ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Top 5 εναλλακτικές λύσεις MetaStock

4.3 από 5 αστέρια (4 ψήφοι)

Στον τομέα των συναλλαγών, η επιλογή της σωστής πλατφόρμας είναι εξίσου σημαντική με τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής. Αυτό το άρθρο εμβαθύνει στις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για το MetaStock, επισημαίνοντας πλατφόρμες όπως το TradingView, το NinjaTrader, eSignal, MultiCharts και TC2000, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες ανάγκες και στυλ συναλλαγών. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος trader, η κατανόηση των μοναδικών προσφορών κάθε πλατφόρμας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών σας.

MetaStock Alternatives

💡 Βασικά Takeaways

 1. Διαφορετικές επιλογές πλατφόρμας: Το άρθρο εξετάζει πολλές πλατφόρμες συναλλαγών, καθεμία με μοναδικά χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα σε διαφορετικά στυλ συναλλαγών. Τονίζει τη σημασία της επιλογής μιας πλατφόρμας που ευθυγραμμίζεται με μεμονωμένες στρατηγικές και στόχους συναλλαγών.
 2. Προσαρμογή και Αυτοματισμός: Πλατφόρμες όπως το NinjaTradeΤο r και το MultiCharts προσφέρουν εκτεταμένες δυνατότητες προσαρμογής και αυτοματισμού, για προχωρημένους traders που απαιτούν εξελιγμένα εργαλεία για την εκτέλεση σύνθετων στρατηγικών συναλλαγών.
 3. Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και ανάλυση: Το eSignal ξεχωρίζει για την παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και προηγμένων εργαλείων ανάλυσης, καθιστώντας το ιδανικό για traders που εξαρτώνται από την έγκαιρη ενημέρωση για γρήγορη λήψη αποφάσεων.
 4. Κοινότητα και Μάθηση: Το TradingView επισημαίνεται για τη ζωντανή κοινότητα και τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία παρέχουν μια πλατφόρμα για traders να μοιράζονται στρατηγικές και ιδέες, ενισχύοντας τη μαθησιακή εμπειρία τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους traders.
 5. Προσβασιμότητα και Ευχρηστία: Το TC2000 επαινείται για τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τα ισχυρά εργαλεία σάρωσης, κατάλληλα για μετοχές και προαιρετικά προϊόντα των ΗΠΑ traders αναζητά μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική εμπειρία συναλλαγών.

Ωστόσο, η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Ξετυλίξτε τις σημαντικές αποχρώσεις στις ακόλουθες ενότητες... Ή, μεταβείτε κατευθείαν στο δικό μας Συχνές ερωτήσεις με πληροφορίες!

1. Επισκόπηση της MetaStock

MetaStock είναι ένας διάσημος πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για τεχνική ανάλυση και διαπραγμάτευση μετοχών. Χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από αρχάριους όσο και από έμπειρους traders, το MetaStock παρέχει μια ισχυρή σουίτα χαρακτηριστικών όπως δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, προηγμένες δυνατότητες χαρτογράφησης και πάνω από 300 τεχνικούς δείκτες και εργαλεία.

1.1. Πλεονεκτήματα της MetaStock:

 • Ολοκληρωμένα εργαλεία: Προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων γραφημάτων, δεικτών και επιλογών δεδομένων που καλύπτουν διαφορετικά στρατηγικές διαπραγμάτευσης.
 • Προσαρμογή: Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν δείκτες και συστήματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις συναλλαγών τους.
 • Σάρωση και Δοκιμαστικών ελέγχων: Ισχυρές δυνατότητες στη σάρωση της αγοράς για ευκαιρίες και στρατηγικές backtesting για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά τους.

1.2. Μειονεκτήματα του MetaStock:

 • Περίπλοκο: Το ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών του μπορεί να είναι συντριπτικό για αρχάριους.
 • Κόστος: Η MetaStock μπορεί να είναι πιο ακριβή σε σύγκριση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της, κάτι που μπορεί να είναι αποτρεπτικό για μεμονωμένους traders σε έναν προϋπολογισμό.
 • Εξάρτηση πλατφόρμας: Κυρίως μια εφαρμογή που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές, η οποία μπορεί να περιορίσει την προσβασιμότητα σε σύγκριση με τις πλατφόρμες που βασίζονται στον ιστό.

MetaStock

Χαρακτηριστικό Λεπτομέρεια
Σε πραγματικό χρόνο δεδομένων Ναι
Εργαλεία χαρτογράφησης Προηγμένοι, πάνω από 300 τεχνικοί δείκτες
Προσαρμογή Ψηλά
Φιλικότητα προς τον χρήστη Μέτριος; απότομος μάθηση καμπύλη
Κόστος Υψηλότερο από πολλούς ανταγωνιστές
Τύπος πλατφόρμας Βασισμένο σε επιτραπέζιους υπολογιστές

2. Alternatives Of MetaStock

2.1. TradingView: Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση

TradingView είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή για τις ισχυρές δυνατότητες χαρτογράφησης και κοινωνικής δικτύωσης, που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους traders. Ιδρύθηκε το 2012, το TradingView έχει εξελιχθεί σε μια ζωντανή κοινότητα με πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες. Ξεχωρίζει για τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους είναι νέοι στο εμπόριο, ωστόσο παρέχει επίσης ισχυρά εργαλεία για έμπειρους αναλυτές της αγοράς.

2.1.1. Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • Trading Χαρτί: Επιτρέπει στους χρήστες να προσομοιώνουν τις συναλλαγές χωρίς οικονομική κίνδυνος, το οποίο είναι ιδανικό για δοκιμές στρατηγικής και εξάσκηση.
 • Σενάριο Pine: Μια ιδιόκτητη γλώσσα δέσμης ενεργειών που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένους δείκτες και να αυτοματοποιούν στρατηγικές συναλλαγών.
 • Κοινωνική δικτύωση: Το TradingView ενσωματώνει μια πτυχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες και να συζητούν στρατηγικές, ενισχύοντας τη μαθησιακή εμπειρία μέσω της δέσμευσης της κοινότητας.

2.1.2. Δυνατά σημεία

 • Φιλικές προς το χρήστη διεπαφή: Γνωστό για τον διαισθητικό σχεδιασμό του, καθιστώντας το προσβάσιμο σε αρχάριους.
 • Εκτεταμένο σύνολο εργαλείων: Προσφέρει πάνω από 100,000 δείκτες και εργαλεία για ολοκληρωμένη ανάλυση αγοράς.
 • Κοινότητα και Συνεργασία: Ενεργή κοινότητα για ανταλλαγή ιδεών και στρατηγικών συναλλαγών.

2.1.3. Αδυναμίες

 • Broker Ενσωμάτωση: Περιορισμένες δυνατότητες απευθείας συναλλαγών καθώς ενσωματώνεται μόνο με περίπου 30 brokers.
 • Προηγμένα Χαρακτηριστικά: Ενώ προσφέρει προηγμένα εργαλεία, μερικά επαγγελματικά tradeΗ rs μπορεί να βρει ότι λείπουν ορισμένες λειτουργίες σε σύγκριση με πιο εξειδικευμένο λογισμικό.

Ιδανικό για

Το TradingView είναι ιδανικό για traders που δίνουν προτεραιότητα σε μια ισορροπία ισχυρών αναλυτικών εργαλείων, εκπαιδευτικού περιεχομένου και συνεργατικού περιβάλλοντος. Ταιριάζει τόσο σε αρχάριους λόγω της ευκολίας χρήσης του όσο και με έμπειρο traders ψάχνει για βάθος στην ανάλυση της αγοράς.

Tradingview

Συγκριτικός Πίνακας έναντι της MetaStock

Χαρακτηριστικό TradingView MetaStock
Διεπαφής χρήστη Διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη Πολύπλοκο, με πιο απότομη καμπύλη εκμάθησης
Προσαρμογή Υψηλή προσαρμογή με Pine Script Εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής
Κοινωνικά χαρακτηριστικά Ισχυρό στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης Περιορισμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά
Δυνατότητες συναλλαγών Διαθέσιμη διαπραγμάτευση χαρτιού, περιορισμένη broker ολοκλήρωση Υποστηρίζεται η άμεση διαπραγμάτευση, περισσότερα broker ολοκληρώσεις
Τιμοκατάλογος Μοντέλο Freemium με προσιτές premium επιλογές Γενικά πιο ακριβό, χωρίς δωρεάν επίπεδο

2.2. ΝίντζαTrader: Επισκόπηση σε βάθος

NinjaTrader είναι γνωστή για τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά της που στοχεύουν σε ενεργά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές traders. Καθιερωμένη ως μια ισχυρή πλατφόρμα συναλλαγών, προσφέρει προηγμένες γραφικές παραστάσεις, εργαλεία ανάλυσης αγοράς και αυτοματοποιημένες δυνατότητες συναλλαγών. Η δύναμή του έγκειται στην ευελιξία και το βάθος των εργαλείων συναλλαγών του, γεγονός που το καθιστά κορυφαία επιλογή traders που χρειάζονται λεπτομερή τεχνική ανάλυση και ικανότητα εκτέλεσης σύνθετων στρατηγικών συναλλαγών.

2.2.1. Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • Προηγμένοι τύποι παραγγελιών: ΝίντζαTradeΤο r παρέχει μια μυριάδα τύπων παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων εντολών διακοπής και στόχου που βοηθούν στη διαχείριση του κινδύνου και στο κλείδωμα των κερδών.
 • Προσαρμογή: Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία συναλλαγών τους χρησιμοποιώντας το NinjaTradeτο πλαίσιο ανάπτυξης του r's C# για τη δημιουργία ή την ενσωμάτωση χιλιάδων εφαρμογών και πρόσθετων συναλλαγών τρίτων.
 • Ανάλυση Αγοράς: Η πλατφόρμα περιλαμβάνει πάνω από 100 ενσωματωμένους δείκτες και παρέχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας δεδομένα αγοράς και εργαλεία ανάλυσης.

2.2.2. Δυνατά σημεία

 • Υψηλή προσαρμοστικότητα: Προσφέρει εκτενείς επιλογές για την προσαρμογή και την αυτοματοποίηση των στρατηγικών συναλλαγών.
 • Χαμηλό κόστος συναλλαγών: Ανταγωνιστικά ποσοστά προμήθειας, ειδικά για συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης.
 • Ισχυρά Τεχνικά Εργαλεία: Προηγμένες δυνατότητες χαρτογράφησης και πληθώρα εργαλείων τεχνικής ανάλυσης.

2.2.3. Αδυναμίες

 • Περίπλοκο: Μπορεί να είναι συντριπτικό για αρχάριους λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών του.
 • Περιορισμένη κάλυψη περιουσιακών στοιχείων: Υποστηρίζει κυρίως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και δικαιώματα προαίρεσης, με λιγότερη υποστήριξη για άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων εκτός εάν μέσω ενσωματωμένης brokers.

Ιδανικό για

NinjaTradeΤο r είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έμπειρους traders που απαιτούν προηγμένα αναλυτικά εργαλεία και ικανότητα εκτέλεσης σύνθετων tradeμικρό. Είναι επίσης κατάλληλο για όσους το προτιμούν trade συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές.

NinjaTrader

Συγκριτικός Πίνακας έναντι της MetaStock

Χαρακτηριστικό NinjaTrader MetaStock
Κάλυψη περιουσιακών στοιχείων Επικεντρώνεται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές Ευρεία κάλυψη συμπεριλαμβανομένων αποθέματα, forexΚ.λπ.
Διεπαφής χρήστη Πολύπλοκο και προσαρμόσιμο Σύνθετο, κατάλληλο για έμπειρους traders
Προσαρμογή Εκτεταμένο με πλαίσιο ανάπτυξης C# Εκτεταμένο με ενσωματωμένη γλώσσα προγραμματισμού
Τεχνικά εργαλεία Προηγμένη γραφική παράσταση, 100+ δείκτες Προηγμένη γραφική παράσταση, 300+ δείκτες
Τιμοκατάλογος Ανταγωνιστικό για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, επιλογές Γενικά υψηλότερο, βάσει συνδρομής

2.3. eSignal: Περιεκτική επισκόπηση

eSignal είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα συναλλαγών γνωστή για τις λεπτομερείς δυνατότητες χαρτογράφησης, τα εκτεταμένα δεδομένα αγοράς και τα ισχυρά αναλυτικά εργαλεία της. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες traders, προσφέροντας διάφορα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια των συναλλαγών.

2.3.1. Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • Προηγμένη γραφική παράσταση: Το eSignal παρέχει μια ευρεία γκάμα τύπων γραφημάτων, όπως κηροπήγιο, ραβδόγραμμα και άλλα, όλα εξαιρετικά προσαρμόσιμα.
 • Market Screener Plus: Ένα ισχυρό εργαλείο για σάρωση με βάση τεχνικά, θεμελιώδη κριτήρια ή κριτήρια βάσει αξίας.
 • Broker Ενσωμάτωση: Υποστηρίζει πάνω από 50 online brokers, διευκολύνοντας απευθείας trades από την πλατφόρμα.

2.3.2. Δυνατά σημεία

 • Σε πραγματικό χρόνο δεδομένων: Προσφέρει δεδομένα αγοράς και ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο, ζωτικής σημασίας για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων συναλλαγών.
 • Τεχνικοί δείκτες: Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο τεχνικών δεικτών για λεπτομερή ανάλυση αγοράς.
 • Προσαρμογή: Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία συναλλαγών τους με διάφορα πρόσθετα και επιλογές ενσωμάτωσης.

2.3.3. Αδυναμίες

 • Περίπλοκο: Οι εκτεταμένες δυνατότητες της πλατφόρμας μπορεί να είναι συντριπτικές για αρχάριους.
 • Κόστος: Το eSignal θεωρείται ακριβό σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές, με κόστος που μπορεί να προστεθεί για ενεργό traders.
 • Γεωγραφικοί Περιορισμοί: Ορισμένες υπηρεσίες και broker Οι ενσωματώσεις δεν είναι διαθέσιμες σε περιοχές όπως η Αφρική, η Ευρώπη και η Μέση Ανατολή.

Ιδανικό για

Το eSignal είναι το καταλληλότερο για ενεργό traders που απαιτούν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και ολοκληρωμένα αναλυτικά εργαλεία. Είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για όσους ασχολούνται με τεχνικές συναλλαγές και απαιτούν ισχυρές δυνατότητες χαρτογράφησης και σάρωσης.

eSignal

Συγκριτικός Πίνακας έναντι της MetaStock

Χαρακτηριστικό eSignal MetaStock
Σε πραγματικό χρόνο δεδομένων Διαθέσιμο σε όλα τα σχέδια Διαθέσιμο αλλά εξαρτάται από το επίπεδο συνδρομής
Δυνατότητες χαρτογράφησης Εκτεταμένο με πολλούς τύπους γραφημάτων και δείκτες Προηγμένο με 300+ τεχνικούς δείκτες
Προσαρμογή Υψηλή με πρόσθετα και broker ολοκλήρωση Υψηλό με προσαρμογή σεναρίων και ενδείξεων
Κόστος Γενικά υψηλότερο, ξεκινώντας από 54 $ για βασική πρόσβαση Ξεκινά υψηλότερα αλλά διαφέρει ανάλογα με το πακέτο δεδομένων
Γεωγραφική Διαθεσιμότητα Περιορισμένη στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή Ευρέως διαθέσιμο παγκοσμίως

2.4. Multicharts: Λεπτομερής επισκόπηση

Πολυγραφήματα είναι μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών που αναγνωρίζεται για την εκτεταμένη σειρά αναλυτικών εργαλείων και δυνατοτήτων της που είναι κατάλληλα για σοβαρές traders. Η πλατφόρμα φημίζεται για τη χαρτογράφηση υψηλής ευκρίνειας, τις ολοκληρωμένες επιλογές backtesting και την ισχυρή υποστήριξη για αυτοματοποιημένες συναλλαγές μέσω δέσμης ενεργειών EasyLanguage.

2.4.1. Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματοποιημένο εμπόριο: Το MultiCharts υποστηρίζει αυτοματοποιημένες συναλλαγές, επιτρέποντας traders για την εφαρμογή στρατηγικών χωρίς μη αυτόματη παρέμβαση, χρησιμοποιώντας EasyLanguage ή Visual Builder για αλγοριθμικές συναλλαγές.
 • Market Scanner και Backtesting Στρατηγικής: Η πλατφόρμα παρέχει έναν ισχυρό σαρωτή αγοράς και εξελιγμένα εργαλεία backtesting που είναι ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με πολλούς ανταγωνιστές.
 • πολυ-Broker Υποστήριξη: Traders μπορεί να εκτελέσει trades σε διάφορα brokers και ροές δεδομένων, ενισχύοντας την ευελιξία των συναλλαγών.

2.4.2. Δυνατά σημεία

 • Προσαρμογή: Διατίθενται εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής για γραφήματα, δείκτες και τον ίδιο τον χώρο εργασίας συναλλαγών, καθιστώντας τον προσαρμόσιμο σε συγκεκριμένες trader ανάγκες.
 • Ολοκληρωμένα Εργαλεία Τεχνικής Ανάλυσης: Πάνω από 250 ενσωματωμένες μελέτες και δείκτες, μαζί με καινοτόμες λειτουργίες όπως η διαπραγμάτευση γραφημάτων και η προβολή βάθους αγοράς (DOM).
 • Υποστήριξη για το PowerLanguage: Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων δεικτών και στρατηγικών, παρόμοιων TradeEasyLanguage του σταθμού.

2.4.3. Αδυναμίες

 • Περίπλοκο: Η σειρά χαρακτηριστικών και το βάθος προσαρμογής του μπορεί να είναι συντριπτικά για αρχάριους.
 • Κόστος: Ενώ προσφέρει ισχυρά εργαλεία, η πλατφόρμα μπορεί να είναι ακριβή, ιδιαίτερα για traders που απαιτούν προηγμένες λειτουργίες και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Ιδανικό για

Τα MultiCharts είναι τα καλύτερα κατάλληλα για έμπειρους traders που χρειάζονται βαθιές αναλυτικές ικανότητες και την ικανότητα να αυτοματοποιούν εκτενώς τις στρατηγικές συναλλαγών τους. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους επωφελούνται από λεπτομερή backtesting και βελτιστοποίηση στρατηγικής.

Πολυγραφήματα

Συγκριτικός Πίνακας έναντι της MetaStock

Χαρακτηριστικό Πολυγραφήματα MetaStock
Αυτοματοποιημένο εμπόριο Εκτεταμένη υποστήριξη με το EasyLanguage Περιορίζεται σε ενσωματωμένα συστήματα
Δυνατότητες χαρτογράφησης Υψηλής ευκρίνειας με εκτεταμένη δυνατότητα προσαρμογής Προηγμένο με 300+ δείκτες
Δοκιμαστικών ελέγχων Προηγμένη επαναληπτική δοκιμή πολλαπλών νημάτων Περιεκτικό αλλά λιγότερο προσαρμόσιμο
Broker Ενσωμάτωση Υποστηρίζει πολλαπλά brokers και ροές δεδομένων Υποστηρίζει λιγότερα brokers απευθείας
Κόστος Γενικά υψηλότερο για πλήρη χαρακτηριστικά Μεταβλητό, μπορεί να είναι χαμηλότερο ανάλογα με το σχέδιο

2.5. TC2000: Περιεκτική επισκόπηση

TC2000 αναγνωρίζεται για τις ισχυρές δυνατότητες χαρτογράφησης και σάρωσης αποθεμάτων, που απευθύνεται κυρίως στις Η.Π.Α. traders εστιάζοντας σε μετοχές και δικαιώματα προαίρεσης. Η πλατφόρμα συνδυάζει προηγμένα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης με πρακτικά χαρακτηριστικά συναλλαγών, καθιστώντας την μια αγαπημένη επιλογή τόσο για νέους όσο και για έμπειρους traders.

2.5.1. Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • EasyScan: Επιτρέπει τη γρήγορη σάρωση των αγορών, ενεργοποιώντας traders να εντοπίζει γρήγορα ευκαιρίες συναλλαγών με βάση ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων κριτηρίων.
 • Τύποι Προσωπικών Κριτηρίων: Παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία προσαρμοσμένων δεικτών και συνθηκών, ενισχύοντας τις δυνατότητες σάρωσης και ειδοποίησης της πλατφόρμας.

2.5.2. Δυνατά σημεία

 • Ολοκληρωμένη διαπραγμάτευση: Άμεσες συναλλαγές από γραφήματα και δυνατότητα διαχείρισης trades, συμπεριλαμβανομένων σύνθετων στρατηγικών επιλογών, απευθείας εντός της πλατφόρμας.
 • Διαγράμματα εξαιρετικά προσαρμόσιμα: Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τύπων γραφημάτων και εργαλείων σχεδίασης, παράλληλα με τη δυνατότητα εκτενούς προσαρμογής των ρυθμίσεων γραφήματος για να ταιριάζουν με τις μεμονωμένες ανάγκες συναλλαγών.

2.5.3. Αδυναμίες

 • Περιορισμένες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων: Επικεντρώνεται κυρίως σε μετοχές και δικαιώματα προαίρεσης, χωρίς υποστήριξη για forex, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή κρυπτονομίσματα.
 • Δεν διαθέτει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες: Δεν υποστηρίζει λειτουργίες backtesting ή κοινωνικών συναλλαγών, κάτι που μπορεί να αποτελεί μειονέκτημα traders βασίζεται σε αυτές τις λειτουργίες.

Ιδανικό για

Το TC2000 είναι ιδανικό για traders που χρειάζονται ισχυρά εργαλεία σάρωσης και χαρτογράφησης ειδικά για μετοχές και δικαιώματα προαίρεσης εντός των αγορών των ΗΠΑ. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή και η αποτελεσματική εγκατάσταση το καθιστούν προσβάσιμο σε αρχάριους, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες του ικανοποιούν τις ανάγκες πιο έμπειρων traders.

TC2000

Συγκριτικός Πίνακας έναντι της MetaStock

Χαρακτηριστικό TC2000 MetaStock
Συγκέντρωση Μετοχές και Δικαιώματα Προαίρεσης Ευρεία κάλυψη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών μετοχών
Διεπαφής χρήστη Εξαιρετικά προσαρμόσιμο, φιλικό προς το χρήστη Σύνθετο, κατάλληλο για έμπειρους traders
Δυνατότητες συναλλαγών Άμεσες συναλλαγές από γραφήματα, στρατηγικές επιλογών Ισχυρές δοκιμές συστήματος, προβλέψεις και ειδοποιήσεις
Μαθήματα περιουσιακών στοιχείων Μετοχές, Δικαιώματα Προαίρεσης Αποθέματα, Forex, Μελλοντικά, Επιλογές
Τιμοκατάλογος Πιο οικονομικά αποδοτικό, με πολλές κλιμακωτές επιλογές Βάσει συνδρομής, γενικά υψηλότερης τιμής

3. Επιλογή της σωστής πλατφόρμας συναλλαγών: Βασικοί παράγοντες

3.1. Ευκολία χρήσης και προσβασιμότητα:

Μια φιλική προς τον χρήστη και διαισθητική διεπαφή είναι ζωτικής σημασίας. Θα πρέπει να είναι εύκολο στην πλοήγηση και να ανταποκρίνεται, καθιστώντας τις συναλλαγές πιο αποτελεσματικές και μειώνοντας την πιθανότητα σφαλμάτων.

3.2. Ασφάλεια:

Επιλέξτε πλατφόρμες με ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και κρυπτογράφηση δεδομένων για την προστασία των οικονομικών και προσωπικών σας πληροφοριών.

3.3. Εύρος οργάνων και προσβασιμότητα στην αγορά:

Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρηματοοικονομικών μέσων και αγορών. Αυτή η ευελιξία είναι ζωτικής σημασίας καθώς οι εμπορικές στρατηγικές και τα ενδιαφέροντά σας ενδέχεται να εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου.

3.4. Κόστος και Τέλη:

Κατανοήστε με σαφήνεια τη δομή των τελών, συμπεριλαμβανομένων των spreads, των προμηθειών και των πιθανών κρυφών χρεώσεων, όπως τα τέλη αδράνειας. Αυτό θα βοηθήσει στην αποτελεσματική διαχείριση του κόστους συναλλαγών.

3.5. Αξιοπιστία:

Η πλατφόρμα θα πρέπει να είναι σταθερή και αξιόπιστη, ειδικά σε υψηλές ώρες Μεταβλητότητα της αγοράς, για να αποτρέψετε διακοπές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χαμένες ευκαιρίες συναλλαγών【60†πηγή】.

3.6. Εκπαιδευτικά και Αναλυτικά Εργαλεία:

Η πρόσβαση σε εκτενείς εκπαιδευτικούς πόρους και προηγμένα αναλυτικά εργαλεία μπορεί να βελτιώσει τις αποφάσεις συναλλαγών σας. Χαρακτηριστικά όπως προσαρμόσιμα γραφήματα, τεχνικοί δείκτες και δυνατότητες backtesting είναι επωφελής.

3.7. Υποστήριξη Πελατών:

Αναζητήστε πλατφόρμες με ισχυρή υποστήριξη πελατών που είναι προσβάσιμη 24/7. Η γρήγορη και χρήσιμη υποστήριξη μπορεί να είναι ανεκτίμητη, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

3.8. Λογαριασμοί επίδειξης:

Οι πλατφόρμες που προσφέρουν λογαριασμούς επίδειξης σάς επιτρέπουν να εξασκηθείτε και να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες της πλατφόρμας χωρίς να διακινδυνεύσετε πραγματικά χρήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αρχάριους.

3.9. Αυτόματη διαπραγμάτευση:

Εάν ενδιαφέρεστε να αυτοματοποιήσετε τις στρατηγικές συναλλαγών σας, ελέγξτε για πλατφόρμες που υποστηρίζουν αλγοριθμικές επιλογές συναλλαγών, επιτρέποντας την αυτόματη εκτέλεση με βάση προκαθορισμένες συνθήκες.

Παράγοντας Περιγραφή
Ευκολία στη χρήση Διαισθητική, φιλική προς το χρήστη διεπαφή
Ασφάλεια Ισχυρά μέτρα όπως κρυπτογράφηση και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
Όργανα & Προσβασιμότητα Μεγάλη γκάμα χρηματοοικονομικών μέσων και αγορών
Δικαστικά έξοδα Σαφής και ανταγωνιστική δομή τελών
Αξιοπιστία Υψηλή σταθερότητα και γρήγορη εκτέλεση
Εργαλεία Ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά και αναλυτικά εργαλεία
Υποστήριξη Αποκρινόμενη υποστήριξη πελατών 24/7
Λογαριασμοί επίδειξης Διαθεσιμότητα δοκιμαστικών λογαριασμών για εξάσκηση
Αυτόματες συναλλαγές Υποστήριξη αλγοριθμικών στρατηγικών συναλλαγών

4. Θεωρήσεις για διαφορετικά Trader Τύποι

Όταν επιλέγετε μια πλατφόρμα συναλλαγών, tradeΟι rs πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα συγκεκριμένα στυλ συναλλαγών και τις ανάγκες τους. Δείτε πώς διαφορετικοί τύποι tradeΗ rs μπορεί να επιλέξει την καλύτερη πλατφόρμα για τις στρατηγικές της:

4.1. Ημέρα Traders:

Βασικές Ανάγκες: Γρήγορες ταχύτητες εκτέλεσης, δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και ισχυρά εργαλεία χαρτογράφησης.

Ιδανικές Πλατφόρμες: Προτιμώνται οι πλατφόρμες που προσφέρουν προηγμένους τύπους παραγγελιών, χαμηλή καθυστέρηση και ενοποίηση με πολλαπλές πηγές δεδομένων. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται πλατφόρμες όπως NinjaTrader και  eSignal, που παρέχουν λεπτομερή χαρτογράφηση και ταχεία εκτέλεση για να προσαρμόζεται στο γρήγορο στυλ συναλλαγών της ημέρας traders.

4.2. Κούνια Traders:

Βασικές Ανάγκες: Λεπτομερή εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και ανάλυση ιστορικών δεδομένων.

Ιδανικές Πλατφόρμες: Πλατφόρμες όπως TradingView και  Πολυγραφήματα προσφέρουν εκτεταμένες δυνατότητες χαρτογράφησης και μια ποικιλία τεχνικών δεικτών που είναι απαραίτητοι για τον εντοπισμό και την ανάλυση των τάσεων για αρκετές ημέρες έως εβδομάδες.

4.3. Μακροπρόθεσμοι Επενδυτές:

Βασικές Ανάγκες: Εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου, θεμελιώδη ανάλυση, και λιγότερη έμφαση στην ταχύτητα συναλλαγής.

Ιδανικές Πλατφόρμες: Πλατφόρμες όπως TC2000 και  MetaStock παρέχουν εκτεταμένα εργαλεία για θεμελιώδη ανάλυση και παρακολούθηση χαρτοφυλακίου, καθιστώντας τα κατάλληλα για επενδυτές που κατέχουν θέσεις για μεγαλύτερες περιόδους.

4.4. Επιλογές Traders:

Βασικές Ανάγκες: Εργαλεία μοντελοποίησης στρατηγικής επιλογών, δείκτες για συγκεκριμένες επιλογές.

Ιδανικές Πλατφόρμεςστοχαστές κολυμπούν από το TD Ameritrade και  διαδραστικό Brokers προσφέρετε ολοκληρωμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων προαίρεσης που περιλαμβάνουν ανάλυση πιθανοτήτων, γραφήματα κινδύνου και προηγμένη υποστήριξη περιθωρίου επιλογών.

4.5. Forex Traders:

Βασικές Ανάγκες: Ενσωμάτωση με forex αγορές, δεδομένα νομισμάτων σε πραγματικό χρόνο και επιλογές μόχλευσης.

Ιδανικές Πλατφόρμες: Πλατφόρμες όπως MetaTrader 4 or MetaTrader 5 ευνοούνται ιδιαίτερα στο forex κοινότητα για τις δυνατότητες αυτοματοποίησής τους, τα προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης και την πρόσβαση σε συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο.

Trader Τύπος Βασικές Ανάγκες Ιδανικές Πλατφόρμες
Ημερα Traders Γρήγορη εκτέλεση, δεδομένα σε πραγματικό χρόνο NinjaTrader, eSignal
Κούνια Traders Τεχνική ανάλυση, ιστορικά στοιχεία TradingView, MultiCharts
Μακροπρόθεσμοι Επενδυτές Διαχείριση χαρτοφυλακίου, θεμελιώδης ανάλυση TC2000, MetaStock
Επιλογές Traders Στρατηγικές επιλογών, συγκεκριμένα εργαλεία Thinkorswim, Interactive Brokers
Forex Traders Forex ενοποίηση της αγοράς, δεδομένα σε πραγματικό χρόνο MetaTrader 4, ΜέταTrader 5

Συμπέρασμα

Σε όλο αυτό το άρθρο, έχουμε εξερευνήσει διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το MetaStock, καθεμία από τις οποίες προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα που καλύπτουν διαφορετικούς τύπους traders. Από την ημέρα traders σε μακροπρόθεσμους επενδυτές, πλατφόρμες όπως TradingViewNinjaTradereSignalΠολυγραφήματα, να TC2000 παρέχουν προσαρμοσμένες λύσεις που ενισχύουν τις στρατηγικές συναλλαγών μέσω των εξειδικευμένων εργαλείων και λειτουργιών τους.

 • TradingView είναι εξαιρετικό για traders που αναζητούν μια ισορροπία τεχνικής ανάλυσης και μια ζωντανή κοινότητα για την ανταλλαγή πληροφοριών.
 • NinjaTrader προσφέρει ισχυρές επιλογές αυτοματισμού και προσαρμογής, ιδανικές για προχωρημένους traders εστιάζοντας σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές.
 • eSignal υπερέχει στην παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο υψηλής ποιότητας και προηγμένων εργαλείων χαρτογράφησης, κατάλληλα για έμπειρους traders χρειάζεται λεπτομερή ανάλυση της αγοράς.
 • Πολυγραφήματα απευθύνεται σε traders που απαιτούν ισχυρές δυνατότητες backtesting και εργαλεία τεχνικής ανάλυσης.
 • TC2000 προτιμάται για μετοχές και δικαιώματα προαίρεσης των ΗΠΑ traders, προσφέροντας εξαιρετικά εργαλεία σάρωσης και δυνατότητες ενσωμάτωσης.

Λαμβάνοντας υπόψη το ατομικό σας στυλ συναλλαγών και τα ειδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε πλατφόρμα, μπορείτε να επιλέξετε μια πλατφόρμα συναλλαγών που όχι μόνο καλύπτει τις άμεσες ανάγκες σας, αλλά υποστηρίζει και τους μακροπρόθεσμους στόχους συναλλαγών σας. Κάθε πλατφόρμα έχει το δικό της σύνολο διαφημίσεωνvantages, επομένως η επιλογή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές προτιμήσεις και τις απαιτήσεις συναλλαγών.

Για περαιτέρω εξερεύνηση ή δοκιμή αυτών των πλατφορμών, συνιστάται να επισκεφτείτε τους αντίστοιχους ιστότοπούς τους και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκδόσεις επίδειξης όπου είναι διαθέσιμες. Αυτή η προσέγγιση θα προσφέρει μια πρακτική εμπειρία για να κατανοήσετε καλύτερα πώς κάθε πλατφόρμα ευθυγραμμίζεται με τις στρατηγικές συναλλαγών σας.

📚 Περισσότεροι πόροι

Παρακαλώ σημειώστε: Οι παρεχόμενοι πόροι ενδέχεται να μην είναι προσαρμοσμένοι για αρχάριους και μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για traders χωρίς επαγγελματική εμπειρία.

Αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις για το MetaStock, ρίξτε μια ματιά TradingView, NinjaTrader, eSignal, Πολυγραφήματα, να TC2000.

❔ Συχνές ερωτήσεις

τρίγωνο sm δεξιά
Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το MetaStock για την ημέρα traders;

NinjaTradeΤο r και το eSignal είναι εξαιρετικές εναλλακτικές για την ημέρα traders, προσφέροντας γρήγορες ταχύτητες εκτέλεσης και προηγμένες δυνατότητες χαρτογράφησης απαραίτητες για την ταχεία λήψη αποφάσεων που απαιτείται στις ημερήσιες συναλλαγές.

τρίγωνο sm δεξιά
Ποια πλατφόρμα συναλλαγών συνιστάται για όσους ενδιαφέρονται για τεχνική ανάλυση και backtesting;

Το MultiCharts ξεχωρίζει για όσους επικεντρώνονται στην τεχνική ανάλυση και τον εκ των υστέρων έλεγχο, παρέχοντας ισχυρά εργαλεία για λεπτομερή ανάλυση αγοράς και δοκιμές στρατηγικής.

τρίγωνο sm δεξιά
Μπορούν οι αρχάριοι να βρουν μια κατάλληλη πλατφόρμα συναλλαγών ανάμεσα στις εναλλακτικές λύσεις για το MetaStock;

Το TradingView συνιστάται ιδιαίτερα για αρχάριους λόγω της φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής και της ζωντανής κοινότητας που υποστηρίζει τη μάθηση και την κοινή χρήση στρατηγικής.

τρίγωνο sm δεξιά
Ποια χαρακτηριστικά καθιστούν το TC2000 κατάλληλο για επιλογές traders;

Το TC2000 είναι κατάλληλο για επιλογές traders λόγω της ολοκληρωμένης χαρτογράφησης στρατηγικής επιλογών, της σάρωσης σε πραγματικό χρόνο και της ενσωμάτωσης με brokerυπηρεσίες ηλικίας για απρόσκοπτη trade εκτέλεση.

τρίγωνο sm δεξιά
Υπάρχουν πλατφόρμες συναλλαγών που προσφέρουν προσβασιμότητα τόσο για επιτραπέζιους όσο και για κινητές συσκευές;

Οι περισσότερες πλατφόρμες όπως το TradingView και το TC2000 παρέχουν προσβασιμότητα μεταξύ πλατφορμών, επιτρέποντας στους χρήστες να trade αποτελεσματικά είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει με συμβατότητα με φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Συγγραφέας: Arsam Javed
Ο Arsam, Trading Expert με πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας, είναι γνωστός για τις διορατικές του ενημερώσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές. Συνδυάζει την εμπορική του εμπειρία με τις δεξιότητες προγραμματισμού για να αναπτύξει τους δικούς του Expert Advisors, αυτοματοποιώντας και βελτιώνοντας τις στρατηγικές του.
Διαβάστε περισσότερα για τον Arsam Javed
Αρσάμ-Τζάβεντ

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 15 Ιουνίου 2024

markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Exness

4.6 από 5 αστέρια (18 ψήφοι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών
Μην χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά