Ακαδημία συναλλαγώνΒρείτε μου Broker

Τι είναι το Dogecoin; Είναι χρήσιμο;

Βαθμολογήθηκε το 0 από το 5
0 από 5 αστέρια (0 ψήφοι)
dogecoin εναντίον bitcoin

Αυτό το άρθρο και το περιεχόμενό του υποστηρίζονται. 

Τι είναι το Dogecoin;

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε το 2013 και άρχισε να χρησιμοποιείται τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αρχικά προοριζόταν ως νόμισμα αστείου στο διαδίκτυο, αλλά έγινε πολύ δημοφιλές. Τον Ιανουάριο του 2014, ήταν το νόμισμα με τα περισσότερα φιλοδώρημα και το πέμπτο με τις περισσότερεςtradeδ νόμισμα κατ' όγκο. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Jackson Palmer, μέλος της Adobe Systems, και τον Billy Markus, ο οποίος ήταν τότε μηχανικός λογισμικού στην IBM. Το σύμβολο του Dogecoin είναι ο σκύλος Shiba Inu από το μιμίδιο Doge Internet. Βασίζεται στο blockchain που βασίζεται στη συναίνεση του Bitcoin και χρησιμοποιείται με παρόμοιο τρόπο. Το πορτοφόλι Dogecoin είναι διαθέσιμο δωρεάν σε Android, Blackberry και iOS.

Χρησιμοποιείται το Dogecoin;

Ενώ ορισμένα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται περισσότερο από άλλα, δεν σημαίνει ότι είναι πιο πολύτιμα. Είναι όλα πολύτιμα με διαφορετικούς τρόπους. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται ένα νόμισμα, τόσο πιο πολύτιμο είναι. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το Bitcoin εκτιμάται τόσο πολύ. Παρά το γεγονός ότι έχει κάποια προβλήματα με την τεχνολογία του, έχει χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις και σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί γίνονται αποδεκτά από τις επιχειρήσεις. Αν και αυτό είναι καλό, δημιουργεί μια ανισορροπία. Το Dogecoin και πολλά άλλα νομίσματα δεν γίνονται αποδεκτά από τις επιχειρήσεις, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μικρο-συναλλαγές και άλλα πράγματα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αξία των νομισμάτων καθορίζεται συχνότερα από το πόσο καλά λειτουργεί ένα νόμισμα παρά από τον αριθμό των επιχειρήσεων που το αποδέχονται. (Τουλάχιστον μακροπρόθεσμα.)

Dogecoin εναντίον Bitcoin

Το Dogecoin είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ έναντι του γνωστού και πιο αποδεκτού Bitcoin. Υπάρχουν ιστότοποι και καταστήματα όπου μπορείτε να πληρώσετε με το Dogecoin, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένα μάλλον λιγότερο δημοφιλές Crypto Coin. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Bitcoin για να πληρώσουν για οτιδήποτε, από παντοπωλεία, ηλεκτρονικές αγορές, συναλλαγές ή ακόμα και χαρτοπαίγνιο.

Συγγραφέας του άρθρου

Φλόριαν Φεντ
λογότυπο linkedin
Ένας φιλόδοξος επενδυτής και trader, ιδρύθηκε ο Florian BrokerCheck αφού σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Από το 2017 μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του για τις χρηματοπιστωτικές αγορές BrokerCheck.

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 21 Σεπ. 2023

markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Exness

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (18 ψήφοι)

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά