ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Η κύρια ομάδα και οι συγγραφείς μας

Μάθετε ποιος βρίσκεται πίσω από την επιτυχία BrokerCheck

At BrokerCheck, έχουμε μια ομάδα έμπειρων και έμπειρων συγγραφέων που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή αντικειμενικών και αμερόληπτων κριτικών και συγκρίσεων διαφόρων brokerμικρό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς γράφουμε, μπορείτε να δείτε τη Μεθοδολογία μας.

Οι συγγραφείς μας είναι ειδικοί στον τομέα τους και έχουν εις βάθος γνώση του brokerβιομηχανία ηλικίας. Διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα και ζωντανές δοκιμές για να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες μας λαμβάνουν ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος trader, οι συγγραφείς μας προσπαθούν να κάνουν τη διαδικασία επιλογής α broker όσο πιο απλό και κατατοπιστικό γίνεται.

 • Φλόριαν Φεντ

  Ως φιλόδοξος επενδυτής και trader, ιδρύθηκε ο Florian BrokerCheck αφού σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του για τις χρηματοπιστωτικές αγορές.
 • Κρις Κραπφ

  Ο Chris είναι ο ειδικός μας στο SEO και αναθεωρεί αυτό που ενδιαφέρει τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, ώστε να μπορούμε να γράφουμε πολύ σχετικό περιεχόμενο καθημερινά.
 • Άντι Ζίγκλερ

  Ο Andy δεν είναι μόνο ο ειδικός μας στο μάρκετινγκ, είναι και ο εγκέφαλός μας όταν πρόκειται για εξαιρετικά τεχνικά θέματα όπως κρυπτονομίσματα ή στρατηγικές συναλλαγών.
 • Άξελ Μπάουερ

  Αν συγκρίνουμε το brokerμε τα φίλτρα μας, είναι χάρη στον Axel, ο οποίος διαχειρίζεται τα δεδομένα, τον διακομιστή και τους ιστότοπούς μας χωρίς κανένα περιστατικό μέχρι στιγμής.

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών
Μην χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά