ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Κορυφαίοι 80 δείκτες συναλλαγών για να αυξήσετε τα αποτελέσματά σας

Βαθμολογήθηκε το 4.8 από το 5
4.8 από 5 αστέρια (8 ψήφοι)

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες της τεχνικής ανάλυσης με αυτόν τον περιεκτικό οδηγό για τους 80 κορυφαίους δείκτες συναλλαγών, αποκαλύπτοντας στρατηγικές για να αυξήσετε τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας.

κορυφαίοι 80 δείκτες για την επιτυχία των συναλλαγών

💡 Βασικά Takeaways

  1. Οι δείκτες συναλλαγών είναι ισχυρά εργαλεία που παρέχουν πληροφορίες για τάσεις της αγοράς, αστάθεια, ορμή και όγκο. Μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για να βοηθήσουν στην καθοδήγηση των εμπορικών σας αποφάσεων.
  2. Κάθε δείκτης συναλλαγών εξυπηρετεί έναν μοναδικό σκοπό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές συνθήκες αγοράς. Η κατανόηση του τρόπου και του πότε να χρησιμοποιείται το καθένα είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης εμπορική στρατηγική.
  3. Ο συνδυασμός πολλών δεικτών μπορεί να προσφέρει μια πιο ισχυρή εικόνα της αγοράς, βοηθώντας στην επιβεβαίωση των σημάτων και στην αποφυγή πιθανών ψευδών συναγερμών.

Ωστόσο, η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Ξετυλίξτε τις σημαντικές αποχρώσεις στις ακόλουθες ενότητες... Ή, μεταβείτε κατευθείαν στο δικό μας Συχνές ερωτήσεις με πληροφορίες!

1. Κατανόηση της δύναμης των δεικτών συναλλαγών

Οι δείκτες συναλλαγών είναι ισχυρά εργαλεία που traders χρησιμοποιούν για την ερμηνεία των πληροφοριών της αγοράς και την καθοδήγηση των εμπορικών τους αποφάσεων. Αυτοί οι δείκτες είναι σύνθετοι αλγόριθμοι που αναλύουν διάφορες πτυχές των δεδομένων της αγοράς, όπως η τιμή, ο όγκος και ανοιχτό ενδιαφέρον για τη δημιουργία σημάτων συναλλαγών.

1.1. Η σημασία της 24ωρης έντασης

Η 24ωρη ένταση ήχου είναι μια βασική μέτρηση που αντιπροσωπεύει το συνολικό ποσό της συναλλακτικής δραστηριότητας μέσα σε μια περίοδο 24 ωρών. Η παρακολούθηση αυτού του τόμου βοηθά tradeΟι rs κατανοούν το επίπεδο ενδιαφέροντος και δραστηριότητας σε ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο, παρέχοντας έτσι ενδείξεις για πιθανές κινήσεις τιμών και τη σταθερότητα των τρεχουσών τάσεων.

1.2. Συσσώρευση/Διανομή: Ένας ολοκληρωμένος δείκτης πίεσης αγοράς

Η Συσσώρευση / Κατανομή δείκτης προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα της πίεσης της αγοράς, παρέχοντας πληροφορίες για το εάν ένα περιουσιακό στοιχείο συσσωρεύεται (αγοράζεται) ή διανέμεται (πωλείται). Συγκρίνοντας τις τιμές κλεισίματος και τους όγκους συναλλαγών, αυτός ο δείκτης μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανών αντιστροφών τιμών και ισχύος τάσεων.

1.3. Aroon: Παρακολούθηση της τάσης

Η Aroon δείκτης είναι ένα μοναδικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει την αρχή μιας νέας τάσης και να εκτιμά τη δύναμή της. Η σύγκριση του χρόνου από τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές σε μια καθορισμένη περίοδο, βοηθά tradeΤα rs καθορίζουν εάν αναπτύσσεται μια ανοδική ή πτωτική τάση, προσφέροντας την ευκαιρία να τοποθετηθείτε νωρίς στην τάση.

1.4. Auto Pitchfork: Σχεδίαση καναλιών αγοράς

Η Auto Pitchfork Το εργαλείο είναι ένα όργανο σχεδίασης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία pitchforks - ένα είδος καναλιού που μπορεί να εντοπίσει πιθανά επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης και να προβλέψει πιθανές μελλοντικές διαδρομές τιμών. Με την αυτόματη προσαρμογή στις κινήσεις των τιμών, αυτό το εργαλείο μπορεί να παρέχει δυναμικές πληροφορίες για τις τάσεις της αγοράς.

2. Ερευνήστε βαθύτερα στους δείκτες συναλλαγών

2.1. Μέσο εύρος ημέρας: Μέτρηση μεταβλητότητας

Η Μέσο εύρος ημέρας μετρά τη μέση διαφορά μεταξύ των υψηλών και των χαμηλών τιμών ενός περιουσιακού στοιχείου για συγκεκριμένο αριθμό περιόδων. Αυτός ο δείκτης παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη μεταβλητότητα ενός περιουσιακού στοιχείου, το οποίο μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στη ρύθμιση σταματήστε τις απώλειες και να πάρει επίπεδα κέρδους.

2.2. Μέσος δείκτης κατεύθυνσης: Κατανοώντας την ισχύ της τάσης

Η Μέσος κατευθυντικός δείκτης (ADX) είναι ένας δείκτης ισχύος τάσης. Μετρά τη δύναμη μιας τάσης αλλά δεν υποδεικνύει την κατεύθυνσή της. TradeΟι rs το χρησιμοποιούν συχνά σε συνδυασμό με άλλους δείκτες για να καθορίσουν εάν μια τάση είναι αρκετά ισχυρή trade.

2.3. Μέσο πραγματικό εύρος: Αστάθεια στην εστίαση

Η Μέση πραγματική περιοχή (ATR) είναι ένας άλλος δείκτης μεταβλητότητας. Υπολογίζει το μέσο εύρος μεταξύ των υψηλών και των χαμηλών τιμών για συγκεκριμένο αριθμό περιόδων. Το ATR είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον καθορισμό εντολών stop-loss και τον εντοπισμό ευκαιριών ξεμπλοκαρίσματος.

2.4. Awesome Oscillator: Zeroing in Market Momentum

Η Awesome Oscillator είναι ένα ένδειξη ορμής που συγκρίνει την πρόσφατη δυναμική της αγοράς με τη δυναμική σε ένα μεγαλύτερο χρονικό πλαίσιο. Ο ταλαντωτής κινείται πάνω και κάτω από μια γραμμή μηδέν, παρέχοντας πληροφορίες για πιθανές ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης.

2.5. Ισοζύγιο Δυνάμεων: Αξιολόγηση των Ταύρων και των Αρκούδων

Η Balance of Power Ο δείκτης έχει σχεδιαστεί για να μετρήσει τη δύναμη των αγοραστών (ταύρων) και των πωλητών (αρκούδων) στην αγορά. Οταν ο ισορροπία δυνάμεων μετατοπίσεις, μπορεί να είναι σημάδι πιθανών αντιστροφών τιμών, καθιστώντας το πολύτιμο εργαλείο traders.

2.6. Bollinger Bands: Capturing the Market Volatility

Bollinger Bands aείναι ένας δείκτης μεταβλητότητας που δημιουργεί μια ζώνη τριών γραμμών – η μεσαία γραμμή είναι α απλό κινούμενο μέσο όρο (SMA) και οι εξωτερικές γραμμές είναι τυπικές αποκλίσεις μακριά από το SMA. Αυτά τα συγκροτήματα επεκτείνονται και συστέλλονται με βάση Μεταβλητότητα της αγοράς, παρέχοντας δυναμικά επίπεδα στήριξης και αντίστασης.

2.7. Bull Bear Power: Υπολογίζοντας το συναίσθημα της αγοράς

Η Δύναμη Bull Bear Ο δείκτης μετρά τη δύναμη των αγοραστών (ταύρων) και των πωλητών (αρκούδων) στην αγορά. Συγκρίνοντας τις υψηλές και τις χαμηλές τιμές με τις εκθετικές κινητός μέσος όρος (EMA), tradeΤο rs μπορεί να μετρήσει το συνολικό κλίμα της αγοράς.

2.8. Chaikin Money Flow: Παρακολούθηση εισροών και εκροών χρημάτων

Η Ροή χρημάτων Chaikin (CMF) είναι ένας ογκοσταθμισμένος μέσος όρος του συσσώρευση και διανομή σε μια καθορισμένη περίοδο. Το CMF κινείται μεταξύ -1 και 1, παρέχοντας πληροφορίες για το κλίμα της αγοράς και την πιθανή πίεση αγοράς ή πώλησης.

2.9. Ταλαντωτής Chaikin: Ορμή και συσσώρευση με μια ματιά

Η Ταλαντωτής Chaikin είναι ένας δείκτης ορμής που μετρά τη συσσώρευση και τη διανομή ενός περιουσιακού στοιχείου για μια συγκεκριμένη περίοδο. Συγκρίνοντας την κίνηση της γραμμής συσσώρευσης/διανομής με την τιμή του περιουσιακού στοιχείου, ο ταλαντωτής βοηθά στον εντοπισμό πιθανών αντιστροφών τάσεων και ευκαιριών αγοράς ή πώλησης.

2.10. Chande Momentum Oscillator: Measuring Pure Momentum

Η Chande Momentum Ταλαντωτής (CMO) μετρά την ορμή της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου. Σε αντίθεση με άλλα δείκτες ορμής, η ΚΟΑ υπολογίζει το άθροισμα των ανοδικών και καθοδικών ημερών σε μια περίοδο, παρέχοντας ένα καθαρό μέτρο της ορμής ενός περιουσιακού στοιχείου. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι καθοριστικές για τον εντοπισμό πιθανών αντιστροφών τάσεων και συνθηκών υπεραγοράς ή υπερπώλησης.

2.11. Chop Zone: Identifying Trendless Markets

Η Ζώνη μπριζόλας ο δείκτης βοηθά tradeΗ rs εντοπίζει ασυνήθιστες ή «αστατικές» αγορές. Χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να συγκρίνει την κίνηση της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου με το εύρος του, υποδεικνύοντας εάν η αγορά είναι σε τάση ή κινείται λοξά. Αυτή η γνώση μπορεί να βοηθήσει traders προσαρμόσουν τους στρατηγικές για την αποφυγή ψευδών σημάτων κατά τις ασταθείς αγορές.

2.12. Δείκτης Choppiness: Assessing Market Direction

Η Δείκτης ταραχής είναι ένα άλλο εργαλείο για τον προσδιορισμό του εάν η αγορά είναι σε τάση ή κινείται λοξά. Χρησιμοποιεί έναν μαθηματικό τύπο για να ποσοτικοποιήσει τον βαθμό αστάθειας στην αγορά, βοηθώντας traders αποφύγετε τα ψεύτικα ξεσπάσματα και τα χτυπήματα.

2.13. Δείκτης καναλιών εμπορευμάτων: Εντοπισμός νέων τάσεων

Η Commodity Index καναλιών (ΚΠΕ) είναι ένας ευέλικτος δείκτης που βοηθά tradeΗ rs εντοπίζει νέες τάσεις, ακραίες συνθήκες και αντιστροφές τιμών. Συγκρίνοντας την τυπική τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου με τον κινητό μέσο όρο του και λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση από τον μέσο όρο, το ΚΠΕ παρέχει μια πολύτιμη προοπτική για τις συνθήκες της αγοράς.

2.14. Connors RSI: A Composite Approach to Momentum

Connors RSI είναι ένας σύνθετος δείκτης που συνδυάζει το Δείκτης Σχετικής Έντασης (RSI), Ρυθμός Μεταβολής (RoC) και το ποσοστό των αλλαγών τιμών που κλείνουν για την ημέρα. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ορμής ενός περιουσιακού στοιχείου, βοηθώντας traders εντοπίζει πιθανά σημεία εισόδου και εξόδου.

2.15. Coppock Curve: Εντοπισμός μακροπρόθεσμων ευκαιριών αγοράς

Η Coppock Curve είναι ένας δείκτης ορμής που έχει σχεδιαστεί για τον εντοπισμό ευκαιριών αγοράς στη μακροπρόθεσμη χρηματιστηριακή αγορά. Με τον υπολογισμό του ρυθμού μεταβολής και την εφαρμογή α σταθμισμένος κινητός μέσος όρος, τη Coppock Curve παράγει μια γραμμή σήματος που μπορεί να βοηθήσει traders εντοπίζει πιθανούς πυθμένες στην αγορά.

2.16. Συντελεστής συσχέτισης: Αξιολόγηση των σχέσεων περιουσιακών στοιχείων

Η Συντελεστής συσχέτισης μετρά τη στατιστική σχέση μεταξύ δύο περιουσιακών στοιχείων. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για traders που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση ζευγών ή στη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου τους, καθώς μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό περιουσιακών στοιχείων που κινούνται μαζί ή σε αντίθετες κατευθύνσεις.

2.17. Αθροιστικός Δείκτης Όγκου: Παρακολούθηση ροής χρημάτων

Η Αθροιστικός όγκος Ευρετήριο (CVI) είναι ένας δείκτης που μετρά τον αθροιστικό όγκο ανοδικών και καθοδικών trades για την παρακολούθηση της ροής χρημάτων. Το CVI μπορεί να βοηθήσει traders αξιολογεί το συνολικό κλίμα της αγοράς και εντοπίζει πιθανές ανοδικές ή πτωτικές τάσεις.

2.18. Detrended Price Oscillator: Αφαίρεση των τάσεων της αγοράς

Η Μειωμένος ταλαντωτής τιμών (DPO) είναι ένα εργαλείο που αφαιρεί τις μακροπρόθεσμες τάσεις από τις τιμές. Αυτή η «αποχώρηση» βοηθά tradeΗ rs επικεντρώνεται στους βραχυπρόθεσμους κύκλους και στις συνθήκες υπεραγοράς ή υπερπώλησης, προσφέροντας μια σαφέστερη εικόνα της κίνησης της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου.

2.19. Δείκτης Directional Movement: Evaluating Trend Direction and Strength

Η Δείκτης κατεύθυνσης κίνησης (DMI) είναι ένας ευέλικτος δείκτης που βοηθά traders προσδιορίζουν την κατεύθυνση και τη δύναμη μιας τάσης. Αποτελείται από τρεις γραμμές – τον ​​δείκτη θετικής κατεύθυνσης (+DI), τον δείκτη αρνητικής κατεύθυνσης (-DI) και Μέσος δείκτης κατευθύνσεων (ADX) – προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των τάσεων της αγοράς.

2.20. Δείκτης Απόκλισης: Εντοπισμός Αναστροφών Τάσεων

Η Δείκτης Απόκλισης είναι ένα εργαλείο που προσδιορίζει τις αποκλίσεις μεταξύ της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου και ενός ταλαντωτή. Αυτές οι αποκλίσεις μπορούν συχνά να σηματοδοτούν πιθανές αντιστροφές τάσεων, παρέχοντας tradeείναι μια ευκαιρία να προβλέψουμε αλλαγές στην κατεύθυνση της αγοράς.

2.21. Donchian Channels: Εντοπίζοντας ξεσπάσματα

Donchian Channels είναι ένας δείκτης αστάθειας που υπογραμμίζει πιθανά ξεσπάσματα τιμών. Τα κανάλια σχηματίζονται σχεδιάζοντας το υψηλότερο υψηλό και το χαμηλότερο χαμηλό σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο, δημιουργώντας έναν οπτικό οδηγό για την κατανόηση της τρέχουσας αστάθειας της αγοράς.

2.22. Διπλό EMA: Ενισχυμένη ευαισθησία τάσης

Το διπλό Εκθετικός κινητός μέσος όρος (DEMA) ενισχύει την ευαισθησία των τάσεων σε ένα μόνο EMA. Εφαρμόζοντας έναν τύπο που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στα πρόσφατα δεδομένα τιμών, το DEMA μειώνει την υστέρηση ως απόκριση στις αλλαγές των τιμών, προσφέροντας μια πιο ακριβή αντανάκλαση των τρεχουσών τάσεων της αγοράς.

2.23. Ευκολία μετακίνησης: Όγκος και τιμή μαζί

Ευκολία κίνησης Το (EOM) είναι ένας δείκτης βάσει όγκου που συνδυάζει δεδομένα τιμής και όγκου για να δείξει πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η τιμή ενός στοιχείου. Ο EOM μπορεί να βοηθήσει tradeΗ rs προσδιορίζει εάν μια κίνηση τιμών είχε ισχυρή υποστήριξη όγκου, υποδεικνύοντας την πιθανότητα να συνεχιστεί η κίνηση.

2.24. Elder Force Index: Μέτρο ταύρων και αρκούδων

Η Elder Force Index είναι ένας δείκτης ορμής που μετρά τη δύναμη των ταύρων κατά τις θετικές ημέρες (ανοδικές τιμές) και τη δύναμη των αρκούδων κατά τη διάρκεια αρνητικών ημερών (τιμές κάτω). Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να δώσουν tradeΕίναι μια μοναδική εικόνα της δύναμης πίσω από τις κινήσεις της αγοράς.

2.25. Φάκελος: Παρακολούθηση ακραίων τιμών

An Φάκελος είναι ένα τεχνική ανάλυση εργαλείο που περιέχει δύο κινητούς μέσους όρους που καθορίζουν τα ανώτερα και κατώτερα επίπεδα εύρους τιμών. Οι φάκελοι μπορούν να βοηθήσουν tradeΗ rs εντοπίζει συνθήκες υπεραγοράς ή υπερπώλησης, προσφέροντας πιθανά σήματα για αντιστροφές τιμών.

3. Προηγμένοι δείκτες συναλλαγών

3.1. Fisher Transform: Sharpening Πληροφορίες Τιμής

Η Μετασχηματισμός Fisher είναι ένας ταλαντωτής που επιδιώκει να εντοπίσει τις αντιστροφές τιμών με όξυνση και αντιστροφή των πληροφοριών τιμής. Αυτός ο μετασχηματισμός μπορεί να κάνει πιο εμφανείς τις ακραίες κινήσεις των τιμών, βοηθώντας traders στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

3.2. Ιστορική αστάθεια: Κατανόηση του παρελθόντος

Η ιστορική μεταβλητότητα (HV) είναι ένα στατιστικό μέτρο της διασποράς των αποδόσεων για έναν δεδομένο δείκτη τίτλου ή αγοράς. Κατανοώντας την προηγούμενη αστάθεια, tradeΗ rs μπορεί να πάρει μια αίσθηση πιθανών μελλοντικών κινήσεων τιμών, βοηθώντας κίνδυνος διαχείρισης και σχεδιασμού στρατηγικής.

3.3. Hull Moving Average: Μείωση της υστέρησης

Η Κινούμενος Μέσος όρος Hull Το (HMA) είναι ένας τύπος κινητού μέσου όρου που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την καθυστέρηση διατηρώντας μια ομαλή καμπύλη. Το HMA το επιτυγχάνει αυτό χρησιμοποιώντας σταθμισμένους μέσους όρους και τετραγωνικές ρίζες, προσφέροντας έναν πιο ανταποκρινόμενο δείκτη για τον εντοπισμό των τάσεων της αγοράς.

3.4. Ichimoku Cloud: Ένας ολοκληρωμένος δείκτης

Η Ichimoku Το Cloud είναι ένας ολοκληρωμένος δείκτης που καθορίζει την υποστήριξη και την αντίσταση, προσδιορίζει την κατεύθυνση της τάσης, μετρά την ορμή και παρέχει σήματα συναλλαγών. Αυτή η πολύπλευρη προσέγγιση το καθιστά ένα ευέλικτο εργαλείο για πολλούς traders.

3.5. Κανάλια Keltner: Δείκτης μεταβλητότητας και ζώνης τιμών

Keltner Κανάλια είναι ένας δείκτης με βάση τη μεταβλητότητα που σχηματίζει κανάλια γύρω από έναν εκθετικό κινητό μέσο όρο. Το πλάτος των καναλιών καθορίζεται από το Μέση πραγματική εμβέλεια (ATR), παρέχοντας μια δυναμική ματιά στη μεταβλητότητα και τα πιθανά επίπεδα τιμών.

3.6. Klinger Oscillator: Ανάλυση βάσει όγκου

Η Ταλαντωτής Klinger είναι ένας δείκτης που βασίζεται στον όγκο και έχει σχεδιαστεί για να προβλέπει τις μακροπρόθεσμες τάσεις της ροής χρήματος. Συγκρίνοντας τον όγκο που εισρέει μέσα και έξω από έναν τίτλο, μπορεί να παρέχει πληροφορίες για την ισχύ μιας τάσης και τα πιθανά σημεία αντιστροφής.

3.7. Γνωρίστε το σίγουρο: Ένας ταλαντωτής ορμής

Να ξέρεις σίγουρα (KST) είναι ένας ταλαντωτής ορμής που βασίζεται στον εξομαλυνόμενο ρυθμό μεταβολής για τέσσερα διαφορετικά χρονικά πλαίσια. Το KST ταλαντώνεται γύρω από το μηδέν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό πιθανών σημάτων αγοράς και πώλησης.

3.8. Κινούμενος μέσος όρος ελάχιστων τετραγώνων: Ελαχιστοποίηση σφάλματος

Η Κινούμενος μέσος όρος ελάχιστων τετραγώνων (LSMA) χρησιμοποιεί τη μέθοδο παλινδρόμησης ελαχίστων τετραγώνων για να προσδιορίσει τη γραμμή της καλύτερης προσαρμογής για μια τιμή σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Αυτή η μέθοδος ελαχιστοποιεί το σφάλμα μεταξύ της πραγματικής τιμής και της γραμμής καλύτερης προσαρμογής, παρέχοντας έναν ακριβέστερο μέσο όρο.

3.9. Κανάλι γραμμικής παλινδρόμησης: Καθορισμός ακραίων τιμών

Τα κανάλια γραμμικής παλινδρόμησης είναι ένα εργαλείο τεχνικής ανάλυσης που δημιουργεί ένα κανάλι γύρω από μια γραμμή γραμμικής παλινδρόμησης. Οι άνω και κάτω γραμμές αντιπροσωπεύουν πιθανές περιοχές στήριξης και αντίστασης, βοηθώντας traders εντοπίζει ακραίες τιμές.

3.10. MA Cross: The Power of Two Moving Averages

Το Moving Average Cross (MAC) περιλαμβάνει τη χρήση δύο κινητών μέσων - ενός βραχυπρόθεσμου και ενός μακροπρόθεσμου - για τη δημιουργία σημάτων συναλλαγών. Όταν ο βραχυπρόθεσμος ΜΑ διασταυρώνεται πάνω από τον μακροπρόθεσμο ΜΑ, θα μπορούσε να υποδεικνύει σήμα αγοράς και όταν περνά κάτω, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια πώληση.

3.11. Δείκτης Μάζας: Αναζητώντας Ανατροπές

Ο δείκτης μάζας είναι ένας δείκτης μεταβλητότητας που δεν κατευθύνεται αλλά αντ' αυτού προσδιορίζει πιθανές αντιστροφές με βάση τις επεκτάσεις εύρους. Η υπόθεση είναι ότι οι ανατροπές είναι πιθανό να συμβούν όταν διευρυνθεί το εύρος τιμών, κάτι που επιδιώκει να προσδιορίσει ο δείκτης μάζας.

3.12. McGinley Dynamic: A Responsive Moving Average

Η McGinley Dynamic φαίνεται παρόμοια με μια γραμμή κινητού μέσου όρου, ωστόσο είναι ένας μηχανισμός εξομάλυνσης των τιμών που αποδεικνύεται ότι παρακολουθεί πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε κινητό μέσο όρο. Ελαχιστοποιεί τον διαχωρισμό των τιμών, τις τιμές με το μαστίγιο και τις αγκαλιές πολύ πιο στενά.

3.13. Ορμή: Ρυθμός Μεταβολής Τιμών

Ο δείκτης Momentum ποσοτικοποιεί την ταχύτητα των μεταβολών των τιμών συγκρίνοντας τις τρέχουσες και τις προηγούμενες τιμές. Είναι ένας κορυφαίος δείκτης, που προσφέρει μια προεπισκόπηση των μελλοντικών αλλαγών τιμών πριν συμβούν, κάτι που μπορεί να είναι επωφελές σε μια ανερχόμενη αγορά.

3.14. Δείκτης Χρηματικής Ροής: Όγκος και Τιμή σε έναν δείκτη

Η Money Flow Index (MFI) είναι ένας σταθμισμένος ως προς τον όγκο δείκτης σχετικής ισχύος που δείχνει την ισχύ της εισροής και εκροής χρημάτων ενός τίτλου. Σχετίζεται με τον δείκτη σχετικής ισχύος (RSI) αλλά ενσωματώνει όγκο, ενώ ο RSI λαμβάνει υπόψη μόνο την τιμή.

3.15. Δείκτης Φάσεων Σελήνης: Μια μη συμβατική προσέγγιση

Η Φάσεις Σελήνης Ο δείκτης είναι μια μη παραδοσιακή προσέγγιση για την ανάλυση αγοράς. Μερικοί tradeΟι rs πιστεύουν ότι το φεγγάρι επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και, κατά συνέπεια, τις αγορές. Αυτός ο δείκτης σηματοδοτεί τις φάσεις της νέας σελήνης και της πανσελήνου στο χάρτη σας.

3.16. Κινούμενη μέση κορδέλα: Πολλαπλές MA, ένας δείκτης

Η Κινούμενη μέση κορδέλα είναι μια σειρά από κινητούς μέσους όρους διαφορετικών μηκών που απεικονίζονται στο ίδιο γράφημα. Το αποτέλεσμα είναι μια εμφάνιση κορδέλας, η οποία μπορεί να δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της τάσης της αγοράς.

3.17. Διαγράμματα πολλαπλών χρονικών περιόδων: Πολλαπλές προοπτικές

Πολλαπλή χρονική περίοδος Τα γραφήματα επιτρέπουν traders για να δείτε διάφορα χρονικά πλαίσια σε ένα ενιαίο γράφημα. Αυτό μπορεί να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς, βοηθώντας στην ανάδειξη των τάσεων ή των μοτίβων που

3.18. Καθαρός όγκος: Ένας δείκτης όγκου-τιμής

Ο καθαρός όγκος είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός δείκτης που αφαιρεί τον όγκο των ημερών μείωσης από τον όγκο των ημερών. Αυτό μπορεί να παρέχει μια σαφή εικόνα για το εάν οι αγοραστές ή οι πωλητές κυριαρχούν στην αγορά, βοηθώντας traders εντοπίζει πιθανές αντιστροφές τάσεων.

3.19. On Balance Volume: Παρακολούθηση αθροιστικής αγοραστικής πίεσης

Όγκος υπολοίπου (OBV) είναι ένας δείκτης ορμής που χρησιμοποιεί τη ροή όγκου για να προβλέψει τις αλλαγές στην τιμή της μετοχής. Η OBV μετρά την πίεση αγοράς και πώλησης προσθέτοντας τον όγκο τις ημέρες «ανεβασμένη» και αφαιρώντας τον όγκο τις ημέρες «κάτω».

3.20. Ανοιχτό ενδιαφέρον: Μέτρηση της δραστηριότητας της αγοράς

Το ανοιχτό ενδιαφέρον αντιπροσωπεύει τον συνολικό αριθμό των εκκρεμών συμβάσεων που δεν έχουν διακανονιστεί για ένα περιουσιακό στοιχείο. Το υψηλό ανοιχτό ενδιαφέρον μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα σε ένα συμβόλαιο, ενώ το χαμηλό ανοιχτό ενδιαφέρον μπορεί να υποδηλώνει έλλειψη ρευστότητα.

3.21. Παραβολικό SAR: Αναγνώριση αναστροφών τάσεων

Η Παραβολικό SAR (Stop and Reverse) είναι ένας δείκτης που ακολουθεί τις τάσεις που παρέχει πιθανές εισόδους και σημεία εξόδου. Αυτός ο δείκτης ακολουθεί την τιμή σαν τελική στάση και τείνει να αναστρέφεται πάνω ή κάτω από την τιμή, υποδεικνύοντας πιθανές αντιστροφές τάσεων.

3.22. Pivot Points: Βασικά επίπεδα τιμών

Σημεία Pivot είναι ένας δημοφιλής δείκτης για τον καθορισμό πιθανών επιπέδων στήριξης και αντίστασης. Το σημείο περιστροφής και τα επίπεδα στήριξης και αντίστασης είναι τομείς στους οποίους η κατεύθυνση της κίνησης των τιμών μπορεί ενδεχομένως να αλλάξει.

3.23. Ταλαντωτής τιμής: Απλοποίηση κινήσεων τιμών

Η Τιμή Ταλαντωτής απλοποιεί τη διαδικασία εντοπισμού πιθανών τάσεων τιμών σε συγκεκριμένες περιόδους. Υπολογίζοντας τη διαφορά μεταξύ δύο κινητών μέσων τιμών της τιμής ενός τίτλου, ο Ταλαντωτής Τιμής βοηθά στον εντοπισμό πιθανών σημείων αγοράς και πώλησης.

3.24. Τάση όγκου τιμών: Όγκος και τιμή μαζί

Η Τάση όγκου τιμών Το (PVT) συνδυάζει την τιμή και τον όγκο με τρόπο παρόμοιο με τον όγκο On Balance (OBV), αλλά το PVT είναι πιο ευαίσθητο στις τιμές κλεισίματος. Το PVT αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με τη σχετική μεταβολή στις τιμές κλεισίματος, δίνοντάς του ένα σωρευτικό αποτέλεσμα.

3.25. Ρυθμός αλλαγής: Καταγραφή ορμής

Ο ρυθμός μεταβολής (ROC) είναι ένας ταλαντωτής ορμής που μετρά την ποσοστιαία μεταβολή μεταξύ της τρέχουσας τιμής και της τιμής ορισμένου αριθμού περιόδων πριν. Το ROC είναι ένας δείκτης υψηλής ταχύτητας που ταλαντώνεται γύρω από μια μηδενική γραμμή.

3.26. Δείκτης σχετικής ισχύος: Αξιολόγηση ορμής

Ο Σχετικός Δείκτης Ισχύος (RSI) είναι ένας ταλαντωτής ορμής που μετρά την ταχύτητα και την αλλαγή των κινήσεων των τιμών. Το RSI ταλαντώνεται μεταξύ μηδέν και 100 και χρησιμοποιείται συχνά για τον εντοπισμό συνθηκών υπεραγοράς ή υπερπώλησης, σηματοδοτώντας πιθανές ανατροπές.

3.27. Δείκτης σχετικού σθένους: Σύγκριση δυναμικής τιμών

Ο Δείκτης Σχετικού Σθένους (RVI) συγκρίνει τη δυναμική διαφορετικών περιόδων τιμών για να εντοπίσει πιθανές αλλαγές τιμών. Η τιμή κλεισίματος είναι συνήθως υψηλότερη από την τιμή ανοίγματος σε μια ανοδική αγορά, επομένως το RVI χρησιμοποιεί αυτήν την αρχή για να παράγει σήματα.

3.28. Δείκτης σχετικής μεταβλητότητας: Μέτρηση της μεταβλητότητας

Ο Συγγενής Δείκτης μεταβλητότητας (RVI) μετρά την κατεύθυνση της μεταβλητότητας. Είναι παρόμοιο με τον δείκτη σχετικής ισχύος (RSI), αλλά αντί για καθημερινές αλλαγές τιμών, χρησιμοποιεί τυπική απόκλιση.

3.29. Rob Booker Indicators: Προσαρμοσμένοι δείκτες για αναγνώριση τάσεων

Οι δείκτες Rob Booker είναι προσαρμοσμένοι δείκτες που αναπτύχθηκαν από trader Ρομπ Μπούκερ. Αυτά περιλαμβάνουν τα σημεία περιστροφής Rob Booker Intraday Pivot, Knoxville Divergence, Χαμένοι πόντους άξονα, Reversal και Ziv Ghost Pivots, το καθένα σχεδιασμένο για να τονίζει συγκεκριμένες συνθήκες και μοτίβα της αγοράς.

3.30. SMI Ergodic Indicator: Προσδιορισμός κατεύθυνσης τάσης

Η SMI Ergodic Indicator είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης μιας τάσης. Συγκρίνει την τιμή κλεισίματος ενός περιουσιακού στοιχείου με το εύρος τιμών του για συγκεκριμένο αριθμό περιόδων, παρέχοντας μια σαφή εικόνα των ανοδικών ή καθοδικών τάσεων.

3.31. SMI Ergodic Oscillator: Spotting Overbought and Oversold Conditions

Η SMI Ergodic Oscillator είναι η διαφορά μεταξύ του SMI Ergodic Indicator και της γραμμής σήματος του. TradeΗ rs συχνά χρησιμοποιεί αυτόν τον ταλαντωτή για να εντοπίσει τις συνθήκες υπεραγοράς και υπερπώλησης, οι οποίες θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν πιθανές ανατροπές της αγοράς.

3.32. Ομαλός κινούμενος μέσος όρος: Μείωση θορύβου

Ο εξομαλυνμένος κινούμενος μέσος όρος (SMMA) δίνει ίση βαρύτητα σε όλα τα σημεία δεδομένων. Εξομαλύνει τις διακυμάνσεις των τιμών, επιτρέποντας traders να φιλτράρει τον θόρυβο της αγοράς και να επικεντρωθεί στην υποκείμενη τάση των τιμών.

3.33. Στοχαστική: Ταλαντωτής ορμής

Ο Στοχαστικός Ταλαντωτής είναι ένας δείκτης ορμής που συγκρίνει μια συγκεκριμένη τιμή κλεισίματος ενός τίτλου με ένα εύρος των τιμών του για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Στη συνέχεια, η ταχύτητα και η αλλαγή των κινήσεων των τιμών χρησιμοποιούνται για την πρόβλεψη μελλοντικών κινήσεων των τιμών.

3.34. Στοχαστικός RSI: Ευαισθησία στις κινήσεις της αγοράς

Η στοχαστική RSI εφαρμόζει τον τύπο Stochastic Oscillator στον δείκτη σχετικής ισχύος (RSI) για να δημιουργήσει έναν δείκτη που αντιδρά με ευαισθησία στις αλλαγές στην τιμή της αγοράς. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στον εντοπισμό των συνθηκών υπεραγοράς και υπερπώλησης στην αγορά.

3.35. Supertrend: Ακολουθώντας την τάση της αγοράς

Η Σούπερ τάση είναι ένας δείκτης που ακολουθεί τις τάσεις που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των ανοδικών και καθοδικών τάσεων στην τιμή. Η γραμμή δείκτη αλλάζει χρώμα με βάση την κατεύθυνση της τάσης, παρέχοντας μια οπτική αναπαράσταση της τάσης.

3.36. Technical Ratings: A Comprehensive Analysis Tool

Οι Τεχνικές Αξιολογήσεις είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο ανάλυσης που βαθμολογεί ένα περιουσιακό στοιχείο με βάση τους δείκτες τεχνικής ανάλυσης του. Συνδυάζοντας διάφορους δείκτες σε μια ενιαία βαθμολογία, tradeΗ rs μπορεί να έχει μια γρήγορη και ολοκληρωμένη εικόνα της τεχνικής κατάστασης του στοιχείου.

3.37. Χρονική σταθμισμένη μέση τιμή: Μέση τιμή βάσει όγκου

Η Χρονική σταθμισμένη μέση τιμή (TWAP) είναι ένας μέσος όρος βάσει όγκου που χρησιμοποιείται από ιδρύματα traders να εκτελέσει μεγαλύτερες παραγγελίες χωρίς να διαταράξει την αγορά. Το TWAP υπολογίζεται διαιρώντας την αξία κάθε συναλλαγής με τον συνολικό όγκο για μια συγκεκριμένη περίοδο.

3.38. Τριπλό EMA: Μείωση υστέρησης και θορύβου

Ο Τριπλός Εκθετικός Κινητός Μέσος όρος (TEMA) είναι ένας κινητός μέσος όρος που συνδυάζει έναν μονό, διπλό και τριπλό εκθετικό κινητό μέσο όρο για τη μείωση της καθυστέρησης και το φιλτράρισμα του θορύβου της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχει μια πιο ομαλή γραμμή που αντιδρά πιο γρήγορα στις αλλαγές των τιμών.

3.39. TRIX: Παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς

Η TRIX είναι ένας ταλαντωτής ορμής που εμφανίζει το ποσοστό μεταβολής ενός τριπλά εκθετικά εξομαλυνόμενου κινητού μέσου όρου της τιμής κλεισίματος ενός περιουσιακού στοιχείου. Συχνά χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό πιθανών αντιστροφών τιμών και μπορεί να είναι χρήσιμο εργαλείο για το φιλτράρισμα του θορύβου της αγοράς.

3.40. Δείκτης True Strength: Προσδιορισμός των συνθηκών υπεραγοράς και υπερπώλησης

Η Δείκτης αληθινής δύναμης (TSI) είναι ένας ταλαντωτής ορμής που βοηθά tradeΗ rs εντοπίζει τις συνθήκες υπεραγοράς και υπερπώλησης, απεικονίζοντας τη δύναμη μιας τάσης. Συγκρίνοντας τη βραχυπρόθεσμη και τη μακροπρόθεσμη αγορά

3.41. Τελικός ταλαντωτής: Συνδυασμός βραχυπρόθεσμων, ενδιάμεσων και μακροπρόθεσμων περιόδων

Η Ultimate Oscillator είναι ένας ταλαντωτής ορμής που έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει την ορμή σε τρία διαφορετικά χρονικά πλαίσια. Με την ενσωμάτωση βραχυπρόθεσμων, ενδιάμεσων και μακροπρόθεσμων περιόδων, αυτός ο ταλαντωτής στοχεύει στην αποφυγή προβλημάτων που σχετίζονται με την εφαρμογή ενός μόνο χρονικού πλαισίου.

3.42. Πάνω/Κάτω Όγκος: Διακρίνοντας την πίεση αγοράς και πώλησης

Το Up/Down Volume είναι ένας δείκτης βασισμένος στον τόμο που διαχωρίζει την αύξηση της έντασης και τη μείωση της έντασης, επιτρέποντας traders για να δείτε τη διαφορά μεταξύ του όγκου που εισρέει σε ένα περιουσιακό στοιχείο και του όγκου που ρέει προς τα έξω. Αυτή η διαφορά μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της δύναμης μιας τάσης ή πιθανών ανατροπών.

3.43. Ορατή μέση τιμή: Παρακολούθηση της μέσης τιμής

Η ορατή μέση τιμή είναι ένας απλός αλλά χρήσιμος δείκτης που υπολογίζει τη μέση τιμή του ορατού τμήματος ενός γραφήματος. Αυτό βοηθάει tradeΟι rs εντοπίζουν γρήγορα τη μέση τιμή στην τρέχουσα οθόνη τους χωρίς την επίδραση παλαιότερων δεδομένων που δεν εμφανίζονται αυτήν τη στιγμή.

3.44. Διακοπή αστάθειας: Διαχείριση κινδύνου

Η Διακοπή μεταβλητότητας είναι μια μέθοδος stop-loss που χρησιμοποιεί αστάθεια για τον προσδιορισμό των σημείων εξόδου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει traders διαχειρίζεται τον κίνδυνο παρέχοντας ένα δυναμικό επίπεδο διακοπής που προσαρμόζεται στη μεταβλητότητα του περιουσιακού στοιχείου.

3.45. Όγκος σταθμισμένος κινούμενος μέσος όρος: Προσθήκη όγκου στο μείγμα

Η Όγκος σταθμισμένος κινούμενος μέσος όρος (VWMA) είναι μια παραλλαγή του απλού κινούμενου μέσου όρου που ενσωματώνει δεδομένα όγκου. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει προτεραιότητα στις κινήσεις τιμών που συμβαίνουν σε υψηλούς όγκους, παρέχοντας έναν πιο ακριβή μέσο όρο σε ενεργές αγορές.

3.46. Volume Oscillator: Uncovering Price Trends

Η Όγκος ταλαντωτή είναι ένας δείκτης βάσει όγκου που υπογραμμίζει τις τάσεις στον όγκο συγκρίνοντας δύο διαφορετικούς κινητούς μέσους όρους μήκους. Αυτό βοηθάει traders δείτε εάν ο όγκος αυξάνεται ή μειώνεται, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επιβεβαίωση των τάσεων των τιμών ή να προειδοποιήσει για πιθανές ανατροπές.

3.47. Δείκτης Vortex: Προσδιορισμός κατεύθυνσης τάσης

Η Δείκτης Vortex είναι ένας ταλαντωτής που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της έναρξης μιας νέας τάσης και για την επιβεβαίωση των συνεχιζόμενων. Χρησιμοποιεί υψηλές, χαμηλές και κοντινές τιμές για να δημιουργήσει δύο ταλαντευόμενες γραμμές που μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για την κατεύθυνση της τάσης.

3.48. VWAP Auto Anchored: Ένα σημείο αναφοράς της μέσης τιμής

Η VWAP Ο δείκτης Auto Anched παρέχει μια σταθμισμένη ως προς τον όγκο μέση τιμή, που χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς της μέσης τιμής που έχει ένα περιουσιακό στοιχείο traded at όλη την ημέρα, προσαρμοσμένη για την ένταση. Μπορεί να βοηθήσει traders εντοπίζει σημεία ρευστότητας και κατανοεί τη συνολική τάση της αγοράς.

3.49. Williams Alligator: Spotting Trend Changes

Η Williams Alligator είναι ένας δείκτης τάσης που χρησιμοποιεί εξομαλυνμένους κινητούς μέσους όρους, που σχεδιάζονται γύρω από την τιμή για να σχηματίσουν μια δομή παρόμοια με ένα σαγόνι, τα δόντια και τα χείλη ενός αλιγάτορα. Αυτό βοηθάει traders προσδιορίζει την αρχή μιας τάσης και την κατεύθυνση της.

3.50. Williams Fractals: Επισήμανση των αντιστροφών τιμών

Ουίλιαμς Φράκταλ είναι ένας δείκτης που χρησιμοποιείται στην τεχνική ανάλυση που δείχνει το υψηλότερο υψηλό ή το χαμηλότερο χαμηλό μιας κίνησης τιμής. Τα φράκταλ είναι δείκτες σε γραφήματα κεριών που προσδιορίζουν σημεία αντιστροφής στην αγορά.

3.51. Ποσοστό εύρος Williams: Ταλαντωτής ορμής

Η Ποσοστό Williams Williams, γνωστός και ως %R, είναι ένας ταλαντωτής ορμής που μετρά τα επίπεδα υπεραγοράς και υπερπώλησης. Παρόμοια με τον Στοχαστικό Ταλαντωτή, βοηθάει traders εντοπίζει πιθανά σημεία αντιστροφής όταν η αγορά είναι υπερβολική.

3.52. Woodies CCI: Ένα πλήρες σύστημα συναλλαγών

Woodies CCI είναι μια σύνθετη, αλλά εμπεριστατωμένη προσέγγιση στην τεχνική ανάλυση. Περιλαμβάνει πολλαπλούς υπολογισμούς και απεικονίζει διάφορους δείκτες στο γράφημα, συμπεριλαμβανομένου του CCI, ενός κινούμενου μέσου όρου CCI και άλλων. Αυτό το σύστημα μπορεί να προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς, βοηθώντας traders εντοπίζει πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών.

3.53. Zig Zag: Filtering Out Market Noise

Η Zig Zag Ο δείκτης είναι ένας δείκτης παρακολούθησης και αντιστροφής τάσης που φιλτράρει τις αλλαγές στην τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου που είναι κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Δεν είναι προγνωστικό, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην οπτικοποίηση των τάσεων και των κύκλων της αγοράς.

4. Σύναψη

Στον γρήγορο κόσμο των συναλλαγών, η ύπαρξη μιας καλά στρογγυλεμένης εργαλειοθήκης δεικτών μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχημένων trades και χαμένες ευκαιρίες. Με την κατανόηση και την εφαρμογή αυτών των δεικτών, tradeΟι rs μπορούν να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις, να διαχειρίζονται τους κινδύνους τους αποτελεσματικά και ενδεχομένως να βελτιώνουν τη συνολική τους απόδοση συναλλαγών.

❔ Συχνές ερωτήσεις

τρίγωνο sm δεξιά
Τι είναι ένας δείκτης συναλλαγών;

Ένας δείκτης διαπραγμάτευσης είναι ένας μαθηματικός υπολογισμός που μπορεί να εφαρμοστεί στην τιμή ενός τίτλου ή δεδομένα όγκου, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για τις τάσεις της αγοράς και τις πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς χρησιμοποιώ τους δείκτες συναλλαγών;

Οι δείκτες συναλλαγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τον τύπο του δείκτη και τον σκοπό του. Για παράδειγμα, δείκτες τάσης μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό της κατεύθυνσης της αγοράς, ενώ δείκτες όγκου μπορεί να δείξει τη δύναμη μιας τάσης.

τρίγωνο sm δεξιά
Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλούς δείκτες συναλλαγών ταυτόχρονα;

Ναι πολλα tradeΟι rs χρησιμοποιούν πολλαπλούς δείκτες ταυτόχρονα για να επιβεβαιώσουν τα σήματα και να βελτιώσουν την ακρίβεια των προβλέψεών τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην βασίζεστε αποκλειστικά σε δείκτες και να εξετάζετε άλλους μεθόδους ανάλυσης αγοράς επίσης.

τρίγωνο sm δεξιά
Ποιος είναι ο καλύτερος δείκτης συναλλαγών;

Δεν υπάρχει ένας «καλύτερος» δείκτης συναλλαγών, καθώς η αποτελεσματικότητα ενός δείκτη μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς και tradeστρατηγική του r. Συνιστάται να κατανοήσετε και να δοκιμάσετε διαφορετικούς δείκτες για να βρείτε αυτούς που λειτουργούν καλύτερα για εσάς ύφος εμπορικών συναλλαγών και τους στόχους.

τρίγωνο sm δεξιά
Είναι οι δείκτες συναλλαγών εγγύηση επιτυχίας;

Αν και οι δείκτες συναλλαγών μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και να βελτιώσουν τη στρατηγική συναλλαγών σας, δεν αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία. Η συμπεριφορά της αγοράς μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες και είναι σημαντικό να τους λάβετε υπόψη μαζί με τους δείκτες σας. Να χρησιμοποιείτε πάντα στρατηγικές διαχείρισης κινδύνων και κανε ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών.

Συγγραφέας: Florian Fendt
Ένας φιλόδοξος επενδυτής και trader, ιδρύθηκε ο Florian BrokerCheck αφού σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Από το 2017 μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του για τις χρηματοπιστωτικές αγορές BrokerCheck.
Διαβάστε περισσότερα για τον Florian Fendt
Florian-Fendt-Συγγραφέας

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 27 Απριλίου 2024

Exness

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (18 ψήφοι)
markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά