Τα 7 βήματα για να γίνεις μια επιτυχημένη μέρα Trader

Βαθμολογήθηκε 5 από 5
5 από 5 αστέρια (1 ψήφος)

Ημερήσια διαπραγμάτευση είναι η πρακτική αγοράς και πώλησης χρηματοοικονομικών μέσων (όπως μετοχές, δικαιώματα προαίρεσης και νομίσματα) εντός της ίδιας ημέρας διαπραγμάτευσης. Ημέρα tradeΟι rs στοχεύουν να κεφαλαιοποιήσουν τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών και δεν διατηρούν θέσεις από τη μια μέρα στην άλλη.

 

Φλόριαν Φεντ
Φλόριαν Φεντ

Ως φιλόδοξος επενδυτής και trader, ιδρύθηκε ο Florian BrokerCheck αφού σπούδασε οικονομικά. Μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του για τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το day trading;

Ημέρα tradeΟι rs συνήθως χρησιμοποιούν τεχνική ανάλυση και μοτίβα γραφημάτων για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις συναλλαγών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη θεμελιώδη ανάλυση για να αξιολογήσουν τη συνολική υγεία μιας εταιρείας ή μιας οικονομίας, αλλά συνήθως δεν είναι αυτή η κύρια εστίασή τους. Ημέρα tradeΟι rs χρησιμοποιούν συχνά έναν συνδυασμό θέσεων long και short, που σημαίνει ότι θα αγοράσουν και θα πουλήσουν χρηματοοικονομικά μέσα την ίδια ημέρα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μόχλευση, που τους επιτρέπει trade με περισσότερα κεφάλαια από αυτά που διαθέτουν, αλλά αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο ζημιών.

Η ημερήσια συναλλαγή μπορεί να είναι μια επικίνδυνη και εξαιρετικά ασταθής δραστηριότητα και δεν είναι κατάλληλη για όλους. Ημέρα tradeΟι rs πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο πειθαρχίας, ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου και ικανότητα χειρισμού του σημαντικού άγχους.

Συνοπτικά, η ημερήσια διαπραγμάτευση είναι η πρακτική αγοράς και πώλησης χρηματοοικονομικών μέσων εντός της ίδιας ημέρας διαπραγμάτευσης σε μια προσπάθεια κεφαλαιοποίησης από τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών. Είναι μια υψηλού κινδύνου και ασταθής δραστηριότητα που απαιτεί πειθαρχία, δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου και ικανότητα χειρισμού του άγχους.

Γιατί ο κόσμος θέλει να γίνει μέρα trader?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να γίνουν μια μέρα trader:

 • Δυνατότητα για υψηλές αποδόσεις: Οι ημερήσιες συναλλαγές μπορεί να είναι επικερδείς, όπως tradeΗ rs μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Ευελιξία: Ημέρα tradeΟι rs έχουν την ευελιξία να επιλέγουν το δικό τους πρόγραμμα και να εργάζονται από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Έλεγχος: Ημέρα tradeΟι rs έχουν τον έλεγχο των δικών τους tradeκαι μπορούν να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις για το πότε θα αγοράσουν και πουλήσουν.
 • Πρόκληση: Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν ότι η πρόκληση των ημερήσιων συναλλαγών είναι ευχάριστη και ικανοποιητική.
 • Ημέρα ανεξαρτησίας tradeΟι rs είναι ανεξάρτητες και δεν λειτουργούν για συγκεκριμένη εταιρεία ή οργανισμό.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ημερήσιες συναλλαγές είναι μια δραστηριότητα υψηλού κινδύνου και ασταθής και δεν είναι κατάλληλη για όλους. Ημέρα tradeΟι rs πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο πειθαρχίας, ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου και ικανότητα χειρισμού του σημαντικού άγχους. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι τις περισσότερες μέρες tradeΟι rs δεν επιτυγχάνουν σημαντικά κέρδη και πολλοί καταλήγουν να χάνουν χρήματα.

Τι χρειάζεται για να γίνει μέρα trader?

Η ημερήσια συναλλαγή είναι μια προκλητική και υψηλού κινδύνου δραστηριότητα που απαιτεί ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών. Εδώ είναι μερικά πράγματα που χρειάζονται για να γίνει μια μέρα trader:

 • Κεφάλαιο: Οι ημερήσιες συναλλαγές απαιτούν κεφάλαια για τη χρηματοδότησή σας tradeμικρό. Το ποσό του κεφαλαίου που απαιτείται θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του σας trades και το ποσό της μόχλευσης που χρησιμοποιείτε.
 • Πλατφόρμα συναλλαγών: Ημέρα tradeΗ rs πρέπει να έχει πρόσβαση σε μια αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλατφόρμες διαθέσιμες, καθεμία με τις δικές της δυνατότητες και χρεώσεις.
 • Δεξιότητες τεχνικής ανάλυσης: Ημέρα tradeΟι rs βασίζονται στην τεχνική ανάλυση για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις συναλλαγών. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση διαγραμμάτων, δεικτών και άλλων εργαλείων για τον εντοπισμό τάσεων και προτύπων στην αγορά.
 • Δεξιότητες διαχείρισης κινδύνων: Οι ημερήσιες συναλλαγές μπορεί να είναι εξαιρετικά ασταθείς και είναι σημαντικές για την ημέρα traders να διαθέτει ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανές απώλειες. Αυτό περιλαμβάνει τον ορισμό εντολών stop-loss, περιορίζοντας το ποσό του κεφαλαίου που είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε για καθεμία trade, και διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιό σας.
 • Πειθαρχία: Οι ημερήσιες συναλλαγές απαιτούν πειθαρχία για να τηρήσετε το σχέδιο συναλλαγών σας και να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να είναι προκλητικό, όπως η μέρα tradeΟι rs αντιμετωπίζουν συχνά δύσκολες αποφάσεις και γρήγορες κινήσεις της αγοράς.
 • Ώρα: Η ημερήσια διαπραγμάτευση απαιτεί σημαντική χρονική δέσμευση, καθώς θα πρέπει να παρακολουθείτε τις αγορές και να κάνετε trades όλη την ημέρα.

Συνοψίζοντας, γίνεται μια μέρα trader απαιτεί κεφάλαιο, αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών, δεξιότητες τεχνικής ανάλυσης, δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου, πειθαρχία και σημαντική δέσμευση χρόνου. Είναι μια προκλητική και υψηλού κινδύνου δραστηριότητα που δεν είναι κατάλληλη για όλους.

7 βήματα για να γίνεις μια επιτυχημένη μέρα trader

Γράψτε έναν οδηγό για το πώς να γίνετε μια καλή μέρα tradeΤο r είναι δύσκολο, αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό. Εδώ είναι τα 7 κορυφαία μας βήματα για να γίνετε μια επιτυχημένη μέρα trader:

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας

Είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας ως α trader γιατί θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις αγορές και να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ημέρα traders, οι οποίοι βασίζονται στην τεχνική ανάλυση και άλλα εργαλεία για τον εντοπισμό τάσεων και προτύπων στην αγορά.

Η πλήρης κατανόηση των αγορών θα σας βοηθήσει επίσης να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε ένα σχέδιο συναλλαγών που είναι προσαρμοσμένο στους στόχους σας και στην ανοχή κινδύνου. Αυτό θα περιλαμβάνει εκμάθηση για διαφορετικά χρηματοοικονομικά μέσα, πρότυπα γραφημάτων, τεχνικές διαχείρισης κινδύνου και άλλα σημαντικά θέματα.

Επιπλέον, η εκπαίδευση του εαυτού σας θα σας βοηθήσει να παραμένετε ενημερωμένοι για οικονομικά γεγονότα, νέα της αγοράς και άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή των χρηματοπιστωτικών μέσων. Αυτό θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών και να αντιδράτε έγκαιρα στις αλλαγές στην αγορά.

Επιλέξτε brokerηλικία

Θα χρειαστεί να επιλέξετε α brokerεταιρεία ηλικίας που παρέχει πρόσβαση στις αγορές και την πλατφόρμα συναλλαγών που θα χρησιμοποιείτε. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως οι αμοιβές, η εξυπηρέτηση πελατών και η διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών πόρων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας σύγκριση εργαλείο για να βρείτε εύκολα το πιο κατάλληλο broker για σας.

Αναπτύξτε ένα σχέδιο συναλλαγών

Ένα σχέδιο συναλλαγών είναι ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών που περιγράφει τη στρατηγική συναλλαγών και την προσέγγιση διαχείρισης κινδύνου. Θα πρέπει να περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως τα είδη των οργάνων που θέλετε trade, την ανοχή κινδύνου σας και τα σημεία εξόδου και εισόδου σας.

Η ανάπτυξη ενός σχεδίου συναλλαγών είναι ένα σημαντικό βήμα για traders να καθορίσουν τους στόχους τους, να αξιολογήσουν την ανοχή τους στον κίνδυνο και να δημιουργήσουν έναν οδικό χάρτη για την επίτευξη επιτυχίας στις αγορές. Ακολουθούν μερικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα σχέδιο συναλλαγών:

 1. Καθορίστε τους στόχους σας: Είναι σημαντικό να ορίσετε με σαφήνεια τους στόχους σας ως α trader. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πράγματα όπως το ποσό των χρημάτων που θέλετε να κερδίσετε, το επίπεδο κινδύνου που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε και το χρονικό διάστημα που είστε διατεθειμένοι να δεσμευτείτε για συναλλαγές.
 2. Αξιολογήστε την ανοχή κινδύνου σας: Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε την ανοχή κινδύνου πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το μέγεθος του σας trades και το επίπεδο κινδύνου που αναλαμβάνετε άνετα.
 3. Προσδιορίστε το χρονικό σας πλαίσιο: Εξετάστε το χρονικό διάστημα που είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε στις συναλλαγές. Ψάχνετε να κάνετε γρήγορα trades όλη την ημέρα ή ψάχνετε να κρατήσετε θέσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα;
 4. Επιλέξτε τα χρηματοοικονομικά σας μέσα: Αποφασίστε ποια χρηματοοικονομικά μέσα θέλετε trade, όπως μετοχές, δικαιώματα προαίρεσης, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή νομίσματα. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η ρευστότητα, η αστάθεια και το επίπεδο εμπειρίας σας.
 5. Αναπτύξτε μια στρατηγική: Καθορίστε τη στρατηγική συναλλαγών σας, συμπεριλαμβανομένων των τύπων μοτίβων γραφημάτων που θα αναζητήσετε, των δεικτών που θα χρησιμοποιήσετε και των σημείων εισόδου και εξόδου.
 6. Χρησιμοποιήστε τεχνικές διαχείρισης κινδύνου: Εφαρμόστε τεχνικές διαχείρισης κινδύνου, όπως ο καθορισμός εντολών stop-loss και ο περιορισμός του ποσού του κεφαλαίου που είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε για κάθε trade.
 7. Παρακολούθηση και επανεξέταση: Είναι σημαντικό να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τακτικά trades για να διασφαλίσετε ότι επιτυγχάνετε τους στόχους σας και μένετε εντός της ανοχής κινδύνου σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε προσαρμογές στο σχέδιο συναλλαγών σας, όπως απαιτείται.

Συμπερασματικά, η ανάπτυξη ενός σχεδίου συναλλαγών είναι ένα σημαντικό βήμα για traders να καθορίσουν τους στόχους τους, να αξιολογήσουν την ανοχή τους στον κίνδυνο και να δημιουργήσουν έναν οδικό χάρτη επιτυχίας στις αγορές. Περιλαμβάνει τον καθορισμό των στόχων σας, την αξιολόγηση της ανοχής κινδύνου, την επιλογή των χρηματοοικονομικών σας μέσων, την ανάπτυξη στρατηγικής, τη χρήση τεχνικών διαχείρισης κινδύνου και την τακτική αναθεώρηση και παρακολούθηση trades.

Εξασκηθείτε με έναν λογαριασμό επίδειξης

γέφυρα brokerΟι εταιρείες ηλικίας προσφέρουν δοκιμαστικούς λογαριασμούς που σας επιτρέπουν να εξασκείτε τις συναλλαγές με εικονικά χρήματα.

Ένας δοκιμαστικός λογαριασμός είναι ένας προσομοιωμένος λογαριασμός συναλλαγών που επιτρέπει traders να εξασκήσουν τις συναλλαγές χωρίς να διακινδυνεύσουν κανένα κεφάλαιο. Ακολουθούν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης ενός δοκιμαστικού λογαριασμού:

Πλεονεκτήματα:

 • Επιτρέπει traders να εξασκήσουν τις συναλλαγές και να δοκιμάσουν τις στρατηγικές τους χωρίς να διακινδυνεύσουν κανένα κεφάλαιο
 • Βοηθά traders για να πάρετε μια αίσθηση για τις αγορές και να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα συναλλαγών
 • Επιτρέπει traders να κάνετε λάθη και να μάθετε από αυτά χωρίς να υποστείτε απώλειες
 • Μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για νέα traders να αποκτήσει εμπειρία και αυτοπεποίθηση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν παρέχει πραγματική αναπαράσταση των αγορών, καθώς δεν διακυβεύονται πραγματικά χρήματα
 • Μπορώ να δώσω tradeΕίναι μια λανθασμένη αίσθηση ασφάλειας, που οδηγεί σε υπερβολική εμπιστοσύνη και επικίνδυνη συμπεριφορά κατά τις συναλλαγές με πραγματικά χρήματα
 • Μπορεί να μην αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τα συναισθήματα και τις ψυχολογικές προκλήσεις που traders πρόσωπο όταν συναλλάσσεστε με πραγματικά χρήματα

Συμπερασματικά, ένας δοκιμαστικός λογαριασμός μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο traders να εξασκήσουν τις συναλλαγές και να δοκιμάσουν τις στρατηγικές τους χωρίς να διακινδυνεύσουν κανένα κεφάλαιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους περιορισμούς του και να μην βασίζεστε πολύ σε αυτό κατά τη μετάβαση σε συναλλαγές με πραγματικά χρήματα.

Ξεκινήστε μικρό

Γενικά ενδείκνυται για traders να ξεκινούν μικρά όταν ξεκινούν, για μερικούς λόγους:

 1. Ελαχιστοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές μπορεί να είναι επικίνδυνες και είναι σημαντικό να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο όταν ξεκινάτε. Ξεκινώντας από μικρά, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανές απώλειές σας και να προστατέψετε το κεφάλαιό σας.
 2. Αποκτήστε εμπειρία: Ξεκινώντας από μικρά, μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία και να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας ως α trader. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε λάθη και να μάθετε από αυτά χωρίς να υποστείτε σημαντικές απώλειες.
 3. Αξιολογήστε τη στρατηγική σας: Ξεκινώντας από μικρή θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές προτού δεσμεύσετε περισσότερο κεφάλαιο.
 4. Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας: Οι συναλλαγές μπορεί να είναι αγχωτικές και είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Ξεκινώντας από μικρά, μπορείτε να μειώσετε την ψυχολογική πίεση των συναλλαγών και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επικεντρωθεί στη μάθηση και τη βελτίωση.

Χρησιμοποιήστε εντολές stop-loss

Οι εντολές stop-loss είναι ένα σημαντικό εργαλείο διαχείρισης κινδύνου για την ημέρα traders. Έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν τις πιθανές απώλειές σας πουλώντας αυτόματα τη θέση σας εάν φτάσει σε μια συγκεκριμένη τιμή. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για την ημέρα tradeΗ rs μπορεί να χρησιμοποιήσει εντολές stop-loss:

 • Προστατέψτε το κεφάλαιό σας: Οι εντολές Stop-loss μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του κεφαλαίου σας πουλώντας αυτόματα τη θέση σας εάν κινηθεί εναντίον σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανές απώλειές σας και να διατηρήσετε το κεφάλαιό σας για το μέλλον trades.
 • Διαχείριση κινδύνου: Χρησιμοποιώντας εντολές stop-loss, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τον κίνδυνο καθορίζοντας το μέγιστο ποσό ζημίας που είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε για κάθε trade. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ανοχή σας στον κίνδυνο και να αποφύγετε τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων.
 • Ορίστε καθαρά σημεία εξόδου: Οι εντολές Stop-loss σας επιτρέπουν να ορίσετε καθαρά σημεία εξόδου για το δικό σας trades, που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε πειθαρχημένοι και να τηρήσετε το σχέδιο συναλλαγών σας.
 • Εξοικονόμηση χρόνου: Οι παραγγελίες Stop-loss μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο με αυτόματη εκτέλεση tradeβασίζεται στα προκαθορισμένα κριτήριά σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τις αγορές.

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι αγορές αλλάζουν συνεχώς και είναι σημαντικό για την ημέρα traders για να είστε ενημερωμένοι για οικονομικά γεγονότα, νέα της αγοράς και άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή των χρηματοπιστωτικών μέσων.

Ως trader, είναι σημαντικό να παραμένετε ενημερωμένοι για οικονομικά γεγονότα, νέα της αγοράς και άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή των χρηματοπιστωτικών μέσων. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να μείνετε ενημερωμένοι ως α trader:

 1. Ακολουθήστε τα καταστήματα οικονομικών ειδήσεων: Παρακολουθήστε τα οικονομικά μέσα ενημέρωσης όπως το Bloomberg, το CNBC και η Wall Street Journal για να παραμείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τα γεγονότα της αγοράς.
 2. Χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Ακολουθήστε οικονομικούς λογαριασμούς σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το LinkedIn για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στις αγορές.
 3. Εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία: Εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία ή ειδοποιήσεις από ειδικούς του κλάδου ή καταστήματα οικονομικών ειδήσεων για να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τις συνθήκες της αγοράς.
 4. Παρακολουθήστε διαδικτυακά σεμινάρια και σεμινάρια: Παρακολουθήστε διαδικτυακά σεμινάρια ή σεμινάρια που διοργανώνονται από ειδικούς του κλάδου ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να μάθετε για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στις αγορές.
 5. Χρήση οικονομικών ημερολογίων: Τα οικονομικά ημερολόγια παρέχουν ένα πρόγραμμα προσεχών οικονομικών γεγονότων και δημοσιεύσεων δεδομένων που μπορούν να επηρεάσουν τις αγορές. Αυτά τα ημερολόγια βρίσκονται στους περισσότερους ιστότοπους οικονομικών ειδήσεων.

Παραμένοντας ενημερωμένοι για τις συνθήκες της αγοράς, μπορείτε να λαμβάνετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών και να αντιδράτε έγκαιρα στις αλλαγές στην αγορά.

Συμπερασματικά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παραμείνετε ενημερωμένοι ως α trader, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων οικονομικών ειδήσεων

Μυστική συμβουλή για να γίνεις μια επιτυχημένη μέρα trader

Δεν υπάρχει μυστική συμβουλή που να εγγυάται την επιτυχία ως ημέρα trader. Η ημερήσια συναλλαγή είναι μια προκλητική και υψηλού κινδύνου δραστηριότητα που απαιτεί συνδυασμό δεξιοτήτων, πειθαρχίας και σκληρής δουλειάς.

💡Βασικά Takeaways

Γίνεται μέρα trader περιλαμβάνει την αγορά και την πώληση χρηματοοικονομικών μέσων εντός της ίδιας ημέρας διαπραγμάτευσης σε μια προσπάθεια κεφαλαιοποίησης από τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών. Είναι μια υψηλού κινδύνου και ασταθής δραστηριότητα που απαιτεί πειθαρχία, δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου και ικανότητα χειρισμού του άγχους.

Να γίνει μέρα trader, θα χρειαστείτε κεφάλαιο, μια αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών, δεξιότητες τεχνικής ανάλυσης και ένα καλά καθορισμένο σχέδιο συναλλαγών. Είναι επίσης σημαντικό να ξεκινήσετε μικρές, να χρησιμοποιείτε εντολές stop-loss και να παραμένετε ενημερωμένοι για τις συνθήκες της αγοράς.

Να γίνει μια επιτυχημένη μέρα trader απαιτεί εκπαίδευση, πρακτική και σκληρή δουλειά. Δεν είναι κατάλληλο για όλους, και τις περισσότερες μέρες traders δεν επιτυγχάνουν σημαντικά κέρδη. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κινδύνους και να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις προσδοκίες σας ως ημέρα trader.

Συχνές Ερωτήσεις

Μερικές βασικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν tradeΗ επιτυχία περιλαμβάνει πειθαρχία, υπομονή, δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου και ικανότητα χειρισμού του άγχους και των συναισθημάτων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στις συναλλαγές, όπως: απόκτηση καλής εκπαίδευσης και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις της αγοράς, πρακτική εξάσκηση με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό, να θέσετε σαφείς στόχους και να αναπτύξετε ένα σχέδιο συναλλαγών και να αναζητήσετε καθοδήγηση ή καθοδήγηση από περισσότερους έμπειρος traders.

Το ποσό του κεφαλαίου που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές θα εξαρτηθεί από τη στρατηγική συναλλαγών σας και τα χρηματοοικονομικά μέσα που σχεδιάζετε trade. Μερικοί tradeΗ rs μπορεί να είναι σε θέση να ξεκινήσει με ένα μικρό ποσό κεφαλαίου, ενώ άλλες μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερη επένδυση. Είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την οικονομική σας κατάσταση και την ανοχή κινδύνου πριν αποφασίσετε πόσο κεφάλαιο θα επενδύσετε στις συναλλαγές.

Το άρθρο αυτό ήταν χρήσιμο;

Βαθμολογήθηκε 5 από 5
5 από 5 αστέρια (1 ψήφος)
Έξοχος100%
Πολύ καλό0%
Μέσος0%
φτωχός0%
Τρομερός0%

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

Οχι αρκετά? Έχουμε περισσότερο εκπαιδευτικό περιεχόμενο!

Συνιστάται για εσένα

Κορυφαία Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαρτίου 2023
favicon (1)
Βαθμολογήθηκε 4.6 από 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
mitrade favicon
Βαθμολογήθηκε 4.5 από 5
4.5 από 5 αστέρια (33 ψήφοι)
70% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
favicon-32x32 (2)
Βαθμολογήθηκε 4.5 από 5
4.5 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
70.70% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
investfw φάβι
Βαθμολογήθηκε 4.4 από 5
4.4 από 5 αστέρια (7 ψήφοι)
76% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
favicon (2)
Βαθμολογήθηκε 4.4 από 5
4.4 από 5 αστέρια (5 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Μπορεί να ήθελε επίσης:

επεξηγημένος οδηγός σύννεφο ichimoku

Ichimoku Kinko Hyo

Τι είναι ο δείκτης Ichimoku Kinko Hyo και πώς γίνεται επιτυχημένος traders χρησιμοποιεί με επιτυχία το σύννεφο;

σημεία περιστροφής εξηγούνται

Σημεία Pivot

Τα σημεία περιστροφής είναι ένας τεχνικός δείκτης που βοηθά traders καθορίζουν την κατεύθυνση της αγοράς. TradeΤα rs τα χρησιμοποιούν για να βρουν ζώνες αντίστασης και στήριξης.

Κορυφαία Brokers

Τι θέλεις να trade?

Επιλέξαμε την κορυφή brokers, ανάλογα με το τι θέλετε trade το περισσότερο.

Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 2023