ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Ρυθμίσεις και στρατηγική Best On Balance Volume (OBV).

Βαθμολογήθηκε το 4.3 από το 5
4.3 από 5 αστέρια (4 ψήφοι)

Όγκος υπολοίπου (OBV) Ο δείκτης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στο οπλοστάσιο του σύγχρονου traders. Αυτό το άρθρο εμβαθύνει στις περιπλοκές του OBV, προσφέροντας πληροφορίες για τον υπολογισμό του, βέλτιστες ρυθμίσεις για διαφορετικά χρονικά πλαίσια, ερμηνεία, αποτελεσματικούς συνδυασμούς με άλλους δείκτες και τον ρόλο του στη διαχείριση κινδύνου. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος trader, αυτός ο οδηγός στοχεύει να βελτιώσει την κατανόησή σας για το OBV και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί σε διάφορα σενάρια συναλλαγών.

Οδηγός όγκου Best On Balance

💡 Βασικά Takeaways

  1. Η ουσία του OBV: Το OBV είναι ένας δείκτης ορμής που συνδέει τις κινήσεις όγκου και τιμών, παρέχοντας πληροφορίες για τις τάσεις της αγοράς και τις πιθανές ανατροπές.
  2. Απλότητα υπολογισμού: Ο υπολογισμός του OBV είναι απλός, καθιστώντας το ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο traders όλων των επιπέδων.
  3. Ευελιξία σε χρονοδιαγράμματα: Το OBV μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές συναλλαγών, με το καθένα να απαιτεί διαφορετική προσέγγιση στην ερμηνεία.
  4. Δύναμη σε συνδυασμό: Η αποτελεσματικότητα του OBV ενισχύεται όταν συνδυάζεται με άλλους δείκτες όπως οι κινούμενοι μέσοι όροι, το RSI και οι ζώνες Bollinger.
  5. Βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης κινδύνου: Η OBV συμβάλλει σημαντικά στις στρατηγικές διαχείρισης κινδύνου, ιδιαίτερα στον καθορισμό εντολών stop-loss και στο μέγεθος της θέσης.

Ωστόσο, η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Ξετυλίξτε τις σημαντικές αποχρώσεις στις ακόλουθες ενότητες... Ή, μεταβείτε κατευθείαν στο δικό μας Συχνές ερωτήσεις με πληροφορίες!

1. Επισκόπηση του δείκτη On Balance Volume (OBV).

Το On Balance Volume (OBV) χρησιμοποιείται ευρέως τεχνική ανάλυση δείκτης που βοηθά traders και οι επενδυτές κατανοούν τη δυναμική του αποθέματα ή διαπραγμάτευση περιουσιακών στοιχείων συσχετίζοντας τον όγκο με τις κινήσεις των τιμών. Αναπτύχθηκε από τον Joseph Granville τη δεκαετία του 1960, το OBV βασίζεται στην ιδέα ότι ο όγκος προηγείται των κινήσεων των τιμών. Ουσιαστικά, υποστηρίζει ότι μια αύξηση του όγκου χωρίς σημαντική μεταβολή της τιμής της μετοχής είναι ενδεικτική ανοδικών κινήσεων των τιμών στο μέλλον και αντίστροφα.

Το OBV λειτουργεί προσθέτοντας τον όγκο συναλλαγών της ημέρας σε ένα σωρευτικό σύνολο όταν η τιμή της μετοχής κλείνει και αφαιρώντας τον όγκο της ημέρας όταν η τιμή της μετοχής κλείνει. Αυτή η προσέγγιση υποθέτει ότι ο όγκος οδηγεί την τιμή λόγω της πίεσης από τους αγοραστές ή τους πωλητές.

Ο δείκτης OBV είναι μοναδικός επειδή συνδυάζει τιμή και όγκο, ενώ οι περισσότεροι δείκτες εστιάζουν στο ένα ή στο άλλο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον εντοπισμό τάσεων ή πιθανών ανατροπών σε μια αγορά. Για παράδειγμα, εάν η τιμή μιας μετοχής αυξάνεται ενώ το OBV της αυξάνεται επίσης, υποδηλώνει ότι η τιμή είναι πιθανό να συνεχίσει να ανεβαίνει. Αντίθετα, εάν η τιμή αυξάνεται αλλά η OBV όχι, αυτό μπορεί να υποδηλώνει πιθανή πτώση της τιμής.

Όγκος υπολοίπου

Χαρακτηριστικός Λεπτομέρεια
Τύπος ένδειξης Δείκτης ορμής
Αναπτύχθηκε από Τζόζεφ Γκράνβιλ
Κύρια χρήση Προσδιορισμός ανοδικών και πτωτικών τάσεων με βάση τις αλλαγές όγκου και τιμών
Κοινά χρονοδιαγράμματα Βραχυπρόθεσμη έως μακροπρόθεσμη (ημερήσια διαπραγμάτευση σε swing trading)
Τα καλύτερα σε συνδυασμό με Άλλοι δείκτες όπως οι κινούμενοι μέσοι όροι, MACD

2. Διαδικασία υπολογισμού του δείκτη On Balance Volume (OBV).

Ο υπολογισμός του όγκου On Balance (OBV) είναι απλός, καθιστώντας τον προσβάσιμο τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους traders. Το OBV καθορίζεται από ένα αθροιστικό σύνολο όγκου, όπου ο όγκος προστίθεται ή αφαιρείται ανάλογα με την κίνηση της τιμής σε σχέση με το κλείσιμο της προηγούμενης ημέρας.

2.1 Βασικός Υπολογισμός

Ο υπολογισμός γίνεται ως εξής:

  1. Εάν η σημερινή τιμή κλεισίματος είναι υψηλότερη από τη χθεσινή τιμή κλεισίματος, τότε:
    OBV = Χθεσινός OBV + σημερινός τόμος
  2. Εάν η σημερινή τιμή κλεισίματος είναι χαμηλότερη από τη χθεσινή τιμή κλεισίματος, τότε:
    OBV = Yesterday's OBV – Today's Volume
  3. Εάν η σημερινή τιμή κλεισίματος είναι ίση με τη χθεσινή τιμή κλεισίματος, τότε:
    OBV = Χθεσινό OBV (καμία αλλαγή)

Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει traders για να δείτε τη ροή του όγκου μέσα και έξω από ένα απόθεμα, το οποίο είναι απαραίτητο για την αξιολόγηση της ισχύος μιας τάσης τιμής.

2.2 Παράδειγμα υπολογισμού OBV

Εξετάστε μια μετοχή με τα ακόλουθα δεδομένα συναλλαγών για τρεις ημέρες:

  • Ημέρα 1: Τιμή κλεισίματος = $10, Όγκος = 1,000 μετοχές
  • Ημέρα 2: Τιμή κλεισίματος = $11, Όγκος = 1,200 μετοχές
  • Ημέρα 3: Τιμή κλεισίματος = $10.5, Όγκος = 800 μετοχές

Εφαρμόζοντας τον τύπο OBV:

  • Ημέρα 1 OBV = 0 (σημείο εκκίνησης)
  • Ημέρα 2 OBV = 0 + 1,200 = 1,200 (Η τιμή αυξήθηκε)
  • Ημέρα 3 OBV = 1,200 – 800 = 400 (Η τιμή μειώθηκε)

Αυτό το απλό παράδειγμα δείχνει πώς υπολογίζεται το OBV και πώς μπορεί να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στον όγκο που σχετίζονται με τις κινήσεις των τιμών.

Βήμα Διαδικασία
1 Συγκρίνετε τη σημερινή τιμή κλεισίματος με τη χθεσινή
2 Προσθέστε ή αφαιρέστε τον σημερινό όγκο με βάση την κατεύθυνση της τιμής
3 Σωρεύστε το αποτέλεσμα για να σχηματίσετε τη γραμμή OBV

3. Βέλτιστες τιμές για εγκατάσταση σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια

Η ένδειξη On Balance Volume (OBV) είναι ευέλικτη και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα χρονικά πλαίσια. Ωστόσο, οι βέλτιστες τιμές ρύθμισης για το OBV μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το αν κάνετε ημερήσια διαπραγμάτευση, swing trading ή κοιτάζετε μακροπρόθεσμους επενδυτικούς ορίζοντες. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρεται το OBV σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια είναι ζωτικής σημασίας για αποτελεσματική ανάλυση.

3.1 Βραχυπρόθεσμες (ημερήσιες συναλλαγές)

Σε βραχυπρόθεσμα ή ημερήσια σενάρια συναλλαγών, tradeΟι rs συχνά εστιάζουν σε αλλαγές από λεπτό σε λεπτό ή από ώρα σε ώρα. Για το OBV, αυτό σημαίνει στενή παρακολούθηση του δείκτη για ξαφνικές αλλαγές στον όγκο που θα μπορούσαν να σημαίνουν μια βραχυπρόθεσμη τάση ή αντιστροφή. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αριθμητικές τιμές για προσαρμογή στο OBV για βραχυπρόθεσμες συναλλαγές, η εστίαση θα πρέπει να είναι στην απότομη γραμμή OBV και στις αυξήσεις του όγκου.

3.2 Μεσοπρόθεσμα (Swing Trading)

Για κούνια traders, που συνήθως κατέχουν θέσεις για μέρες έως εβδομάδες, το OBV μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό μεσοπρόθεσμων τάσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εξέταση ημερήσιων ή εβδομαδιαίων γραφημάτων θα ήταν πιο ωφέλιμη. Κούνια tradeΤο rs μπορεί να επικεντρωθεί σε πιο σταθερές μετατοπίσεις στο OBV, κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει μια ισχυρότερη τάση ή μια πιο σημαντική αντιστροφή σε σύγκριση με τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις.

3.3 Μακροπρόθεσμη (επένδυση)

Οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές μπορεί να χρησιμοποιούν το OBV σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση για να κατανοήσουν τις ευρύτερες τάσεις της αγοράς. Για αυτά τα χρονικά πλαίσια, οι κινήσεις OBV αφορούν λιγότερο τις ημερήσιες διακυμάνσεις και περισσότερο τη συνολική κατεύθυνση και την ισχύ της τάσης σε εκτεταμένες περιόδους. Σε μακροπρόθεσμα σενάρια, η απόκλιση μεταξύ OBV και τιμής μπορεί να είναι ένας σημαντικός δείκτης της αλλαγής του κλίματος της αγοράς.

On Balance Ρύθμιση όγκου

Χρονοδιάγραμμα Συγκέντρωση
Βραχυπρόθεσμες (ημερήσιες συναλλαγές) Απότομη γραμμή OBV, αιχμές όγκου
Μεσοπρόθεσμα (Swing Trading) Διαρκείς αλλαγές στα OBV, καθημερινά/εβδομαδιαία γραφήματα
Μακροπρόθεσμη (επένδυση) Συνολική κατεύθυνση και δύναμη, απόκλιση

4. Ερμηνεία του δείκτη On Balance Volume (OBV).

Η ερμηνεία του δείκτη On Balance Volume (OBV) είναι καθοριστικής σημασίας traders να κατανοήσουν τη δυναμική της αγοράς και τις πιθανές κινήσεις των τιμών. Το OBV βοηθά κυρίως στον εντοπισμό της ισχύος μιας τάσης και των πιθανών αντιστροφών τιμών. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το OBV θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλους δείκτες για μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση.

4.1 Επιβεβαίωση τάσης

Μία από τις κύριες χρήσεις του OBV είναι η επιβεβαίωση της ισχύος μιας τάσης. Μια ανοδική τάση στην τιμή συνοδευόμενη από άνοδο του OBV υποδηλώνει ισχυρή αγοραστική πίεση, υποδεικνύοντας ότι η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί. Αντίθετα, μια πτωτική τάση στην τιμή με πτωτική OBV υποδηλώνει ισχυρή πίεση πώλησης, υποδηλώνοντας τη συνέχιση μιας πτωτικής τάσης.

Ερμηνεία όγκου υπολοίπου

4.2 Αποκλίσεις

Η απόκλιση εμφανίζεται όταν η κίνηση της τιμής και η τάση OBV δεν ευθυγραμμίζονται. Μια ανοδική απόκλιση εντοπίζεται όταν η τιμή κάνει χαμηλότερα χαμηλά, αλλά η OBV κάνει υψηλότερα χαμηλά, υποδηλώνοντας μια πιθανή ανοδική αντιστροφή. Μια πτωτική απόκλιση παρατηρείται όταν η τιμή κάνει υψηλότερα υψηλά, αλλά το OBV κάνει χαμηλότερα υψηλά, υποδεικνύοντας μια πιθανή καθοδική αντιστροφή.

Σχετικά με την απόκλιση όγκου ισορροπίας

4.3 Ξεσπάσματα

Τα ξεσπάσματα είναι μια άλλη πτυχή όπου το OBV μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Μια ξαφνική και σημαντική άνοδος του OBV, ειδικά όταν δεν συνοδεύεται από σημαντική αλλαγή στην τιμή, μπορεί να υποδηλώνει μια επερχόμενη άνοδο των τιμών. Ομοίως, μια απότομη πτώση του OBV μπορεί να προηγηθεί μιας ανάλυσης των τιμών.

Άποψη Ερμηνεία
Επιβεβαίωση τάσης Η ανοδική OBV με ανοδικές τιμές δείχνει ανοδική τάση. Η πτωτική OBV με πτώση των τιμών δείχνει πτωτική τάση
αποκλίσεις Η ανοδική απόκλιση (OBV πάνω, τιμή κάτω) υποδηλώνει ανοδική αντιστροφή. Η πτωτική απόκλιση (OBV κάτω, τιμή προς τα πάνω) υποδηλώνει καθοδική αντιστροφή
Breakouts Σημαντική άνοδος ή πτώση του OBV μπορεί να υποδηλώνει επερχόμενη κατάρρευση ή κατάρρευση τιμών

5. Συνδυασμός με άλλους δείκτες

Ενώ ο δείκτης On Balance Volume (OBV) είναι ισχυρός από μόνος του, ο συνδυασμός του με άλλους τεχνικούς δείκτες μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του και να προσφέρει μια πιο στρογγυλεμένη ανάλυση. Αυτή η συνεργιστική προσέγγιση επιτρέπει traders για διασταυρούμενη επαλήθευση σημάτων και μείωση της πιθανότητας ψευδών σημάτων.

5.1 Κινούμενοι μέσοι όροι

Το OBV μπορεί να συνδυαστεί με κινητούς μέσους όρους για την εξομάλυνσή του μεταβλητότητα και να εντοπίσει μακροπρόθεσμες τάσεις. Ένα κοινό στρατηγική περιλαμβάνει τη χρήση α κινητός μέσος όρος (όπως ένας κινητός μέσος όρος 20 ημερών ή 50 ημερών) του OBV. Ένα σήμα αγοράς παράγεται όταν το OBV υπερβεί τον κινητό του μέσο όρο και ένα σήμα πώλησης προτείνεται όταν το OBV πέσει κάτω από τον κινητό του μέσο όρο.

5.2 Δείκτης σχετικής ισχύος (RSI)

Σύζευξη OBV με το Δείκτης Σχετικής Έντασης (RSI) μπορεί να βοηθήσει στην επιβεβαίωση της ισχύος των τάσεων και στον εντοπισμό αποκλίσεων. Ενώ η OBV παρακολουθεί τον όγκο για να μετρήσει την πίεση αγοράς και πώλησης, ο RSI μετρά την ορμή της τιμής. Όταν τόσο το OBV όσο και το RSI κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, ενισχύει τη δύναμη της τάσης.

5.3 Ζώνες Bollinger

Bollinger Οι ζώνες μπορούν να εφαρμοστούν στο OBV για τον εντοπισμό περιόδων υψηλής και χαμηλής μεταβλητότητας. Όταν το OBV αγγίζει ή παραβιάζει την άνω ζώνη Bollinger, μπορεί να υποδηλώνει μια κατάσταση υπεραγοράς, υποδηλώνοντας μια πιθανή υποχώρηση της τιμής. Αντίθετα, εάν το OBV αγγίξει την κάτω ζώνη Bollinger, μπορεί να σηματοδοτήσει μια κατάσταση υπερπώλησης, υποδεικνύοντας μια πιθανή ανοδική κίνηση της τιμής.

Υπόλοιπο όγκου σε συνδυασμό με ζώνες Bollinger

Δείκτης Συνδυαστικό όφελος
Κινούμενων Μέσων Εξομαλύνει το OBV, προσδιορίζει τις μακροπρόθεσμες τάσεις
Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) Επιβεβαιώνει την ισχύ της τάσης, εντοπίζει αποκλίσεις
Bollinger Bands Προσδιορίζει περιόδους υψηλής και χαμηλής μεταβλητότητας στο OBV

6. Διαχείριση κινδύνου με τον δείκτη On Balance Volume (OBV).

Κίνδυνος Η διαχείριση είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της επιτυχημένης διαπραγμάτευσης και ο δείκτης On Balance Volume (OBV) μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Παρέχοντας πληροφορίες για τις τάσεις και τη δυναμική της αγοράς, η OBV βοηθά tradeΟι rs λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με την ανοχή κινδύνου και τη στρατηγική συναλλαγών τους.

6.1 Ρύθμιση διακοπής απωλειών

Η OBV μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό πιο ενημερωμένων εντολών stop-loss. Για παράδειγμα, εάν α tradeΤο r εισέρχεται σε μια θέση long μετά από ένα ανοδικό σήμα OBV, μπορεί να τοποθετήσουν a stop loss κάτω από ένα πρόσφατο χαμηλό στη γραμμή OBV. Αυτή η προσέγγιση βοηθά στον περιορισμό των πιθανών απωλειών εάν η αγορά κινηθεί αντίθετα με την αναμενόμενη τάση.

6.2 Μέγεθος θέσης

Η κατανόηση της ισχύος μιας τάσης μέσω OBV μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος της θέσης. Σε σενάρια όπου το OBV δείχνει μια ισχυρή τάση, tradeΟι rs μπορεί να είναι πιο διατεθειμένοι να αυξήσουν το μέγεθος των θέσεων τους. Αντίθετα, εάν τα σήματα OBV είναι αδύναμα ή ασαφή, η μείωση του μεγέθους της θέσης μπορεί να είναι μια συνετή στρατηγική διαχείρισης κινδύνου.

6.3 Διαφοροποίηση και αντιστάθμιση

TradeΗ rs μπορεί να χρησιμοποιήσει το OBV για να αναγνωρίσει διαποικίληση ευκαιρίες στο χαρτοφυλάκιό τους. Αναλύοντας διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία ή τομείς με το OBV, tradeΟι rs μπορούν να εντοπίσουν ποικίλες δυναμικές της αγοράς και να κατανείμουν τις επενδύσεις τους ανάλογα για τη διαχείριση του κινδύνου. Επιπλέον, η OBV μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ευκαιριών αντιστάθμισης, ιδιαίτερα όταν οι αποκλίσεις υποδηλώνουν πιθανές ανατροπές σε συσχετισμένα περιουσιακά στοιχεία.

Τεχνική Διαχείρισης Κινδύνων Εφαρμογή με OBV
Ρύθμιση διακοπής απωλειών Χρησιμοποιήστε τις τάσεις OBV για να ορίσετε ενημερωμένα επίπεδα stop-loss
Θέση μεγέθους Προσαρμόστε το μέγεθος της θέσης με βάση την ισχύ των σημάτων OBV
Διαφοροποίηση και Αντιστάθμιση Αναλύστε το OBV σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία για ευκαιρίες διαφοροποίησης και αντιστάθμισης κινδύνου

📚 Περισσότεροι πόροι

Παρακαλώ σημειώστε: Οι παρεχόμενοι πόροι ενδέχεται να μην είναι προσαρμοσμένοι για αρχάριους και μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για traders χωρίς επαγγελματική εμπειρία.

Για να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον όγκο On-Balance, επισκεφτείτε το Ο ιστότοπος της Fidelity.

❔ Συχνές ερωτήσεις

τρίγωνο sm δεξιά
Τι είναι ο δείκτης On Balance Volume (OBV);

Το OBV είναι ένα εργαλείο τεχνικής ανάλυσης που συνδυάζει όγκο και τιμή για να αξιολογήσει την πίεση αγοράς και πώλησης στην αγορά.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς υπολογίζεται το OBV;

Η OBV προσθέτει ή αφαιρεί τον όγκο κάθε ημέρας σε ένα αθροιστικό σύνολο, ανάλογα με το αν η τιμή της μετοχής έκλεισε υψηλότερα ή χαμηλότερα από την προηγούμενη ημέρα.

τρίγωνο sm δεξιά
Μπορεί το OBV να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά χρονικά πλαίσια συναλλαγών;

Ναι, το OBV είναι προσαρμόσιμο σε διάφορα χρονοδιαγράμματα συναλλαγών, από ημερήσιες συναλλαγές έως μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

τρίγωνο sm δεξιά
Πρέπει το OBV να χρησιμοποιείται μόνο του για αποφάσεις συναλλαγών;

Ενώ το OBV είναι ενημερωτικό, είναι πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλους δείκτες για μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς μπορεί το OBV να βοηθήσει στη διαχείριση κινδύνου;

Η OBV βοηθά στον καθορισμό εντολών stop-loss, στον προσδιορισμό μεγεθών θέσεων και στον εντοπισμό ευκαιριών διαφοροποίησης και αντιστάθμισης κινδύνου.

Συγγραφέας: Arsam Javed
Ο Arsam, Trading Expert με πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας, είναι γνωστός για τις διορατικές του ενημερώσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές. Συνδυάζει την εμπορική του εμπειρία με τις δεξιότητες προγραμματισμού για να αναπτύξει τους δικούς του Expert Advisors, αυτοματοποιώντας και βελτιώνοντας τις στρατηγικές του.
Διαβάστε περισσότερα για τον Arsam Javed
Αρσάμ-Τζάβεντ

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 08 Μαΐου. 2024

Exness

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (18 ψήφοι)
markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά