Ακαδημία συναλλαγώνΒρείτε μου Broker

OBRinvest Αναθεώρηση, δοκιμή και αξιολόγηση το 2023

Συγγραφέας: Florian Fendt — Ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023

OBRinvest

OBRinvest Trader Βαθμολογία

Βαθμολογήθηκε το 2.8 από το 5
2.8 από 5 αστέρια (5 ψήφοι)
OBRinvest προσφέρει CFD Υπηρεσίες συναλλαγών & FX για αρχάριους και επαγγελματίες traders ομοίως. Η ιστοσελίδα www.obrinvest.com/eu λειτουργεί από την OBR Investments Limited, μια Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία, εξουσιοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με αριθμό άδειας CIF 217/13.
Προς την OBRinvest
Το 80% των λογαριασμών ιδιωτών επενδυτών χάνουν χρήματα CFDs με αυτόν τον πάροχο.

Περίληψη για OBRinvest

Συνοψίζοντας το δικό μας OBRinvest ανασκόπηση, θα συνιστούσαμε crypto και αρχάριους traders να κοιτάξουμε OBRinvest, λόγω του τεράστιου αριθμού εκπαιδευτικού υλικού, εργαλείων συναλλαγών και διαισθητικού ιστούtrader. Ωστόσο, καινούργιο traders θα πρέπει να δοκιμάσει OBRinvest.com σε έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό πριν ξεκινήσετε με έναν ζωντανό λογαριασμό για να συνηθίσετε την πλατφόρμα. Εμπειρος traders θα αρέσει η διαθεσιμότητα του MetaTrader 4 ως πλατφόρμα συναλλαγών. Συνιστούμε επίσης στους πελάτες του OBRinvest θα πρέπει να ελέγξετε τα διαθέσιμα εργαλεία συναλλαγών όπως το Tipranks ή το Trading Central και όλες τις δυνατότητές του.

OBRinvest επισκόπηση των κυριότερων στιγμών
Ελάχιστη κατάθεση σε USD$250
💰 Trade προμήθεια σε δολάρια ΗΠΑ$0
Fee Ποσό χρέωσης ανάληψης 1 δωρεάν ανάληψη ανά μήνα
Διαθέσιμα μέσα διαπραγμάτευσης360
Pro & Contra του OBRinvest

Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά OBRinvest?

Αυτό που μας αρέσει OBRinvest

Σε αυτή τη OBRinvest αναθεώρηση, θέλουμε να επισημάνουμε αυτές τις θετικές πτυχές: OBRinvest προσφέρει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα κρυπτονομισμάτων που μπορεί να είναι traded έναντι του EUR/USD/GBP. Συνολικά, περισσότερα από 45 ζεύγη κρυπτονομισμάτων είναι διαθέσιμα, που είναι πολύ περισσότερα από τα περισσότερα FX & CFD brokers προσφορά. Εμπόρευμα Traders θα χαρεί να το ακούσει OBRinvest προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων/γεωργικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και εξωτικών, όπως σιτάρι, πορτοκάλια, κακάο, σόγια, καφέ, ξυλεία ή ψευδάργυρο και αλουμίνιο. Όταν πρόκειται για την πλατφόρμα συναλλαγών OBRinvest προσφέρει το ιδιόκτητο Web τηςtrader, το οποίο είναι πολύ διαισθητικό και εύκολο στη χρήση για συναλλαγές αρχάριων. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει αρκετή ευελιξία και εργαλεία συναλλαγών για επαγγελματίες traders. OBRinvest προσφέρει πρόσβαση σε Tipranks, Trading Central και Market buzz για ενεργούς πελάτες. Επιπλέον, προσφέρεται στους πελάτες πρόσβαση σε Αναλυτές προβολές, Επιλεγμένες ιδέες, Οικονομική ενόραση, Ημερήσια ανάλυση αγοράς και μια Web TV. Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα δεν υπάρχουν προμήθειες ή τέλη κατάθεσης και δωρεάν αναλήψεις (ανάλογα με το επίπεδο λογαριασμού)

 • +45 νομίσματα κρυπτογράφησης
 • Διαπραγματεύσιμα νομίσματα κρυπτογράφησης έναντι EUR/USD/GBP
 • Μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων CFDs
 • Υλικά Εκμάθησης & Εργαλεία Συναλλαγών

Αυτό που δεν μας αρέσει OBRinvest

Σε μας OBRinvest αναθεώρηση, θέλουμε να επισημάνουμε αυτές τις αρνητικές πτυχές: Τα spread για τον βασικό λογαριασμό θα μπορούσαν να μειωθούν λίγο, καθώς είναι ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο. Συνολικά δεν μας αρέσει η κλιμακωτή δομή λογαριασμού που έγινε δημοφιλής στους περισσότερους brokers τα τελευταία χρόνια. Εάν ο λογαριασμός είναι/είναι ανενεργός για περισσότερο από ένα μήνα, θα χρεωθούν τέλη αδράνειας 80 € ανά μήνα.

 • Ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο spreads για τη Βασική βαθμίδα
 • Δομή κλιμακωτού λογαριασμού
 • Τέλη αδράνειας
Διαθέσιμα όργανα στο OBRinvest

Διαθέσιμα μέσα διαπραγμάτευσης στο OBRinvest

OBRinvest είναι ένα CFD & FX broker που προσφέρει πολλές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Διαθέτουν μια ποικιλία μέσων συναλλαγών στα οποία είναι προσβάσιμα από τον ιστότοπό τους και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων για κάθε επενδυτή που ενδιαφέρεται για τις χρηματοπιστωτικές αγορές. OBRinvest προσφέρει πάνω από 360 διαφορετικά μέσα συναλλαγών

Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων.

 • +36 δείκτες
 • +203 μετοχές
 • +22 εμπορεύματα
 • +45 κρυπτογράφηση
 • +55 νομίσματα
 • +2 ETF
Αναθεώρηση της OBRinvest

Προϋποθέσεις & λεπτομερής ανασκόπηση του OBRinvest

Από την ίδρυσή του το 2013, OBRinvest έχει συγκεντρώσει πολύ ατμό και προσοχή από το λιανικό και επαγγελματίες traders εξίσου σε όλη την Ευρώπη. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών της OBRinvest (webtrader) δεν είναι μόνο φιλικό προς το χρήστη και κατάλληλο για αρχάριους αλλά και αρκετά ευέλικτο ώστε να ευχαριστεί ακόμη και τους επαγγελματίες traders. Εάν είστε αρχάριοι συναλλαγών και θέλετε να δείτε την πλατφόρμα τους σε δράση, μπορείτε απλά να δείτε τον ιστότοπό τους - The ιστόςtrader is προσβάσιμο χωρίς σύνδεση. Θα δείτε όλες τις ζωντανές τιμές των διαθέσιμων οργάνων του OBRinvest.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τα spread στον ιστόtrader ή αν θέλετε να υπολογίσετε το κόστος ενός φανταστικού/προγραμματισμένου trade, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε υπολογιστής περιουσιακών στοιχείωνΕ Θα αποκτήσετε πληροφορίες για τη δομή του κόστους του OBRinvestΕ Επιπλέον, η δομή κόστους και τελών προσαρμόζεται ξεχωριστά στη βαθμίδα λογαριασμού. Υπάρχουν 4 επίπεδα και τα επίπεδα εξαρτώνται από το μέγεθος του λογαριασμού σας.

Υπάρχουν περισσότερα από 360 εργαλεία διαπραγμάτευσης διαθέσιμο για OBRinvest και πολλά κρυπτονομίσματα για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων. Ένα επιβλητικό 45 κρυπτονομίσματα/νομίσματα. Όλα τα cryptos μπορούν να είναι traded έναντι USD/EUR/GBP. OBRinvest ο ιστότοπος είναι νέος και καλοσχεδιασμένος και tradeΗ rs θα πρέπει να βρει όλες τις σημαντικές πληροφορίες πολύ εύκολα.

OBRinvest προσφέρει πολλές πρόσθετες λειτουργίες συναλλαγών, όπως πρόσβαση σε TradingCentral, Market Buzz, Analyst Views, Προτεινόμενες ιδέες, Οικονομική διορατικότητα, Ημερήσια ανάλυση αγοράς και Web TV. Επιπροσθέτως, OBRinvest προσφέρει πολλά διαφορετικό εκπαιδευτικό υλικό. 

OBRinvest webinar ebook

Λόγω των νέων κανονισμών της Αρχής Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς (FCA), OBRinvest δεν προσφέρει πλέον CFDs σε εικονικά νομίσματα (Cryptocurrencies) για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νικητής βραβείου OBRinvest

OBRinvest κέρδισε το 2021 BrokerCheck Βραβείο "Best Crypto Broker Ευρώπη».Αποφασίσαμε να βραβεύσουμε OBRinvest λόγω του τεράστιου όγκου των διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων, καθώς και των ευνοϊκών συνθηκών διαπραγμάτευσης. Για να ολοκληρώσουμε τα πράγματα, πιστεύουμε πραγματικά την ασφάλεια των ταμείων και τη γενική ασφάλεια OBRinvest είναι υψηλότερη από τις περισσότερες "παραδοσιακές" ανταλλαγές κρυπτογράφησης λόγω της ρύθμισης του OBRinvest.

 

OBRinvest BrokerCheck Βραβείο

Πλατφόρμα συναλλαγών στο OBRinvest

Λογισμικό & πλατφόρμα συναλλαγών της OBRinvest

OBRinvest προσφέρει δύο ξεχωριστές πλατφόρμες συναλλαγών. TradeΗ rs μπορεί είτε να επιλέξει το δημοφιλές MetaTrader 4 ή το ιδιόκτητο Web τουςtrader. Φυσικά, και τα δύο είναι προσβάσιμα μέσω κινητού, tablet και επιτραπέζιου υπολογιστή.

Ενώ πιο έμπειρος tradeΟι rs προτιμούν συνήθως το διαδεδομένο MetaTrader 4 (MT4), ενθαρρύνουμε traders (ειδικά για αρχάριους) για να ρίξετε μια ματιά στην ιδιόκτητη διαδικτυακή πλατφόρμα από OBRinvest. Μπορείτε να δείτε ακόμη και τον Ιστόtrader απευθείας στον ιστότοπο χωρίς να συνδεθείτε.

Όλες οι σημαντικές πληροφορίες όπως το spread, η μόχλευση, οι απαιτήσεις περιθωρίου ή η τιμή σημείου/pip είναι άμεσα ορατές. Το μικρότερο tradeμέγεθος ικανού θα ήταν 0.01. Ειδικά οι αρχάριοι θα προτιμήσουν το Webtrader πάνω από το MT4

Άνοιγμα και διαγραφή λογαριασμού στο OBRinvest

Ο λογαριασμός σας στο OBRinvest

OBRinvest έχει κλιμακωτή δομή λογαριασμού. Το χαμηλότερο επίπεδο ή επίπεδο είναι Βασικο ακολουθούμενη από Χρυσό και Πλατίνα μέχρι το υψηλότερο επίπεδο VIP ESCORTΕ Η ελάχιστη κατάθεση είναι 250 € ή ίσο ποσό σε USD/GBP.

Οι διαφορές και η αγγελvantages μιας υψηλότερης βαθμίδας φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

ΒασικοΧρυσόπλατίναVip
Ελάχ. Κατάθεση 250EURΕλάχ. Κατάθεση 25000 €Ελάχ. Κατάθεση 100000 €Ελάχ. Κατάθεση 250000 €
EUR/USD 3.2 PipsEUR/USD 2.9 PipsEUR/USD 2.3 PipsEUR/USD 1.8 Pips
GBP/USD 3.6 PipsGBP/USD 3.3 PipsGBP/USD 2.7 PipsGBP/USD 2.2 Pips
USD/JPY 3.5 PipsUSD/JPY 3.2 PipsUSD/JPY 2.6 PipsUSD/JPY 2.1 Pips
ΑΕΡΗ Λάδι 0,12 $ΑΕΡΗ Λάδι 0,11 $ΑΕΡΗ Λάδι 0,10 $ΑΕΡΗ Λάδι 0,08 $
Αγορά BuzzΑγορά BuzzΑγορά BuzzΑγορά Buzz
Απόψεις αναλυτήΑπόψεις αναλυτήΑπόψεις αναλυτήΑπόψεις αναλυτή
Προτεινόμενες ιδέεςΠροτεινόμενες ιδέεςΠροτεινόμενες ιδέεςΠροτεινόμενες ιδέες
Ημερήσια Ανάλυση ΑγοράςΗμερήσια Ανάλυση ΑγοράςΗμερήσια Ανάλυση ΑγοράςΗμερήσια Ανάλυση Αγοράς
Web TVWeb TVWeb TVWeb TV
1 δωρεάν ανάληψη1 δωρεάν ανάληψη ανά μήνα3 δωρεάν ανάληψη ανά μήναχωρίς χρεώσεις

Πώς μπορώ να ανοίξω λογαριασμό με OBRinvest?

Με κανονισμό, κάθε νέος πελάτης πρέπει να περάσει από κάποιους βασικούς ελέγχους συμμόρφωσης για να διασφαλίσει ότι κατανοείτε τους κινδύνους των συναλλαγών και ότι είστε δεκτοί για διαπραγμάτευση. Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό, πιθανότατα θα σας ζητηθούν τα ακόλουθα στοιχεία, οπότε καλό είναι να τα έχετε στη διάθεσή σας: Ένα σαρωμένο έγχρωμο αντίγραφο του διαβατηρίου σας ή της εθνικής ταυτότητάς σας Λογαριασμός κοινής ωφέλειας ή τραπεζική κατάσταση των τελευταίων έξι μηνών με τη διεύθυνσή σας θα χρειαστεί επίσης να απαντήσετε σε μερικές βασικές ερωτήσεις συμμόρφωσης για να επιβεβαιώσετε πόση εμπορική εμπειρία έχετε. Επομένως, είναι καλύτερο να αφιερώσετε τουλάχιστον 10 λεπτά για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανοίγματος του λογαριασμού. Παρόλο που μπορείτε να εξερευνήσετε τον λογαριασμό επίδειξης αμέσως, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε πραγματικές συναλλαγές μέχρι να ολοκληρώσετε τη συμμόρφωση, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και αρκετές ημέρες ανάλογα με την κατάστασή σας.

Πώς να κλείσετε το δικό σας OBRinvest λογαριασμός?

Αν θέλετε να κλείσετε το δικό σας OBRinvest λογαριασμός ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε ανάληψη όλων των χρημάτων και, στη συνέχεια, να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή τους μέσω e-mail από το e-mail στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο λογαριασμός σας. OBRinvest μπορεί να προσπαθήσει να σας καλέσει για να επιβεβαιώσει το κλείσιμο του λογαριασμού σας.
Προς την OBRinvest
Το 80% των λογαριασμών ιδιωτών επενδυτών χάνουν χρήματα CFDs με αυτόν τον πάροχο.
Καταθέσεις & Αναλήψεις στο OBRinvest

Καταθέσεις και αναλήψεις στο OBRinvest

OBRinvest καταθέσεις μπορούν να γίνουν μέσω διαφόρων παρόχων πληρωμών. Μερικές από τις πιθανές επιλογές κατάθεσης είναι:

 • Πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard)
 • Ηλεκτρονικές πληρωμές (ηλεκτρονικά πορτοφόλια)
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τις δωρεάν αναλήψεις (ανάλογα με το επίπεδο λογαριασμού), υπάρχει χρέωση υπηρεσίας 30 € για τραπεζικές μεταφορές και 3.5% για πιστωτικές κάρτες.

Ασφάλεια κεφαλαίου: OBRinvest πιστεύει ότι ο διαχωρισμός λογαριασμών είναι σημαντικός για την προστασία του απορρήτου, των κεφαλαίων και των περιουσιακών στοιχείων του ατόμου trader. Επιπλέον, τα κεφάλαια διαχωρίζονται από τους εταιρικούς λογαριασμούς λειτουργίας τους και κατατίθενται σε καθιερωμένες διεθνείς τράπεζες. OBRinvest επιδιώκει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια για τους πελάτες της.

Ασφάλεια: OBRinvestχρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό για την προστασία όλων των συστημάτων δεδομένων. Αυστηροί κανόνες τείχους προστασίας και λογισμικό Secure Sockets Layer (SSL) χρησιμοποιούνται για την προστασία όλων των δεδομένων κατά τη μετάδοση. Οι συναλλαγές εποπτεύονται από τις υπηρεσίες συμμόρφωσης επιπέδου 1 PCI για την ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση όλων των δεδομένων και των εντύπων σας.

Η πληρωμή των χρημάτων διέπεται από την πολιτική πληρωμής επιστροφής χρημάτων, η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο.

Για το σκοπό αυτό, ο πελάτης πρέπει να υποβάλει επίσημη αίτηση ανάληψης στον λογαριασμό του. Μεταξύ άλλων, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 1. Το πλήρες όνομα (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του επωνύμου) στον λογαριασμό δικαιούχου ταιριάζει με το όνομα του λογαριασμού συναλλαγών.
 2. Διατίθεται δωρεάν περιθώριο τουλάχιστον 100%.
 3. Το ποσό ανάληψης είναι μικρότερο ή ίσο με το υπόλοιπο του λογαριασμού.
 4. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη μέθοδο κατάθεσης, συμπεριλαμβανομένων των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την υποστήριξη της ανάληψης σύμφωνα με τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την κατάθεση.
 5. Πλήρεις λεπτομέρειες για τον τρόπο απόσυρσης.
Πως είναι η υπηρεσία OBRinvest

Πως είναι η υπηρεσία OBRinvest

OBRinvest επικοινωνήστε με την υπηρεσία υποστήριξης

Η γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στην υποστήριξη είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε trader. Γι' αυτό στο OBRinvest, Θα λάβετε μια προσωπικός διαχειριστής λογαριασμού, αφού έχετε χρηματοδοτήσει τον λογαριασμό σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το υπηρεσία of OBRinvest με πολλούς τρόπους.

 • Μπορείτε να τους δώσετε ένα κλήση at +357 2 526 2740
 • Μπορείτε να τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ τους στο [προστασία μέσω email]
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ζωντανή συζήτηση
Is OBRinvest ασφαλές και ελεγχόμενο ή απάτη;

Κανονισμός & Ασφάλεια στο OBRinvest

Πολλοί αρχάριοι αναρωτιούνται αν OBRinvest είναι απάτη ή νόμιμη εταιρεία. Επί του παρόντος, OBRinvest έχει ενεργή άδεια CySEC και επομένως είναι ρυθμισμένη από την ΕΕ broker.

Αυτός ο ιστότοπος (www.obrinvest.com/eu) λειτουργεί από την OBR Investments Limited, μια Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία, εξουσιοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με αριθμό άδειας CIF 217/13. Η OBR Investments Limited βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 12 III, Γραφείο Νο. 201, ZAVOS KRISTELLINA TOWER, 4000, Mesa Geitonia, Λεμεσός, Κύπρος.

Η OBR Investments Limited κατέχει και διαχειρίζεται το «OBRinvest"Μάρκα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άδεια στο Ιστοσελίδα της CySEC.

Χαρακτηριστικά του OBRinvest

Βρείτε το σωστό broker για εσάς δεν είναι εύκολο, αλλά ελπίζουμε ότι τώρα ξέρετε αν OBRinvest είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας forex broker σύγκριση για να πάρετε μια γρήγορη επισκόπηση.

 • ✔️ Δωρεάν λογαριασμός επίδειξης για αρχάριους συναλλαγές
 • ✔️ μόχλευση έως 1:30 / επαγγελματική έως 1:400
 • ✔️ Ελάχιστη κατάθεση 250€
 • ✔️ Εμπορεύσιμα κρυπτονομίσματα έναντι EUR/USD/GBP
τρίγωνο sm δεξιά
Is OBRinvest μια καλή broker?
τρίγωνο sm δεξιά
Is OBRinvest μια απάτη broker?
τρίγωνο sm δεξιά
Is OBRinvest ρυθμιζόμενη και αξιόπιστη;
τρίγωνο sm δεξιά
Σε ποια είναι η ελάχιστη κατάθεση OBRinvest?
τρίγωνο sm δεξιά
Σε ποια πλατφόρμα συναλλαγών είναι διαθέσιμη OBRinvest?
τρίγωνο sm δεξιά
Μήπως OBRinvest προσφέρετε έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό;
Trade at OBRinvest
Το 80% των λογαριασμών ιδιωτών επενδυτών χάνουν χρήματα CFDs με αυτόν τον πάροχο.

Συγγραφέας του άρθρου

Φλόριαν Φεντ
λογότυπο linkedin
Ένας φιλόδοξος επενδυτής και trader, ιδρύθηκε ο Florian BrokerCheck αφού σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Από το 2017 μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του για τις χρηματοπιστωτικές αγορές BrokerCheck.

At BrokerCheck, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους αναγνώστες μας τις πιο ακριβείς και αμερόληπτες διαθέσιμες πληροφορίες. Χάρη στην πολυετή εμπειρία της ομάδας μας στον χρηματοοικονομικό τομέα και τα σχόλια των αναγνωστών μας, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη πηγή αξιόπιστων δεδομένων. Επομένως, μπορείτε να εμπιστευτείτε με σιγουριά την τεχνογνωσία και την αυστηρότητα της έρευνάς μας στο BrokerCheck. 

Ποια είναι η βαθμολογία σας OBRinvest?

Αν το ξέρεις αυτό broker, αφήστε μια κριτική. Δεν χρειάζεται να σχολιάσετε για να βαθμολογήσετε, αλλά μη διστάσετε να σχολιάσετε εάν έχετε άποψη για αυτό broker.

σχόλια 10

 • Υποστήριξη -OBR

  Αγαπητέ πελάτη,
  La ringraziamo vivamente per il tempo dedicato nel lasciare una positiva recensione su di noi. Siamo davvero felici di sapere che la sua esperienza con OBRInvest sia stata veramente buona. La soddisfazione dei nostri clienti è per noi al primo posto e la sua testimonianza è la prova del nostro duro lavoro. Το Speriamo di continuare a fornirvi la migliore esperienza di online trading che voi meritate.

 • Περ-Όλα Βίκλουντ

  Με εξέπληξε ευχάριστα OBRinvest, γιατί δεν είχα ακούσει για αυτήν την εταιρεία πριν ξεκινήσω τις συναλλαγές. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο φίλος μου σύστησε την εταιρεία OBRinvest. Έκανα εγγραφή στην εταιρεία και όλα μου ταιριάζουν, η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη, η πλοήγηση είναι εξαιρετική, υπάρχει εφαρμογή για κινητά, υπάρχει μια έκδοση επίδειξης για αρχάριους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές. τα προτείνω.

 • Υποστήριξη -OBR

  Κάρο Χέρμαν,
  grazie per la tua positiva testimonianza, siamo felici di sapere che hai avuto una piacevole esperienza con noi e di averla condivisa su questo piattaforma. La ringraziamo.

 • Χέρμαν Αμούνδσεν

  Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο, μερικές φορές κέρδιζα λίγα, μετά τα έχανα. Αλλά δεν ήμουν τεμπέλης να κοιτάξω μέσα από εκπαιδευτικό υλικό για το brokerτον ιστότοπο του και τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται. Επίσης το broker προσφέρει πρόσθετα εργαλεία όπως Trading Central, Tip ranks και Cost calculator. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να κερδίσω τόσα πολλά με OBRinvest όπως θα έπαιρνα με μια αξιοπρεπή εργασία εκτός σύνδεσης, αν όχι περισσότερο. Είμαι επίσης ευχαριστημένος με την εφαρμογή τους για κινητά - δεν επιβραδύνει και είναι εύκολη στη χρήση.

 • Υποστήριξη -OBR

  Αγαπητέ Άβελ,
  Σας ευχαριστούμε για τα καταπληκτικά σας σχόλια και που μας επιλέξατε ως έμπιστους σας broker!

 • Υπάρχουν πολλά brokerκαι όταν αποφάσισα να ξεκινήσω τις συναλλαγές είχα ένα πρόβλημα: δεν μπορούσα να επιλέξω α broker. Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και άνοιξα ένα OBRinvest λογαριασμός. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί. Είναι πολύ σημαντικό ότι η broker είναι έντιμος και νόμιμος. Είναι λεφτά. Καταλαβαίνω ότι όλοι φοβούνται μην χάσουν χρήματα. OBRinvest ρυθμίζεται από την ΕΚΚ. Αυτό σημαίνει ότι το broker έχει όλα όσα χρειάζεται για να παρέχει καλές και δίκαιες συνθήκες συναλλαγών. Επίσης, με ρυθμιζόμενο broker, η κατάθεσή σας είναι ασφαλισμένη για δόλιες ενέργειες. Εμπνέει εμπιστοσύνη.
  Επίσης, αυτό broker έχει μικρή μόχλευση και παρακινεί traders προς trade καλύτερα και αποκτήστε την ιδιότητα του επαγγελματία trader και μόνο τότε αποκτήστε υψηλότερη μόχλευση. Νομίζω ότι αυτό είναι σωστό.

 • Υποστήριξη -OBR

  Εθνικός Natan,
  Grazie mille per aver lasciato una recensione così positiva! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedato per scrivere questa recensione.

 • Είναι σημαντικό να νιώθετε ευχαρίστηση από αυτό που κάνετε. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει επιτυχία.
  Κάποτε άνοιξα ένα OBRinvest demo λογαριασμός γιατί με ενδιέφερε. Μετά από λίγο, συνειδητοποίησα ότι μου φέρνει ευχαρίστηση και μπορεί να με βοηθήσει να βγάλω πραγματικά χρήματα.
  Τώρα κάνω συναλλαγές σε λογαριασμό συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

 • Υποστήριξη -OBR

  Τζεντίλ Κάρλος,
  Grazie mille per aver lasciato una recensione così positiva! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedato per scrivere questa recensione.

 • Κάρλος Πίντο

  Αυτός ο διαλογισμός στα broker είναι πολύ κατάλληλο για μακροπρόθεσμες συναλλαγές. Είναι ρυθμισμένο και εξασφαλίζει καλή εκτέλεση, αλλά αυτό που κάνει αυτή την εταιρεία ξεχωριστή είναι μια πολύ καλή επιλογή χρηματοοικονομικών μέσων. Σας συμβουλεύω να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο και στη σελίδα τους Trade θα δείτε Webtrader. Είναι μια πολύ καλή διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών. Δεν έχω δει κάτι πιο φιλικό προς το χρήστη. Η διάταξή του είναι προσεγμένη και μπορείτε να δείτε τα στοιχεία βολικά τοποθετημένα στο αριστερό μενού. Έτσι, μπορείτε να αξιολογήσετε πόσα περιουσιακά στοιχεία έχετε broker προσφορές. Εκτιμώ ιδιαίτερα την επιλογή των δεικτών εδώ. Πολλά από αυτά τα είδα για πρώτη φορά. Η επιλογή των cryptos είναι επίσης καλή. Όσο για την επιλογή των νομισμάτων, είναι αρκετά τυπική και είναι δύσκολο να εκπλαγείς εδώ.

Πείτε μας τι σκέφτεστε!

OBRinvest
Trader Βαθμολογία
Βαθμολογήθηκε το 2.8 από το 5
2.8 από 5 αστέρια (5 ψήφοι)
Έξοχος40%
Πολύ καλό0%
Μέσος0%
φτωχός20%
Τρομερός40%
Προς την OBRinvest
Το 80% των λογαριασμών ιδιωτών επενδυτών χάνουν χρήματα CFDs με αυτόν τον πάροχο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά