ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Καλύτερος οδηγός για την αγορά και την αναμονή επένδυσης

4.3 από 5 αστέρια (3 ψήφοι)

Η αγορά και διατήρηση επενδυτικής στρατηγικής επικεντρώνεται στην αγορά περιουσιακών στοιχείων και στη διατήρησή τους για μεγάλες περιόδους, συνήθως πάνω από πέντε χρόνια, για να επωφεληθεί από τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της αγοράς και τις σύνθετες αποδόσεις. Αυτή η προσέγγιση, ιδανική τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επενδυτές, δίνει έμφαση στην υπομονή, στο μειωμένο κόστος συναλλαγών και στο χαμηλότερο άγχος σε σύγκριση με πιο ενεργές στρατηγικές συναλλαγών.

Αγοράστε και κρατήστε την επένδυση

💡 Βασικά Takeaways

 1. Σύνθετες Επιστροφές: Η επανεπένδυση κερδών επιτρέπει στις επενδύσεις σας να αποφέρουν αποδόσεις, ενισχύοντας σημαντικά τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και μεγιστοποιώντας τον πλούτο με την πάροδο του χρόνου.
 2. Μειωμένο άγχος και κόστος: Η στρατηγική αγοράς και διατήρησης ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση και διαπραγμάτευση της αγοράς, με αποτέλεσμα χαμηλότερες προμήθειες συναλλαγών και μια πιο χαλαρή επενδυτική εμπειρία.
 3. Ιστορική Επιτυχία: Τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν σταθερά ότι οι επενδυτές buy and hold επωφελούνται από τη συνολική ανοδική τάση της αγοράς, επιτυγχάνοντας σημαντικές αποδόσεις για εκτεταμένες περιόδους.
 4. Πειθαρχημένη Προσέγγιση: Η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης προοπτικής και η αποφυγή συναισθηματικών εμπορικών αποφάσεων βοηθά τους επενδυτές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στους οικονομικούς τους στόχους, ακόμη και σε περιόδους ύφεσης της αγοράς.
 5. Διαφοροποίηση και Διαχείριση Κινδύνων: Διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιό σας σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και κλάδους, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον κίνδυνο και να προστατέψετε τις επενδύσεις σας από σημαντικές απώλειες.

Ωστόσο, η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Ξετυλίξτε τις σημαντικές αποχρώσεις στις ακόλουθες ενότητες... Ή, μεταβείτε κατευθείαν στο δικό μας Συχνές ερωτήσεις με πληροφορίες!

1. Επισκόπηση της Αγοράς και Διακράτησης Επένδυσης

1.1. Αγοράστε και κρατήστε επενδύσεις: Μια επισκόπηση

Η αγορά και διακράτηση επένδυσης είναι μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική όπου οι επενδυτές αγοράζουν αποθέματα, ομόλογα ή άλλους τίτλους και να τους διατηρούν για παρατεταμένη περίοδο, συνήθως πέντε χρόνια ή περισσότερο. Αυτή η προσέγγιση βασίζεται στην πεποίθηση ότι, παρά τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς, η αξία των επιλεγμένων περιουσιακών στοιχείων θα αυξηθεί γενικά μακροπρόθεσμα.

1.2. Βασικές Αρχές Αγοράς και Διατήρησης Επένδυσης

 1. Μακροπρόθεσμη Προοπτική: Η στρατηγική περιλαμβάνει δέσμευση για διατήρηση επενδύσεων για αρκετά χρόνια, ανεξάρτητα από βραχυπρόθεσμες Μεταβλητότητα της αγοράς. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να επωφεληθούν από τη μακροπρόθεσμη ανατίμηση των περιουσιακών στοιχείων.
 2. Παθητική Διαχείριση: Η επένδυση αγοράς και κράτησης είναι μια μορφή παθητικής διαχείρισης επενδύσεων. Οι επενδυτές βγάζουν λιγότερα trades, ελαχιστοποιώντας το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για την ενεργή διαχείριση των χαρτοφυλακίων τους.
 3. Ασχετοσύνη χρονισμού της αγοράς: Αυτή η στρατηγική λειτουργεί με βάση την αρχή ότι είναι σχεδόν αδύνατο να χρονομετρηθεί με ακρίβεια η αγορά. Αντί να προσπαθούν να αγοράσουν χαμηλά και να πουλήσουν υψηλά βραχυπρόθεσμα, οι επενδυτές επικεντρώνονται στις δυνατότητες για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

1.3. Καταλληλότητα για αρχάριους και μακροπρόθεσμους επενδυτές

 • Αρχάριοι: Η επένδυση αγοράς και διακράτησης είναι ιδανική για αρχάριους επενδυτές που μπορεί να μην έχουν το χρόνο ή την τεχνογνωσία να συμμετέχουν σε συχνές συναλλαγές. Μειώνει την ανάγκη για συνεχή ανάλυση της αγοράς και λήψη αποφάσεων.
 • Μακροπρόθεσμοι Επενδυτές: Αυτή η στρατηγική ευθυγραμμίζεται καλά με τους στόχους των επενδυτών που αποταμιεύουν για συνταξιοδότηση, χρηματοδότηση στο μέλλον εκπαίδευση, ή την επίτευξη άλλων μακροπρόθεσμων οικονομικών στόχων. Επιτρέπει τη δυνατότητα σύνθετου ενδιαφέροντος να λειτουργήσει για εκτεταμένες περιόδους, οδηγώντας σε σημαντική ανάπτυξη.

Η αγορά και κρατήστε την επένδυση είναι μια αποδεδειγμένη στρατηγική για όσους θέλουν να επιτύχουν σταθερή ανάπτυξη χωρίς το άγχος και την πολυπλοκότητα των συχνών συναλλαγών. Η έμφαση που δίνει στη μακροπρόθεσμη προοπτική και την παθητική διαχείριση το καθιστά προσιτό και ωφέλιμο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επενδυτές.

Αγοράστε και κρατήστε την επένδυση

Άποψη Περιγραφή
Έννοια Μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική που περιλαμβάνει τη διατήρηση περιουσιακών στοιχείων για 5+ έτη.
Βασικές Αρχές Μακροπρόθεσμη προοπτική, παθητική διαχείριση, ασχετοσύνη του χρονισμού της αγοράς.
Επιτηδειότητα Κατάλληλο για αρχάριους και μακροπρόθεσμους επενδυτές που στοχεύουν σε σταθερή ανάπτυξη.
Οφέλη για αρχάριους Μειώνει την ανάγκη για συνεχή ανάλυση της αγοράς και λήψη αποφάσεων.
Οφέλη για Μακροπρόθεσμους Επενδυτές Επιτρέπει στον ανατοκισμό να εργάζεται για εκτεταμένες περιόδους, ιδανικές για συνταξιοδότηση ή μελλοντική εξοικονόμηση εκπαίδευσης.

2. Οφέλη από την Αγορά και Διατήρηση Επένδυσης

Αγοράστε και κρατήστε την επένδυση φημίζεται για την απλότητά του και τις δυνατότητες μακροπρόθεσμης συσσώρευσης πλούτου. Αυτή η στρατηγική, η οποία περιλαμβάνει την αγορά τίτλων και τη διατήρησή τους για παρατεταμένες περιόδους, προσφέρει πολλά οφέλη που την καθιστούν ελκυστική για πολλούς επενδυτές. Ας εμβαθύνουμε στη βασική διαφήμισηvantages της επένδυσης buy and hold.

2.1. Compounding: The Power of Long-Term Returns

Ένα από τα πιο επιτακτικά πλεονεκτήματα της επένδυσης αγοράς και κράτησης είναι η δύναμη του σύνθετου επιτοκίου. Όταν επανεπενδύετε τα κέρδη σας, όπως τα μερίσματα, αυτά τα κέρδη δημιουργούν τις δικές τους αποδόσεις. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η σύνθετη επίδραση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη. Για παράδειγμα, ένας επενδυτής που αγόρασε και κατείχε μετοχές της Apple από το 2008 θα είχε σχεδόν 900% αποδόσεις μέχρι το 2019.

2.2. Μειωμένο άγχος: Ελαχιστοποίηση των συναισθηματικών συναλλαγών

Η επένδυση αγοράς και διακράτησης ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση της αγοράς, μειώνοντας έτσι το συναισθηματικό στρες που σχετίζεται με τις συχνές αποφάσεις συναλλαγών. Αυτή η στρατηγική είναι λιγότερο αγχωτική επειδή αποφεύγει τις παγίδες της προσπάθειας να χρονομετρήσει την αγορά και μειώνει τον πειρασμό να γίνει παρορμητικός tradeβασίζεται σε βραχυπρόθεσμες κινήσεις της αγοράς.

2.3. Χαμηλότερο κόστος: Οικονομικό μακροπρόθεσμα

Αυτή η στρατηγική τείνει επίσης να είναι πιο οικονομική από την ενεργό διαπραγμάτευση. Διατηρώντας επενδύσεις για μεγαλύτερες περιόδους, οι επενδυτές επιβαρύνονται με λιγότερες προμήθειες συναλλαγών και επωφελούνται από χαμηλότερους φόρους υπεραξίας. Βραχυπρόθεσμα trades υπόκεινται σε υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές, ενώ οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις φορολογούνται με ευνοϊκότερο συντελεστή. Επιπλέον, τα παθητικά κεφάλαια και ETFs, χρησιμοποιείται συχνά για αγορά και κράτημα στρατηγικές, συνήθως έχουν χαμηλότερες αμοιβές διαχείρισης.

2.4. Ιστορικά αποδεδειγμένο: Απόδειξη επιτυχίας

Τα ιστορικά δεδομένα υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα της επένδυσης αγοράς και διακράτησης. Για παράδειγμα, η επένδυση σε ένα ταμείο δείκτη όπως ο S&P 500 έχει ιστορικά προσφέρει μέση ετήσια απόδοση περίπου 9.7%, αυξάνοντας σημαντικά την αρχική επένδυση σε δεκαετίες. Αυτή η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη αποδίδεται στην ικανότητα να ξεπεραστούν οι πτώσεις της αγοράς και να επωφεληθούν από τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς.

Όφελος Περιγραφή
Σύνθεση Τα επανεπενδυμένα κέρδη δημιουργούν τις δικές τους αποδόσεις, οδηγώντας σε σημαντική ανάπτυξη.
Μειωμένο στρες Ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση και συναισθηματικές αποφάσεις συναλλαγών.
Χαμηλότερο κόστος Λιγότερες προμήθειες συναλλαγών και χαμηλότεροι φόροι υπεραξίας για μακροπρόθεσμες συμμετοχές.
Ιστορικά αποδεδειγμένο Τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν σημαντική μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για επενδύσεις αγοράς και διακράτησης.

3. Κατανόηση των αγορών και κρατήσεων έναντι άλλων στρατηγικών

3.1. Αγορά και Διατήρηση έναντι Ημερήσιας Διαπραγμάτευσης

Αγοράστε και κρατήστε την επένδυση:

 • Στρατηγική: Περιλαμβάνει την αγορά μετοχών ή άλλων τίτλων και τη διατήρησή τους για μεγάλες περιόδους, συνήθως χρόνια ή δεκαετίες. Αυτή η προσέγγιση εστιάζει στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες των επενδύσεων, αγνοώντας τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς.
 • Στυλ διοίκησης: Παθητικό, που απαιτεί ελάχιστη καθημερινή διαχείριση. Οι επενδυτές διεξάγουν εκτεταμένη αρχική έρευνα για τις εταιρείες και διατηρούν τις θέσεις τους με βάση τις δυνατότητες μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και τα θεμελιώδη στοιχεία της εταιρείας.
 • Κίνδυνος και Επιβράβευση: Προσφέρει σταθερότητα και αξιοποιεί τη συνολική ανοδική πορεία της αγοράς με την πάροδο του χρόνου. Οι επενδυτές επωφελούνται από χαμηλότερες προμήθειες συναλλαγών και ευνοϊκούς φορολογικούς συντελεστές για τα μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου. Ωστόσο, απαιτεί υπομονή και ικανότητα να αντέχεις στην ύφεση της αγοράς.

ημέρα Trading:

 • Στρατηγική: Περιλαμβάνει αγορά και πώληση χρηματοοικονομικών μέσων εντός της ίδιας ημέρας διαπραγμάτευσης. TradeΟι rs επιδιώκουν να κεφαλαιοποιήσουν τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών και συνήθως κλείνουν όλες τις θέσεις μέχρι το τέλος της ημέρας διαπραγμάτευσης.
 • Στυλ διοίκησης: Δραστήριο και υψηλής έντασης. Ημέρα traders πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς τις συνθήκες της αγοράς, τη χρήση τεχνική ανάλυσηκαι λάβετε γρήγορες αποφάσεις με βάση δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
 • Κίνδυνος και ανταμοιβή: Μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο αλλά ενέχει και σημαντικούς κινδύνους. Η ημερήσια διαπραγμάτευση περιλαμβάνει υψηλότερες προμήθειες συναλλαγών και μεγαλύτερη πιθανότητα απωλειών λόγω της ασταθούς φύσης των βραχυπρόθεσμων κινήσεων των τιμών. Τις περισσότερες μέρες tradeΟι rs δεν ξεπερνούν σταθερά την αγορά και πολλές υφίστανται σημαντικές απώλειες.

3.2. Αγορά και Διατήρηση έναντι Επένδυσης Αξίας

Επενδύσεις αξίας:

 • Στρατηγική: Επικεντρώνεται στον εντοπισμό υποτιμημένων μετοχών που διαπραγματεύονται κάτω από την εγγενή τους αξία. Οι επενδυτές αναζητούν εταιρείες με ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη αλλά προσωρινά συμπιεσμένες τιμές μετοχών, με στόχο τη μακροπρόθεσμη ανατίμησή τους καθώς η αγορά αναγνωρίζει την πραγματική τους αξία.
 • Στυλ διοίκησης: Μπορεί να συμπληρώσει μια στρατηγική αγοράς και κράτησης. Και οι δύο στρατηγικές περιλαμβάνουν ενδελεχή έρευνα και μακροπρόθεσμη προοπτική. Ωστόσο, οι επενδυτές αξίας μπορεί να πουλήσουν μόλις μια μετοχή φτάσει στην αντιληπτή εγγενή της αξία, ενώ οι επενδυτές αγοράζουν και κρατούν μπορεί να συνεχίσουν να διατηρούν εάν η εταιρεία εξακολουθεί να παρουσιάζει δυνατότητες ανάπτυξης.

Κατανόηση Αγορά και Διατήρηση Επένδυσης

Στρατηγική Περιγραφή Στυλ διοίκησης Κίνδυνος και ανταμοιβή
Αγορά και Κράτηση Μακροπρόθεσμες επενδύσεις, διακράτηση περιουσιακών στοιχείων για χρόνια ή δεκαετίες, αγνοώντας τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις. Παθητικός Σταθερά, χαμηλότερα τέλη, ευνοϊκοί μακροπρόθεσμοι φορολογικοί συντελεστές, απαιτούν υπομονή για να αντιμετωπίσουμε την ύφεση της αγοράς.
ημέρα Trading Βραχυπρόθεσμες συναλλαγές, αγορές και πωλήσεις εντός της ίδιας ημέρας για να κεφαλαιοποιήσετε τις κινήσεις των τιμών. Ενεργή Δυνητικά υψηλά κέρδη, υψηλό ρίσκο, σημαντικές χρεώσεις συναλλαγών, απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και γρήγορες αποφάσεις.
Επενδύσεις αξίας Προσδιορίζει υποτιμημένες μετοχές για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη με βάση ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη. Ενεργητικος παθητικος Η μακροπρόθεσμη ανατίμηση, περιλαμβάνει περιοδική επανεκτίμηση, μπορεί να πουληθεί όταν οι μετοχές φτάσουν στην εγγενή αξία.

4. Ξεκινώντας με Αγορά και Διατήρηση Επένδυσης

Η έναρξη μιας επενδυτικής στρατηγικής αγοράς και διακράτησης περιλαμβάνει πολλά βασικά βήματα που θέτουν τα θεμέλια για ένα επιτυχημένο μακροπρόθεσμο επενδυτικό ταξίδι. Ακολουθεί ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

4.1. Καθορίστε τον Επενδυτικό σας Ορίζοντα

Επενδυτικός ορίζοντας: Αυτό αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που περιμένετε να κρατήσετε τις επενδύσεις σας πριν χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα. Για μια στρατηγική αγοράς και διατήρησης, αυτή η περίοδος είναι συνήθως πέντε χρόνια ή περισσότερο. Όσο μεγαλύτερος είναι ο επενδυτικός σας ορίζοντας, τόσο περισσότερο μπορείτε να επωφεληθείτε από το φαινόμενο της σύνθεσης και να εξαλείψετε την αστάθεια της αγοράς.

Σημασία της Μακροπρόθεσμης Προοπτικής: Μια μακροπρόθεσμη προοπτική είναι ζωτικής σημασίας για τις επενδύσεις αγοράς και διακράτησης. Σας βοηθά να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους οικονομικούς σας στόχους και να αποφύγετε τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων με βάση τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα επωφελής για συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις, κεφάλαια εκπαίδευσης ή άλλες σημαντικές μελλοντικές οικονομικές ανάγκες.

4.2. Αξιολογήστε την ανοχή σας στον κίνδυνο

Ανοχή ρίσκου: Η κατανόηση της ανοχής κινδύνου σας είναι απαραίτητη. Αυτή είναι η ικανότητά σας να υπομένετε τα σκαμπανεβάσματα στην αγορά χωρίς πανικό. Η ανοχή κινδύνου σας θα επηρεάσει την κατανομή του ενεργητικού σας και τους τύπους επενδύσεων που θα επιλέξετε.

Παράγοντες που επηρεάζουν την ανοχή κινδύνου:

 • Χρονικός ορίζοντας: Οι μεγαλύτεροι επενδυτικοί ορίζοντες συνήθως επιτρέπουν υψηλότερη ανοχή κινδύνου, καθώς υπάρχει περισσότερος χρόνος για ανάκαμψη από πιθανές ζημίες.
 • Οικονομικό μαξιλάρι: Η ύπαρξη ενός ταμείου έκτακτης ανάγκης και άλλων αποταμιεύσεων μπορεί να αυξήσει την ανοχή σας στον κίνδυνο, καθώς εξαρτάστε λιγότερο από τις επενδύσεις σας για άμεσες ανάγκες.
 • Προσωπική άνεση: Σκεφτείτε το επίπεδο άνεσης σας με την αστάθεια της αγοράς. Ορισμένοι επενδυτές προτιμούν τη σταθερότητα, ενώ άλλοι μπορούν να χειριστούν υψηλότερους κινδύνους για δυνητικά μεγαλύτερες αποδόσεις.

4.3. Ευθυγράμμιση με τους οικονομικούς στόχους

Οικονομικοί Στόχοι: Η επενδυτική σας στρατηγική πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τους οικονομικούς σας στόχους. Είτε κάνετε αποταμίευση για τη συνταξιοδότηση, μια μεγάλη αγορά ή την εκπαίδευση των παιδιών σας, οι σαφώς καθορισμένοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε αφοσιωμένοι στη στρατηγική αγοράς και διατήρησης.

Στρατηγικές:

 • Συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις: Δώστε προτεραιότητα στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και σταθερότητα.
 • Ταμεία Παιδείας: Εξετάστε το χρονικό ορίζοντα και τα απαραίτητα κονδύλια για την κάλυψη του κόστους της εκπαίδευσης.
 • Μεγάλες Αγορές: Ευθυγραμμίστε το χρονοδιάγραμμα της επένδυσής σας με την αναμενόμενη ημερομηνία αγοράς για να διασφαλίσετε ότι τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα όταν χρειάζεται.
Βήμα Περιγραφή
Καθορισμός Επενδυτικού Ορίζοντα Καθορίστε μια μακροπρόθεσμη περίοδο για τη διατήρηση επενδύσεων, συνήθως 5+ έτη.
Αξιολογήστε την ανοχή κινδύνου Κατανοήστε την ικανότητά σας να χειρίζεστε την αστάθεια της αγοράς και πώς αυτή επηρεάζει τις επενδυτικές σας επιλογές.
Ευθυγράμμιση με τους οικονομικούς στόχους Βεβαιωθείτε ότι η επενδυτική σας στρατηγική υποστηρίζει τους συγκεκριμένους οικονομικούς σας στόχους (συνταξιοδότηση, εκπαίδευση κ.λπ.).

5. Δημιουργία χαρτοφυλακίου Αγοράς και Διατήρησης

Η δημιουργία ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου αγοράς και διακράτησης περιλαμβάνει προσεκτική επιλογή περιουσιακών στοιχείων που ευθυγραμμίζονται με τους μακροπρόθεσμους επενδυτικούς σας στόχους. Ακολουθεί ένας ολοκληρωμένος οδηγός που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό χαρτοφυλάκιο.

5.1. Κατανομή περιουσιακών στοιχείων

Asset Allocation: Αυτό αναφέρεται στην κατανομή των επενδύσεων σε διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, όπως μετοχές, ομόλογα και ακίνητα, για την εξισορρόπηση του κινδύνου και της ανταμοιβής με βάση την ανοχή κινδύνου και τον επενδυτικό σας ορίζοντα. Ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο διασπείρει τον κίνδυνο και μειώνει τον αντίκτυπο της κακής απόδοσης σε οποιαδήποτε κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Κατανομή ιδίων κεφαλαίων: Συνήθως, ένα σημαντικό μέρος ενός χαρτοφυλακίου αγοράς και διακράτησης κατανέμεται σε μετοχές λόγω των δυνατοτήτων τους για υψηλές αποδόσεις μακροπρόθεσμα. Η συμπερίληψη ενός μείγματος αμερικανικών και διεθνών μετοχών, μετοχών μεγάλης και μικρής κεφαλαιοποίησης, καθώς και μετοχών αξίας και ανάπτυξης, μπορεί να βελτιώσει διαποικίληση και δυνατότητες ανάπτυξης.

Κατανομή Σταθερού Εισοδήματος: Τα ομόλογα παρέχουν σταθερότητα και εισόδημα. Συμπεριλαμβανομένων τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μεσοπρόθεσμων ομολόγων του Δημοσίου, καθώς και των Τίτλων που προστατεύονται από τον πληθωρισμό του Δημοσίου (TIPS), μπορούν να προστατεύσουν από πληθωρισμός και να παρέχει μια αξιόπιστη ροή εισοδήματος.

5.2. Επιλογή αποθεμάτων

Βασικές αρχές της εταιρείας: Κατά την επιλογή μεμονωμένων μετοχών, εστιάστε σε εταιρείες με ισχυρά επιχειρηματικά βασικά στοιχεία, όπως σταθερή οικονομική υγεία, ανταγωνιστική θέση στην αγορά, σταθερή δυνατότητα ανάπτυξης και ικανή διαχείριση. Αναζητήστε εταιρείες με ιστορικό κερδοφορίας και καλές μελλοντικές προοπτικές.

Βιομηχανική Έρευνα: Η κατανόηση των τάσεων του κλάδου και των μελλοντικών προοπτικών είναι απαραίτητη. Η επένδυση σε κορυφαίες εταιρείες σε αναπτυσσόμενες βιομηχανίες μπορεί να προσφέρει σημαντικές μακροπρόθεσμες αποδόσεις. Αποφύγετε την υπερσυγκέντρωση σε έναν κλάδο για να μειώσετε τον κίνδυνο.

Μερίσματα μερισμάτων: Οι μετοχές που πληρώνουν μερίσματα μπορούν να παρέχουν μια σταθερή ροή εσόδων και να συμβάλλουν στη συνολική απόδοση του χαρτοφυλακίου μέσω επανεπένδυσης μερισμάτων. Αναζητήστε εταιρείες με ιστορικό αύξησης των μερισμάτων τους με την πάροδο του χρόνου.

5.3. Ανταλλαγή Tradeδ Ταμεία (ETF)

ETFs: Τα ETF προσφέρουν έναν τρόπο για να αποκτήσετε διαφοροποιημένη έκθεση σε ένα καλάθι μετοχών σε μια ενιαία εκμετάλλευση. Είναι οικονομικά αποδοτικά, παρέχουν άμεση διαφοροποίηση και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν με την επιθυμητή κατανομή περιουσιακών στοιχείων. Τα δημοφιλή ETF περιλαμβάνουν αυτά που παρακολουθούν σημαντικούς δείκτες όπως ο S&P 500, καθώς και ETF για συγκεκριμένους τομείς και διεθνή.

Το Ultimate Buy and Hold Portfolio του Paul Merriman: Αυτό το χαρτοφυλάκιο είναι ένα πολύ γνωστό παράδειγμα που περιλαμβάνει ένα διαφοροποιημένο μείγμα αμερικανικών και διεθνών μετοχών, μετοχών μικρής κεφαλαιοποίησης και αξίας και ομολόγων. Έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις αποδόσεις ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο μέσω της ευρείας διαφοροποίησης.

Συστατικό Περιγραφή
Asset Allocation Διαφοροποιήστε σε μετοχές, ομόλογα και άλλα περιουσιακά στοιχεία για να εξισορροπήσετε τον κίνδυνο και την ανταμοιβή.
Κατανομή ιδίων κεφαλαίων Συμπεριλάβετε έναν συνδυασμό αμερικανικών και διεθνών μετοχών, μετοχών μεγάλης κεφαλαιοποίησης, μικρής κεφαλαιοποίησης, αξίας και μετοχών ανάπτυξης.
Σταθερό εισόδημα Χρησιμοποιήστε ομόλογα του Δημοσίου και TIPS για να εξασφαλίσετε σταθερότητα και εισόδημα.
Επιλογή αποθεμάτων Επιλέξτε εταιρείες με ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη και σταθερές δυνατότητες ανάπτυξης.
Βιομηχανική Έρευνα Διαφοροποιήστε σε διαφορετικούς κλάδους για να μειώσετε τον κίνδυνο.
Μερίσματα μερισμάτων Συμπεριλάβετε μετοχές που πληρώνουν μερίσματα για σταθερό εισόδημα και επανεπένδυση.
ETFs Χρησιμοποιήστε ETF για οικονομικά αποδοτική, διαφοροποιημένη έκθεση σε διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και τομείς.

6. Υλοποίηση και Διαρκής Διαχείριση

Η εφαρμογή και η διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου αγοράς και διακράτησης περιλαμβάνει την επιλογή της σωστής επενδυτικής πλατφόρμας, την τακτική επανεξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου και την επίγνωση των φορολογικών επιπτώσεων. Ακολουθεί ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει με αυτές τις κρίσιμες πτυχές.

6.1. Επιλογή Επενδυτικής Πλατφόρμας

Θέματα Επενδυτικής Πλατφόρμας:

 • BrokerΤέλη ηλικίας: Αναζητήστε πλατφόρμες με χαμηλές ή καθόλου χρεώσεις συναλλαγών για να ελαχιστοποιήσετε το κόστος. Πολλά σύγχρονα brokerΟι ηλικίες προσφέρουν συναλλαγές χωρίς προμήθεια για μετοχές και ETF, κάτι που είναι επωφελές για μια στρατηγική αγοράς και διακράτησης.
 • Χαρακτηριστικά λογαριασμού: Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα προσφέρει λειτουργίες που υποστηρίζουν την επενδυτική σας στρατηγική, όπως αυτοματοποιημένη επανεξισορρόπηση, επανεπένδυση μερίσματος και εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία έρευνας.
 • Διεπαφής χρήστη: Μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή μπορεί να διευκολύνει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας και την παρακολούθηση των επενδύσεών σας.

Δημοφιλείς πλατφόρμες:

 • M1 Οικονομικά: Γνωστό για την αυτοματοποιημένη επανεξισορρόπηση και τις μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών, το M1 Finance είναι μια δημοφιλής επιλογή για την εφαρμογή μιας στρατηγικής αγοράς και διατήρησης. Προσφέρει επίσης δυναμική εξισορρόπηση για νέες καταθέσεις.
 • Εμπροσθοφυλακή: Προσφέρει μια σειρά από κεφάλαια με δείκτη χαμηλού κόστους και ETF που είναι ιδανικά για μακροπρόθεσμους επενδυτές. Η Vanguard είναι γνωστή για την ισχυρή εξυπηρέτηση πελατών και τους εκπαιδευτικούς πόρους της.
 • Fidelity και Schwab: Και οι δύο πλατφόρμες παρέχουν εκτεταμένα εργαλεία έρευνας, επιλογές συναλλαγών χαμηλού κόστους και ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών κατάλληλων για αγορά και κράτημα επενδυτών.

6.2. Τακτική επανεξισορρόπηση

Σημασία της επανεξισορρόπησης: Η επανεξισορρόπηση περιλαμβάνει την προσαρμογή των αναλογιών των διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων στο χαρτοφυλάκιό σας για να διατηρήσετε την επιθυμητή κατανομή περιουσιακών στοιχείων. Με την πάροδο του χρόνου, η αξία των περιουσιακών στοιχείων μπορεί να αποκλίνει από την κατανομή-στόχο σας λόγω των κινήσεων της αγοράς και η επανεξισορρόπηση βοηθά στη διαχείριση του κινδύνου και στη διατήρηση της επενδυτικής σας στρατηγικής.

Στρατηγικές επανεξισορρόπησης:

 • Σταθερά διαστήματα: Κάντε επανεξισορρόπηση σε ετήσια, εξαμηνιαία ή τριμηνιαία βάση για να διατηρήσετε το χαρτοφυλάκιό σας ευθυγραμμισμένο με τους στόχους σας. Για παράδειγμα, η επανεξισορρόπηση ανά τρίμηνο διασφαλίζει ότι οι επενδύσεις σας παραμένουν εντός της επιθυμητής ανοχής κινδύνου πιο συχνά.
 • Βάσει κατωφλίου: Επανεξισορρόπηση όταν μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων αποκλίνει από την κατανομή του στόχου κατά ένα ορισμένο ποσοστό (π.χ. 5% ή 10%). Αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του κόστους συναλλαγής αποφεύγοντας περιττές trades.

Performance Insights: Τα δεδομένα δείχνουν ότι διαφορετικές στρατηγικές εξισορρόπησης μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση και τη μεταβλητότητα του χαρτοφυλακίου. Για παράδειγμα, η τριμηνιαία επανεξισορρόπηση μπορεί να προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ της διατήρησης της κατανομής στόχου και της διαχείρισης του κόστους συναλλαγής.

3.2. Φορολογικές Επιπτώσεις

Φορολογικές εκτιμήσεις:

 • Μακροπρόθεσμα κεφαλαιακά κέρδη: Η κατοχή επενδύσεων για περισσότερο από ένα χρόνο τις πληροί τις προϋποθέσεις για μακροπρόθεσμους συντελεστές φόρου κεφαλαιουχικών κερδών, οι οποίοι είναι χαμηλότεροι από τους βραχυπρόθεσμους συντελεστές.
 • Φορολογικός-Αφvantageδ Λογαριασμοί: Χρησιμοποιήστε λογαριασμούς όπως IRA και 401(k) για να αναβάλετε τους φόρους στα κέρδη μέχρι την ανάληψη. Οι Roth IRA επιτρέπουν αφορολόγητες αναλήψεις κατά τη συνταξιοδότηση.
 • Φόροι Μερισμάτων: Να γνωρίζετε τη φορολογική μεταχείριση των μερισμάτων, ειδικά αν επανεπενδύονται. Τα εγκεκριμένα μερίσματα φορολογούνται με χαμηλότερο συντελεστή από το κοινό εισόδημα.

Συμβουλευτείτε έναν Φοροτεχνικό: Οι φορολογικοί νόμοι μπορεί να είναι περίπλοκοι και ποικίλλουν ανάλογα με τις ατομικές περιστάσεις. Η διαβούλευση με έναν φορολογικό σύμβουλο μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την επενδυτική σας στρατηγική για φορολογική αποτελεσματικότητα.

Άποψη Περιγραφή
Επενδυτική Πλατφόρμα Επιλέξτε πλατφόρμες με χαμηλές χρεώσεις, αυτοματοποιημένη επανεξισορρόπηση και φιλικές προς το χρήστη διεπαφές (π.χ. M1 Finance, Vanguard).
Αναζωογόνηση Πραγματοποιήστε επανεξισορρόπηση σε σταθερά διαστήματα (τριμηνιαία, εξαμηνιαία) ή βάσει ορίων απόκλισης (5%, 10%).
Φορολογικές επιπτώσεις Κατανοήστε τα μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου, χρησιμοποιήστε φορολογική διαφήμισηvantaged λογαριασμούς και συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό για βελτιστοποίηση.

7. Κοινοί προβληματισμοί και προβληματισμοί

Κατά την υιοθέτηση μιας στρατηγικής αγοράς και διακράτησης, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε πολλές κοινές ανησυχίες και εκτιμήσεις για να διασφαλίσετε ότι παραμένετε σε καλό δρόμο για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων οικονομικών σας στόχων. Ακολουθεί μια επισκόπηση των βασικών πτυχών που πρέπει να έχετε κατά νου:

7.1. Αστάθεια της αγοράς

Πτώση της αγοράς: Μία από τις κύριες ανησυχίες για τους επενδυτές buy and hold είναι η αστάθεια της αγοράς. Οι σημαντικές πτώσεις μπορεί να είναι ανησυχητικές, αλλά είναι απαραίτητο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη μακροπρόθεσμη προοπτική. Ιστορικά, οι αγορές τείνουν να ανακάμπτουν και να αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας ζωτικής σημασίας την αντίσταση στην επιθυμία για πώληση σε περιόδους ύφεσης.

Υπομονή και πειθαρχία: Η επιτυχία μιας στρατηγικής αγοράς και κράτησης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην υπομονή και την πειθαρχία. Αποφεύγοντας τον πειρασμό να αντιδράσετε σε βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς με την πάροδο του χρόνου.

7.2. Συναισθηματική Επένδυση

Αποφυγή Συναισθηματικών Αποφάσεων: Η συναισθηματική επένδυση μπορεί να οδηγήσει σε κακή λήψη αποφάσεων, όπως πωλήσεις σε κατάσταση πανικού κατά τη διάρκεια πτώσης της αγοράς ή παρορμητικές αγορές σε περιόδους αιχμής. Η ανάπτυξη μιας ισχυρής επενδυτικής διατριβής και η εμμονή σε αυτήν συμβάλλει στον μετριασμό του αντίκτυπου των συναισθημάτων στις επενδυτικές σας αποφάσεις.

Αυτοματοποίηση Επενδύσεων: Ο αυτοματισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του συναισθηματικού αντίκτυπου της επένδυσης. Η δημιουργία αυτόματων εισφορών και επανεπενδύσεων μπορεί να εξασφαλίσει συνεπή επενδυτική συμπεριφορά ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αγοράς.

7.3. Κύριος κίνδυνος και κίνδυνος τιμής

Κύριος κίνδυνος: Η επένδυση ενέχει πάντα τον κίνδυνο να μειωθεί η αξία της επένδυσής σας και να μην ανακτήσετε την αρχική σας επένδυση. Η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και κλάδους μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση αυτού του κινδύνου.

Κίνδυνος τιμής: Οι επενδυτές αγοράς και κράτησης ενδέχεται να είναι λιγότερο ευαίσθητοι στις διακυμάνσεις των τιμών, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε αγορές σε υψηλές τιμές και διακράτηση μέσω σημαντικών μειώσεων. Για να μετριαστεί αυτό, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε τις αρχές της επένδυσης αξίας, όπου επικεντρώνεστε στην αγορά υποτιμημένων μετοχών με ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη.

7.4. Ευελιξία και Κόστος Ευκαιρίας

Έλλειψη ευελιξίας: Μια στρατηγική αγοράς και διατήρησης είναι εγγενώς λιγότερο ευέλικτη σε σύγκριση με την ενεργό διαπραγμάτευση. Εάν οι συνθήκες της αγοράς αλλάξουν δραματικά ή εάν χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στα κεφάλαιά σας νωρίτερα από το αναμενόμενο, αυτή η στρατηγική μπορεί να μην είναι η βέλτιστη. Το να έχετε ένα μέρος του χαρτοφυλακίου σας σε περισσότερα ρευστά στοιχεία ενεργητικού μπορεί να προσφέρει κάποια ευελιξία.

Κόστος ευκαιριών: Με τη δέσμευση για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, μπορεί να χάσετε βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. Η εξισορρόπηση μιας βασικής προσέγγισης αγοράς και διακράτησης με μια μικρή κατανομή για πιο ενεργές στρατηγικές μπορεί να αντιμετωπίσει αυτήν την ανησυχία.

Ανησυχία Θεώρηση
Μεταβλητότητα στην αγορά Μείνετε συγκεντρωμένοι μακροπρόθεσμα, αντισταθείτε στην παρόρμηση να πουλήσετε κατά τη διάρκεια της ύφεσης, διατηρήστε την υπομονή και την πειθαρχία.
Συναισθηματική Επένδυση Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων με βάση τα συναισθήματα, αυτοματοποιήστε τις συνεισφορές και τις επανεπενδύσεις.
Κύριος κίνδυνος Διαφοροποιήστε το χαρτοφυλάκιό σας για να διαχειριστείτε τον κίνδυνο, λάβετε υπόψη τη δύναμη των θεμελιωδών στοιχείων της εταιρείας.
Κίνδυνος τιμής Προσέξτε να αγοράζετε μετοχές σε υψηλές τιμές, ενσωματώστε τις αρχές της επένδυσης αξίας.
Έλλειψη ευελιξίας Διατήρησε μερικά ρευστότητα στο χαρτοφυλάκιό σας για να χειριστείτε απροσδόκητες ανάγκες ή αλλαγές στην αγορά.
Κόστος ευκαιριών Εξετάστε μια ισορροπημένη προσέγγιση με συνδυασμό μακροπρόθεσμων και ενεργών στρατηγικών.

Συμπέρασμα

Σύνοψη των Βασικών Takeaways

Η στρατηγική αγοράς και διακράτησης είναι μια επενδυτική προσέγγιση δοκιμασμένη στο χρόνο που εστιάζει στην αγορά και τη διατήρηση επενδύσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνήθως πέντε χρόνια ή περισσότερο, ανεξάρτητα από τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς. Αυτή η μέθοδος βασίζεται στην προϋπόθεση ότι οι αγορές τείνουν να ανεβαίνουν με την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντας στους υπομονετικούς επενδυτές να επωφεληθούν από τη σύνθετη απόδοση και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των περιουσιακών τους στοιχείων.

Οφέλη Ανακεφαλαίωση

 1. Σύνθετες Επιστροφές: Με την επανεπένδυση των κερδών, οι επενδυτές μπορούν να δημιουργήσουν αποδόσεις από τις αποδόσεις τους, ενισχύοντας σημαντικά τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.
 2. Μειωμένο στρες: Η ελαχιστοποίηση της ανάγκης για συνεχή παρακολούθηση της αγοράς βοηθά στην αποφυγή συναισθηματικών εμπορικών αποφάσεων και μειώνει το άγχος που σχετίζεται με τις επενδύσεις.
 3. Χαμηλότερο κόστος: Λιγότερες συναλλαγές σημαίνουν χαμηλότερες προμήθειες συναλλαγών και πιο ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση για μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου.
 4. Ιστορική Επιτυχία: Τα ιστορικά δεδομένα υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα της αγοράς και παρακράτησης, με πολλούς μακροπρόθεσμους επενδυτές να επιτυγχάνουν σημαντικές αποδόσεις.

Εφαρμογή και Διαχείριση

 • Επιλέξτε τη σωστή πλατφόρμα: Επιλέξτε μια επενδυτική πλατφόρμα με χαμηλές χρεώσεις, αυτοματοποιημένες δυνατότητες και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.
 • Τακτική επανεξισορρόπηση: Διατηρήστε την επιθυμητή κατανομή περιουσιακών στοιχείων μέσω περιοδικής επανεξισορρόπησης για τη διαχείριση του κινδύνου και τη διασφάλιση της ευθυγράμμισης με την επενδυτική σας στρατηγική.
 • Φορολογικές εκτιμήσεις: Βελτιστοποιήστε τη φορολογική σας κατάσταση αξιοποιώντας τη φορολογική διαφήμισηvantageδ λογαριασμούς και κατανόηση των επιπτώσεων των μακροπρόθεσμων έναντι των βραχυπρόθεσμων κεφαλαιακών κερδών.

Αντιμετώπιση κοινών ανησυχιών

 • Μεταβλητότητα στην αγορά: Επικεντρωθείτε στη μακροπρόθεσμη προοπτική και αποφύγετε τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων κατά τη διάρκεια της ύφεσης της αγοράς.
 • Συναισθηματική Επένδυση: Αυτοματοποιήστε τις επενδύσεις και διατηρήστε μια πειθαρχημένη προσέγγιση για τον μετριασμό των επιπτώσεων των συναισθημάτων.
 • Κύριος κίνδυνος και κίνδυνος τιμής: Διαφοροποιήστε το χαρτοφυλάκιό σας και ενσωματώστε τις αρχές της επένδυσης αξίας για τη διαχείριση του κινδύνου.
 • Ευελιξία και Κόστος Ευκαιρίας: Ισορροπήστε το χαρτοφυλάκιό σας ώστε να περιλαμβάνει κάποια ρευστότητα και σκεφτείτε μια μικρή κατανομή για ενεργές στρατηγικές.

Πόροι για περαιτέρω μάθηση

Για όσους επιδιώκουν να εμβαθύνουν την κατανόησή τους σχετικά με τις επενδύσεις αγοράς και διακράτησης και τις χρηματοπιστωτικές αγορές, διατίθενται πολλοί πόροι:

 • Βιβλία: Τίτλοι όπως «The Intelligent Investor» του Benjamin Graham και «Common Stocks and Uncommon Profits» του Philip Fisher παρέχουν βασικές γνώσεις.
 • Online Μαθήματα: Πλατφόρμες όπως η Coursera και η Udemy προσφέρουν μαθήματα για επενδυτικές στρατηγικές και οικονομικό σχεδιασμό.
 • Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι: Η διαβούλευση με έναν οικονομικό σύμβουλο μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση προσαρμοσμένη στους συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους και την κατάστασή σας.

📚 Περισσότεροι πόροι

Παρακαλώ σημειώστε: Οι παρεχόμενοι πόροι ενδέχεται να μην είναι προσαρμοσμένοι για αρχάριους και μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για traders χωρίς επαγγελματική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις Αγορά και Διακράτηση, επισκεφθείτε Investopedia.

❔ Συχνές ερωτήσεις

τρίγωνο sm δεξιά
Τι είναι η επένδυση αγοράς και κράτησης; 

Αγοράστε και κρατήστε επενδύσεις είναι μια στρατηγική όπου οι επενδυτές αγοράζουν μετοχές ή άλλα περιουσιακά στοιχεία και τα διατηρούν για μεγάλες περιόδους, συνήθως πάνω από πέντε χρόνια, για να επωφεληθούν από τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της αγοράς και τις σύνθετες αποδόσεις.

τρίγωνο sm δεξιά
Γιατί είναι σημαντική η σύνθετη επένδυση στην αγορά και την κράτηση επένδυσης; 

Το Compounding επιτρέπει στα κέρδη από τις επενδύσεις σας να δημιουργούν τις δικές τους αποδόσεις, ενισχύοντας σημαντικά τη συνολική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σας με την πάροδο του χρόνου μέσω επανεπένδυσης.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς μειώνει το άγχος η αγορά και η διακράτηση επένδυσης; 

Αυτή η στρατηγική ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση της αγοράς και αποφάσεις συναλλαγών, γεγονός που μειώνει το συναισθηματικό στρες που σχετίζεται με την αντίδραση σε βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς.

τρίγωνο sm δεξιά
Ποια είναι τα κύρια οφέλη μιας στρατηγικής αγοράς και διατήρησης; 

Τα βασικά οφέλη περιλαμβάνουν τις σύνθετες αποδόσεις, το μειωμένο κόστος συναλλαγών, το χαμηλότερο στρες και τη σημαντική μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, όπως αποδεικνύεται από ιστορικά δεδομένα της αγοράς.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς πρέπει να διαχειριστώ το χαρτοφυλάκιο αγορών και διακράτησης μου; 

Επιλέξτε μια επενδυτική πλατφόρμα χαμηλής προμήθειας, εξισορροπήστε τακτικά το χαρτοφυλάκιό σας για να διατηρήσετε την επιθυμητή κατανομή περιουσιακών στοιχείων και να έχετε υπόψη σας τις φορολογικές επιπτώσεις χρησιμοποιώντας τη φορολογική διαφήμισηvantageδ λογαριασμούς.

Συγγραφέας: Arsam Javed
Ο Arsam, Trading Expert με πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας, είναι γνωστός για τις διορατικές του ενημερώσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές. Συνδυάζει την εμπορική του εμπειρία με τις δεξιότητες προγραμματισμού για να αναπτύξει τους δικούς του Expert Advisors, αυτοματοποιώντας και βελτιώνοντας τις στρατηγικές του.
Διαβάστε περισσότερα για τον Arsam Javed
Αρσάμ-Τζάβεντ

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 17 Ιουλίου 2024

markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Exness

4.5 από 5 αστέρια (19 ψήφοι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών
Μην χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών

Τα αγαπημένα μας με μια ματιά

Επιλέξαμε την κορυφή brokers, που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
ΕπενδύστεXTB
4.4 από 5 αστέρια (11 ψήφοι)
Το 77% των λογαριασμών λιανικών επενδυτών χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFDs με αυτόν τον πάροχο.
TradeExness
4.5 από 5 αστέρια (19 ψήφοι)
BitcoinCryptoAvaTrade
4.4 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
Το 71% των λογαριασμών λιανικών επενδυτών χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFDs με αυτόν τον πάροχο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά