Τι είναι το Dogecoin; Είναι χρήσιμο;

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
0 από 5 αστέρια (0 ψήφοι)
Φλόριαν Φεντ
Φλόριαν Φεντ

Ως φιλόδοξος επενδυτής και trader, ιδρύθηκε ο Florian BrokerCheck αφού σπούδασε οικονομικά. Μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του για τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Πίνακας περιεχομένων

Αυτό το άρθρο και το περιεχόμενό του υποστηρίζονται. 

Τι είναι το Dogecoin;

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε το 2013 και άρχισε να χρησιμοποιείται τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αρχικά προοριζόταν ως νόμισμα αστείου στο διαδίκτυο, αλλά έγινε πολύ δημοφιλές. Τον Ιανουάριο του 2014, ήταν το νόμισμα με τα περισσότερα φιλοδώρημα και το πέμπτο με τις περισσότερεςtradeδ νόμισμα κατ' όγκο. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Jackson Palmer, μέλος της Adobe Systems, και τον Billy Markus, ο οποίος ήταν τότε μηχανικός λογισμικού στην IBM. Το σύμβολο του Dogecoin είναι ο σκύλος Shiba Inu από το μιμίδιο Doge Internet. Βασίζεται στο blockchain που βασίζεται στη συναίνεση του Bitcoin και χρησιμοποιείται με παρόμοιο τρόπο. Το πορτοφόλι Dogecoin είναι διαθέσιμο δωρεάν σε Android, Blackberry και iOS.

Χρησιμοποιείται το Dogecoin;

Ενώ ορισμένα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται περισσότερο από άλλα, δεν σημαίνει ότι είναι πιο πολύτιμα. Είναι όλα πολύτιμα με διαφορετικούς τρόπους. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται ένα νόμισμα, τόσο πιο πολύτιμο είναι. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το Bitcoin εκτιμάται τόσο πολύ. Παρά το γεγονός ότι έχει κάποια προβλήματα με την τεχνολογία του, έχει χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις και σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί γίνονται αποδεκτά από τις επιχειρήσεις. Αν και αυτό είναι καλό, δημιουργεί μια ανισορροπία. Το Dogecoin και πολλά άλλα νομίσματα δεν γίνονται αποδεκτά από τις επιχειρήσεις, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μικρο-συναλλαγές και άλλα πράγματα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αξία των νομισμάτων καθορίζεται συχνότερα από το πόσο καλά λειτουργεί ένα νόμισμα παρά από τον αριθμό των επιχειρήσεων που το αποδέχονται. (Τουλάχιστον μακροπρόθεσμα.)

Dogecoin εναντίον Bitcoin

Το Dogecoin είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ έναντι του γνωστού και πιο αποδεκτού Bitcoin. Υπάρχουν ιστότοποι και καταστήματα όπου μπορείτε να πληρώσετε με το Dogecoin, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένα μάλλον λιγότερο δημοφιλές Crypto Coin. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Bitcoin για να πληρώσουν για οτιδήποτε, από παντοπωλεία, ηλεκτρονικές αγορές, συναλλαγές ή ακόμα και χαρτοπαίγνιο.

Το άρθρο αυτό ήταν χρήσιμο;

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
0 από 5 αστέρια (0 ψήφοι)
Έξοχος0%
Πολύ καλό0%
Μέσος0%
φτωχός0%
Τρομερός0%

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

Οχι αρκετά? Έχουμε περισσότερο εκπαιδευτικό περιεχόμενο!

Συνιστάται για εσένα

Κορυφαία Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2023
favicon (1)
Βαθμολογήθηκε 4.6 από 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
mitrade favicon
Βαθμολογήθηκε 4.5 από 5
4.5 από 5 αστέρια (33 ψήφοι)
70% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
favicon-32x32 (2)
Βαθμολογήθηκε 4.5 από 5
4.5 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
70.70% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
investfw φάβι
Βαθμολογήθηκε 4.4 από 5
4.4 από 5 αστέρια (7 ψήφοι)
76% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
favicon (2)
Βαθμολογήθηκε 4.4 από 5
4.4 από 5 αστέρια (5 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Τι θέλεις να trade?

Επιλέξαμε την κορυφή brokers, ανάλογα με το τι θέλετε trade το περισσότερο.

Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 2023