ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Η μεθοδολογία μας

Πώς αξιολογούν και αξιολογούν οι συγγραφείς μας brokers

At BrokerCheck, κατανοούμε τη σημασία της εύρεσης του σωστού brokerηλικία για τις ανάγκες σας. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία επιλογής ενός broker όσο το δυνατόν πιο απλή και κατατοπιστική. Αυτό το κάνουμε παρέχοντας αντικειμενικές κριτικές και συγκρίσεις με βάση τις δικές μας ζωντανές δοκιμές, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μας λαμβάνουν αμερόληπτες και αξιόπιστες πληροφορίες. Οι συγγραφείς μας είναι ειδικοί σε αυτό που κάνουν, και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας το αποδεικνύει.

Διαδικασία αξιολόγησης

 • Αντικειμενικότητα: Οι αξιολογήσεις μας είναι εντελώς ανεξάρτητες από οποιαδήποτε οικονομική αποζημίωση από brokerηλικίες, διασφαλίζοντας ότι οι κριτικές και οι συγκρίσεις μας είναι αμερόληπτες.
 • Με επίκεντρο τον χρήστη: Δίνουμε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά κριτήρια για τους χρήστες μας, όπως χαμηλές χρεώσεις, αυστηρές ρυθμίσεις και φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες συναλλαγών.
 • Συνεχής βελτίωση: Ενημερώνουμε συνεχώς τις συστάσεις μας και βελτιώνουμε τη διαδικασία αξιολόγησής μας για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μας έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες πληροφορίες.
 • Βάσει δεδομένων: Εξετάζουμε διεξοδικά τις πιο σημαντικές πτυχές του καθενός brokerηλικία.

Κύριοι Τομείς Αξιολόγησης

 • Τέλη και έξοδα: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις απευθείας από το brokers' ιστότοπους και ελέγξτε όλες τις χρεώσεις που ισχύουν για κάθε κατηγορία περιουσιακών στοιχείων. Αποκαλύπτουμε κρυφά κόστη και υπολογίζουμε τα τέλη για την αγορά μιας θέσης, τη διατήρησή της για μια εβδομάδα και την πώλησή της.
 • Ασφάλεια και ρύθμιση: Ερευνούμε το νομικό υπόβαθρο του brokers, ελέγξτε εάν εποπτεύονται από αξιόπιστη ρυθμιστική αρχή και εάν προσφέρουν προστασία στους επενδυτές. Επιλογές κατάθεσης και ανάληψης: Ελέγχουμε το κόστος, τις μεθόδους και το χρόνο που απαιτείται για την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων από το broker.
 • Πλατφόρμες συναλλαγών: Δοκιμάζουμε κάθε πλατφόρμα συναλλαγών, εστιάζοντας στη συνολική εμπειρία χρήστη, καθώς και σε συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η τοποθέτηση παραγγελίας, οι επιλογές ελέγχου ταυτότητας και η προσαρμογή.
 • Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού: Αξιολογούμε την ευκολία ανοίγματος λογαριασμού, τους τύπους των διαθέσιμων λογαριασμών και αν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση.
 • Προσφορές προϊόντων: Αξιολογούμε τον αριθμό των αγορών στις οποίες παρέχουν πρόσβαση και τα προϊόντα που προσφέρουν.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Δοκιμάζουμε προσωπικά κάθε κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, δοκιμάζοντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
 • Εκπαίδευση και πόροι: Αξιολογούμε την ποιότητα και τη δομή του εκπαιδευτικού περιεχομένου που προσφέρει η broker.

Για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των πληροφοριών μας, ανοίγουμε ανώνυμα πραγματικούς λογαριασμούς σε καθέναν brokerηλικία και καταθέτουν πραγματικά χρήματα για να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες τους σε αυτούς τους βασικούς τομείς. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε την εταιρεία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να σας επιτρέψουμε να λάβετε μια απόφαση με ενημερωμένη γνώση.

Βρείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες γρήγορα και εύκολα

Με την εύκολη στη χρήση διεπαφή μας, μπορείτε να συγκρίνετε γρήγορα ποια broker είναι κατάλληλο για εσάς. Οι κριτικές χρηστών και οι εκτενείς πληροφορίες διασφαλίζουν ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση χωρίς να ελέγξετε δεκάδες brokers.

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να βρείτε το τέλειο ταίριασμα

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά φίλτρα όπως Πλατφόρμα συναλλαγών, Επιλογές πληρωμής, Τύποι λογαριασμού, Λειτουργίες συναλλαγών, Τοποθεσία τόπου, Broker Πληκτρολογήστε, Κανονίστε ή απλώς προσαρμόστε την Ελάχιστη Κατάθεση. Θα είστε σε θέση να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση εύκολα.

Βρείτε το καλύτερο broker με trader βαθμολογίες

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε εμάς για να βρείτε το καλύτερο broker για σενα. Απλά ελέγξτε τις βαθμολογίες άλλων συναδέλφων traders.

Βρείτε το καλύτερο broker με trader βαθμολογίες

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε εμάς για να βρείτε το καλύτερο broker για σενα. Απλά ελέγξτε τις βαθμολογίες άλλων συναδέλφων traders.

Βρείτε το καλύτερο broker με trader βαθμολογίες

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε εμάς για να βρείτε το καλύτερο broker για σενα. Απλά ελέγξτε τις βαθμολογίες άλλων συναδέλφων traders.

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών
Μην χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά