ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Οδηγός καλύτερου δείκτη φάσεων της Σελήνης

Βαθμολογήθηκε το 4.2 από το 5
4.2 από 5 αστέρια (5 ψήφοι)

Το Moon Phases Indicator είναι ένα μοναδικό εργαλείο στον τομέα των χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Αυτός ο οδηγός στοχεύει να παρέχει traders, αρχάριος και έμπειρος, με εις βάθος κατανόηση του τρόπου λειτουργίας αυτού του αντισυμβατικού δείκτη, της διαδικασίας υπολογισμού του, των βέλτιστων τιμών ρύθμισης σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια συναλλαγών, των στρατηγικών ερμηνείας, των τρόπων συνδυασμού του με άλλους δείκτες και βασικές συμβουλές διαχείρισης κινδύνου. Ο δείκτης φάσεων της Σελήνης, που βασίζεται σε σεληνιακούς κύκλους, προσφέρει μια ξεχωριστή προοπτική στην ανάλυση της αγοράς και, όταν χρησιμοποιείται με σύνεση, μπορεί να είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε tradeεργαλειοθήκη του r.

Δείκτης Φάσεων Σελήνης

💡 Βασικά Takeaways

  1. Μοναδική Προσέγγιση: Ο δείκτης φάσεων της Σελήνης προσφέρει μια εναλλακτική προοπτική στη συμβατική ανάλυση αγοράς, συνδέοντας τους σεληνιακούς κύκλους με τις τάσεις της αγοράς.
  2. Ερμηνεία και Εφαρμογή: Αυτός ο δείκτης είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για τις ψυχολογικές του γνώσεις, υποδηλώνοντας πιθανές αλλαγές στο κλίμα της αγοράς γύρω από τη νέα και την πανσέληνο.
  3. Ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία: Για καλύτερα αποτελέσματα, ο δείκτης φάσεων της Σελήνης θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με παραδοσιακά εργαλεία τεχνικής, θεμελιωδών ή συναισθημάτων ανάλυσης.
  4. Θεωρήσεις χρονικού πλαισίου: Η αποτελεσματικότητα του Δείκτη Φάσεων Σελήνης μπορεί να ποικίλλει σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια συναλλαγών, από βραχυπρόθεσμες ημερήσιες συναλλαγές έως μακροπρόθεσμες συναλλαγές θέσης.
  5. Διαχείριση κινδύνου: Δεδομένου του κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, tradeΟι rs θα πρέπει να εφαρμόζουν συνετές στρατηγικές διαχείρισης κινδύνου όταν ενσωματώνουν τον Δείκτη Φάσεων Σελήνης στα εμπορικά τους σχέδια.

Ωστόσο, η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Ξετυλίξτε τις σημαντικές αποχρώσεις στις ακόλουθες ενότητες... Ή, μεταβείτε κατευθείαν στο δικό μας Συχνές ερωτήσεις με πληροφορίες!

1. Επισκόπηση του δείκτη φάσεων της Σελήνης

Ο δείκτης φάσεων της Σελήνης είναι ένα μοναδικό και αντισυμβατικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς χρηματοοικονομικούς δείκτες, οι οποίοι βασίζονται συνήθως σε μαθηματικούς υπολογισμούς δεδομένων τιμών, ο Δείκτης Φάσεων Σελήνης συσχετίζει τις κινήσεις της αγοράς με τον σεληνιακό κύκλο. Η υπόθεση πίσω από αυτόν τον δείκτη βασίζεται στην πεποίθηση ότι η βαρυτική έλξη του φεγγαριού, η οποία επηρεάζει τις παλίρροιες και τους φυσικούς κύκλους στη Γη, μπορεί επίσης να έχει επίδραση στην ψυχολογία και τη συμπεριφορά της αγοράς.

Δείκτης Φάσεων Σελήνης

1.1. Έννοια και ιστορικό υπόβαθρο

Η έννοια της χρήσης σεληνιακών κύκλων στις χρηματοπιστωτικές αγορές δεν είναι νέα. Χρονολογείται στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν οι οικονομικοί αστρολόγοι πρότειναν για πρώτη φορά ότι τα αστρονομικά γεγονότα θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα ανθρώπινα συναισθήματα και, κατά συνέπεια, τις τάσεις της αγοράς. Οι σύγχρονοι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας προτείνουν ότι η πανσέληνος και η νέα σελήνη μπορούν να δημιουργήσουν συναισθηματικά υψηλά και χαμηλά που μεταφράζονται σε Μεταβλητότητα της αγοράς ή σταθερότητα.

1.2. Λειτουργικότητα και Εφαρμογή

Ο δείκτης φάσεων της Σελήνης σημειώνει τις ημερομηνίες νέων φεγγαριών και πανσελήνων σε έναν οικονομικό χάρτη. TradeΟι rs χρησιμοποιούν αυτούς τους δείκτες για να προβλέψουν πιθανές αλλαγές στο κλίμα της αγοράς. Για παράδειγμα, μια πανσέληνος συνδέεται συχνά με αυξημένες συναισθηματικές αντιδράσεις και θα μπορούσε θεωρητικά να οδηγήσει σε αυξημένη αστάθεια της αγοράς. Αντίθετα, μια νέα σελήνη μπορεί να αντιστοιχεί σε περίοδο ενοποίησης ή μειωμένης μεταβλητότητας.

1.3. Δημοτικότητα και Υποδοχή

Αν και δεν είναι ευρέως αποδεκτός ή χρησιμοποιείται στην κύρια οικονομική ανάλυση, ο Δείκτης Φάσεων της Σελήνης έχει ένα εξειδικευμένο κοινό. Χρησιμοποιείται κυρίως από tradeΕνδιαφέρονται για μη συμβατικές μεθόδους ανάλυσης της αγοράς ή για εκείνους που ενσωματώνουν αστρολογικές όψεις σε αυτές στρατηγικές διαπραγμάτευσης.

1.4. Διαφήμισηvantages

  • Μοναδική Προοπτική: Προσφέρει μια διαφορετική άποψη από την παραδοσιακή τεχνική ανάλυση.
  • Συμπληρωματικό εργαλείο: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλους τεχνικούς δείκτες για μια πιο στρογγυλεμένη ανάλυση.

1.5. Περιορισμοί

  • Έλλειψη επιστημονικής υποστήριξης: Υπάρχουν περιορισμένα εμπειρικά στοιχεία που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα των σεληνιακών κύκλων στην πρόβλεψη των κινήσεων της αγοράς.
  • Υποκειμενικότητα: Οι ερμηνείες του δείκτη μπορεί να είναι άκρως υποκειμενικές και ποικίλλουν πολύ μεταξύ τους traders.

Συνολικά, ο δείκτης φάσεων της Σελήνης αντιπροσωπεύει μια αντισυμβατική προσέγγιση ανάλυση χρηματοοικονομικής αγοράς, αντλώντας από θεωρίες από την οικονομική αστρολογία. Είναι απαραίτητο για traders να κατανοήσουμε τόσο την ίντριγκα όσο και τον σκεπτικισμό γύρω από αυτό το εργαλείο και να το θεωρήσουμε ως μέρος μιας ευρύτερης, πιο διαφοροποιημένης στρατηγικής συναλλαγών.

Άποψη Περιγραφή
Έννοια Συσχετίζει τις κινήσεις της αγοράς με τους σεληνιακούς κύκλους, με βάση τη θεωρία ότι η βαρυτική έλξη της Σελήνης επηρεάζει την ψυχολογία της αγοράς.
Ιστορικό υπόβαθρο Με ρίζες στην οικονομική αστρολογία των αρχών του 20ου αιώνα, υποδηλώνοντας αστρονομικά γεγονότα επηρεάζουν τις τάσεις της αγοράς.
Λειτουργικότητα Σημειώνει νέα φεγγάρια και πανσέληνους στους οικονομικούς χάρτες για να προβλέψει αλλαγές στο κλίμα της αγοράς.
Δημοτικότητα Έχει μια θέση που ακολουθεί, ειδικά μεταξύ traders που ενσωματώνουν αστρολογικές πτυχές στις στρατηγικές τους.
Πλεονεκτήματα Παρέχει μια μοναδική προοπτική και μπορεί να συμπληρώσει άλλα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης.
Περιορισμοί Δεν έχει ισχυρή επιστημονική υποστήριξη και υπόκειται σε εξαιρετικά υποκειμενικές ερμηνείες.

2. Ερμηνεία του δείκτη φάσεων της Σελήνης

Η ερμηνεία του Δείκτη Φάσεων Σελήνης στις χρηματοπιστωτικές αγορές περιλαμβάνει την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι σεληνιακές φάσεις μπορεί να συσχετίζονται με το συναίσθημα και τη συμπεριφορά της αγοράς. Αυτή η ενότητα διερευνά τους διαφορετικούς τρόπους tradeΤο rs μπορεί να ερμηνεύσει σήματα από αυτόν τον δείκτη.

2.1. Νέα Σελήνη και Αίσθημα Αγοράς

Η φάση της νέας σελήνης, που συχνά συνδέεται με ξεκινήματα και νέες εκκινήσεις, παρατηρείται από μερικούς traders για πιθανές αλλαγές προς το ανοδικό κλίμα ή την έναρξη νέων τάσεων της αγοράς. TradeΗ rs μπορεί να αναζητήσει αυξήσεις στον όγκο συναλλαγών ή ανατροπές τάσεων μετά από μια νέα σελήνη.

2.2. Πανσέληνος και αστάθεια της αγοράς

Η φάση της πανσελήνου συνδέεται παραδοσιακά με αυξημένα συναισθήματα και πιθανή απρόβλεπτη κατάσταση. Σε όρους αγοράς, αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε αυξημένη αστάθεια. TradeΗ rs μπορεί να παρακολουθεί αιχμές στις κινήσεις των τιμών ή ασυνήθιστη δραστηριότητα της αγοράς γύρω από την πανσέληνο.

2.3. Σεληνιακές φάσεις και κύκλοι αγοράς

Μερικοί traders αναλύει τη συσχέτιση μεταξύ σεληνιακών φάσεων και μακροπρόθεσμων κύκλων αγοράς. Παρακολουθώντας την απόδοση της αγοράς σε πολλαπλούς σεληνιακούς κύκλους, προσπαθούν να εντοπίσουν μοτίβα ή κυκλικές τάσεις που ευθυγραμμίζονται με το σεληνιακό ημερολόγιο.

2.4. Ψυχολογική όψη

Δεδομένης της φύσης του Δείκτη Φάσεων της Σελήνης, μεγάλο μέρος της ερμηνείας του είναι ψυχολογική, με βάση την πεποίθηση ότι οι κύκλοι της Σελήνης επηρεάζουν τα ανθρώπινα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους επηρεάζουν τη συμπεριφορά της αγοράς. Traders που χρησιμοποιούν αυτόν τον δείκτη συχνά τον συνδυάζουν με την κατανόηση της ψυχολογίας της αγοράς.

Άποψη Ερμηνεία
Νέα Σελήνη Παρατηρήθηκε για πιθανές ανοδικές μετατοπίσεις ή την έναρξη νέων τάσεων, που υποδεικνύονται από αυξήσεις όγκου ή αντιστροφές τάσεων.
Πανσέληνος Σχετίζεται με αυξημένη αστάθεια, που παρατηρείται μέσω των αυξήσεων στις κινήσεις των τιμών ή της ασυνήθιστης δραστηριότητας της αγοράς.
Σεληνιακές φάσεις και κύκλοι αγοράς Μακροπρόθεσμη παρακολούθηση για τον εντοπισμό μοτίβων ή κύκλων που ευθυγραμμίζονται με τις σεληνιακές φάσεις.
Ψυχολογική όψη Επικεντρώνεται στην πίστη στη σεληνιακή επιρροή στα ανθρώπινα συναισθήματα και στη συνακόλουθη συμπεριφορά της αγοράς.

3. Συνδυασμός του δείκτη φάσεων της Σελήνης με άλλους δείκτες

Η ενσωμάτωση του δείκτη φάσεων της Σελήνης με άλλους χρηματοοικονομικούς δείκτες μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του και να προσφέρει μια πιο ολιστική εικόνα της αγοράς. Αυτή η ενότητα συζητά πώς να συνδυάσετε αποτελεσματικά αυτόν τον αστρολογικό δείκτη με παραδοσιακά εργαλεία τεχνικής ανάλυσης.

3.1. Φάσεις Σελήνης και δείκτες τεχνικής ανάλυσης

Ο συνδυασμός του δείκτη φάσεων της Σελήνης με τυπικά εργαλεία τεχνικής ανάλυσης όπως κινητούς μέσους όρους, RSI (Δείκτης Σχετικής Έντασης), ή MACD (Κινούμενη μέση σύγκλιση σύγκλισης) μπορεί να βοηθήσει στην επικύρωση των σημάτων του. Για παράδειγμα, μια φάση της νέας σελήνης ευθυγραμμισμένη με ένα ανοδικό crossover στο MACD θα μπορούσε να ενισχύσει ένα πιθανό σήμα αντιστροφής της τάσης.

Δείκτης Φάσεων Σελήνης σε συνδυασμό με MACD

3.2. Σεληνικοί Κύκλοι και Ανάλυση Όγκου

Η ανάλυση όγκου μπορεί να είναι ιδιαίτερα διορατική όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με τον δείκτη φάσεων της Σελήνης. Μια αύξηση του όγκου συναλλαγών γύρω από νέα ή πανσέληνο μπορεί να επιβεβαιώσει μια αλλαγή στο κλίμα της αγοράς ή αυξημένη αστάθεια.

3.3. Χρήση δεικτών συναισθήματος

Οι δείκτες συναισθήματος, όπως ο δείκτης φόβου και απληστίας ή ο λόγος Put/Call, μπορούν να συμπληρώσουν τον δείκτη φάσεων της Σελήνης. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στη μέτρηση της συναισθηματικής κατάστασης της αγοράς, ευθυγραμμίζοντας με την ψυχολογική βάση του Δείκτη Φάσεων Σελήνης.

3.4. Οικονομικό Ημερολόγιο και Σεληνιακές Φάσεις

Η ευθυγράμμιση του σεληνιακού κύκλου με το οικονομικό ημερολόγιο μπορεί επίσης να είναι ευεργετική. TradeΗ rs μπορεί να παρατηρήσει πώς οι αντιδράσεις της αγοράς σε οικονομικά γεγονότα, όπως αποφάσεις επιτοκίων ή αναφορές απασχόλησης, διαφέρουν γύρω από τη νέα ή την πανσέληνο.

Δείκτης Συνδυασμός με Φάσεις Σελήνης
Δείκτες τεχνικής ανάλυσης Επικυρώστε τα σήματα Φάσεων Σελήνης με εργαλεία όπως κινούμενοι μέσοι όροι, RSI ή MACD.
Ανάλυση όγκου Παρατηρήστε τις αλλαγές όγκου γύρω από τις σεληνιακές φάσεις για πρόσθετες πληροφορίες για το συναίσθημα της αγοράς.
Δείκτες συναισθήματος Χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των συναισθημάτων της αγοράς, συμπληρώνοντας την ψυχολογική πτυχή του δείκτη φάσεων της Σελήνης.
Οικονομικό Ημερολόγιο Αναλύστε τις αντιδράσεις της αγοράς στα οικονομικά γεγονότα σε σχέση με τις σεληνιακές φάσεις.

4. Διαχείριση κινδύνου κατά τη χρήση του δείκτη φάσεων της Σελήνης

Ενώ ο δείκτης φάσεων της Σελήνης παρέχει μια νέα προσέγγιση στην ανάλυση της αγοράς, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται αποτελεσματική κίνδυνος στρατηγικές διαχείρισης λόγω του αντισυμβατικού χαρακτήρα και της υποκειμενικής ερμηνείας του. Αυτή η ενότητα περιγράφει βασικά ζητήματα για τη διαχείριση των κινδύνων κατά τη χρήση αυτού του δείκτη.

4.1. Διαφοροποίηση μεθόδων ανάλυσης

TradeΤο rs δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στον Δείκτη Φάσεων της Σελήνης για τη λήψη αποφάσεων. Ο συνδυασμός του με άλλα τεχνικά, θεμελιώδη εργαλεία ή εργαλεία ανάλυσης συναισθήματος μπορεί να προσφέρει μια πιο ισορροπημένη άποψη της αγοράς και να μειώσει την εξάρτηση από μια ενιαία, μη συμβατική μέθοδο.

4.2. Ορισμός εντολών Stop-Loss και Take-Profit

Εφαρμογή stop loss και οι εντολές λήψης κέρδους είναι ουσιαστικές, ειδικά δεδομένης της κερδοσκοπικής φύσης του Δείκτη Φάσεων Σελήνης. Αυτές οι παραγγελίες μπορούν να συμβάλουν στον περιορισμό των πιθανών ζημιών και στο κλείδωμα των κερδών, παρέχοντας ένα δίχτυ ασφαλείας trades βασίζεται σε ανάλυση σεληνιακού κύκλου.

4.3. Μέγεθος θέσης

Η διατήρηση των κατάλληλων μεγεθών θέσης είναι ζωτικής σημασίας. TradeΟι rs θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης των μεγεθών της θέσης τους κατά τις συναλλαγές με βάση τον Δείκτη Φάσεων Σελήνης για να μετριάσουν τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τις υποκειμενικές του ερμηνείες.

4.4. Συνεχής Εκπαίδευση Αγοράς

Είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για τις τάσεις της αγοράς και να εκπαιδεύεστε συνεχώς για διάφορες στρατηγικές συναλλαγών. Αυτό συνεχίζεται εκπαίδευση μπορώ να βοηθήσω traders κατανοούν καλύτερα το πλαίσιο στο οποίο ο δείκτης φάσεων της Σελήνης μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός.

4.5. Συναισθηματική Πειθαρχία

Δεδομένης της ψυχολογικής πτυχής του Δείκτη Φάσεων της Σελήνης, η διατήρηση της συναισθηματικής πειθαρχίας είναι το κλειδί. TradeΟι rs θα πρέπει να έχουν επίγνωση των μεροληψιών τους και να αποφεύγουν τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται αποκλειστικά στη συναισθηματική γοητεία των συναλλαγών με βάση την αστρολογία.

Στρατηγική Περιγραφή
Διαφοροποιητική Ανάλυση Συνδυάστε τον Δείκτη Φάσεων Σελήνης με άλλες μεθόδους ανάλυσης για να αποφύγετε την εξάρτηση από μία μόνο προσέγγιση.
Stop-Loss και Take-Profit Χρησιμοποιήστε αυτές τις εντολές για τη διαχείριση των κινδύνων και την προστασία των επενδύσεων κατά τις συναλλαγές με βάση τους σεληνιακούς κύκλους.
Θέση μεγέθους Προσαρμόστε κατάλληλα τα μεγέθη θέσεων για να μειώσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την υποκειμενικότητα του δείκτη.
Συνεχής εκπαίδευση Μείνετε ενημερωμένοι για τις ευρύτερες τάσεις της αγοράς και τις στρατηγικές συναλλαγών για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.
Συναισθηματική Πειθαρχία Διατηρήστε μια πειθαρχημένη προσέγγιση στις συναλλαγές, έχοντας επίγνωση και ελέγχοντας τις συναισθηματικές προκαταλήψεις.

📚 Περισσότεροι πόροι

Παρακαλώ σημειώστε: Οι παρεχόμενοι πόροι ενδέχεται να μην είναι προσαρμοσμένοι για αρχάριους και μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για traders χωρίς επαγγελματική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φάσεις της Σελήνης και την ψυχολογία της, επισκεφθείτε επιπτώσεις των φάσεων της σελήνης στις στοίβες αγορές και επιπτώσεις στον άνθρωπο.

❔ Συχνές ερωτήσεις

τρίγωνο sm δεξιά
Τι είναι ο δείκτης φάσεων της Σελήνης;

Ο δείκτης φάσεων της Σελήνης είναι ένα χρηματοοικονομικό εργαλείο που συσχετίζει τις τάσεις της αγοράς με τον σεληνιακό κύκλο, εστιάζοντας στον αντίκτυπο της νέας και πανσελήνου στο κλίμα της αγοράς.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς υπολογίζετε τον δείκτη φάσεων της Σελήνης;

Ο υπολογισμός περιλαμβάνει την παρακολούθηση του σεληνιακού κύκλου, ειδικά τις φάσεις της νέας και πανσελήνου, και την επικάλυψη αυτών των ημερομηνιών σε χάρτες της αγοράς, αντί να χρησιμοποιεί μαθηματικούς τύπους.

τρίγωνο sm δεξιά
Μπορεί ο δείκτης φάσεων της Σελήνης να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους συναλλαγών;

Ναι, μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα στυλ συναλλαγών, αλλά η ερμηνεία και η αποτελεσματικότητά του μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το χρονικό πλαίσιο συναλλαγών.

τρίγωνο sm δεξιά
Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνος του ο δείκτης φάσεων της Σελήνης;

Όχι, συνιστάται η χρήση του μαζί με άλλα τεχνικά, θεμελιώδη εργαλεία ή εργαλεία ανάλυσης συναισθήματος για μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση.

τρίγωνο sm δεξιά
Είναι αξιόπιστος ο δείκτης φάσεων της Σελήνης;

Παρόλο που προσφέρει μοναδικές γνώσεις, η αξιοπιστία του μπορεί να είναι υποκειμενική και θα πρέπει να χρησιμοποιείται με άλλες μεθόδους ανάλυσης και κατάλληλες στρατηγικές διαχείρισης κινδύνου.

Συγγραφέας: Arsam Javed
Ο Arsam, Trading Expert με πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας, είναι γνωστός για τις διορατικές του ενημερώσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές. Συνδυάζει την εμπορική του εμπειρία με τις δεξιότητες προγραμματισμού για να αναπτύξει τους δικούς του Expert Advisors, αυτοματοποιώντας και βελτιώνοντας τις στρατηγικές του.
Διαβάστε περισσότερα για τον Arsam Javed
Αρσάμ-Τζάβεντ

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 10 Μαΐου. 2024

Exness

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (18 ψήφοι)
markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά