ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Εύρεση το καλύτερο broker για σας!

επαναφορτώσετε

Τελευταία ενημέρωση: 17 Ιουλίου 2024

Φίλτρα Brokersπροτιμήσεις

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
Ελάχιστη Κατάθεση
Ελάχιστη κατάθεση - ρυθμιστικό
US $ 0 - US $ 500
Τί ψάχνεις?
broker έλεγχος τύπου
Επιλέξτε μερικές επιλογές
broker όνομα
Ρυθμιστικές Αρχές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τρόποι Πληρωμής
Τύπος Λογαριασμού
Τύπος Λογαριασμού
Αρν. Προστασία ισορροπίας
Προστασία αρνητικών ισορροπιών
Κεντρικά γραφεία
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης
markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
Γραμμή διαγράμματος 32
EUR/USD Spread: 0.6 Pips
Γραμμή διαγράμματος 32
Dax Spread: 0.8 Πόντοι
Ελάχ. Προκαταβολή: 100€
νόμος
Κανονισμός: CySEC, FCA, ASIC, FSCA
laptop
Πλατφόρμα: MetaTrader 4, ΜέταTrader 5, WebTrader
πίτα γραφήματος 36
Διαθέσιμα Στοιχεία: 2200
ανάπτυξη γραφήματος
Μόχλευση: 1: 30
Γραφείο: Στην ΕΕ, Εκτός ΕΕ
βέλος δεξιάΔιαβάστε αναθεώρησηβέλος δεξιάΕπίσκεψη Broker
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
fpmarkets

FP Markets

70.70% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα
4.3 από 5 αστέρια (12 ψήφοι)
Γραμμή διαγράμματος 32
EUR/USD Spread: 0.6 Pips
Γραμμή διαγράμματος 32
Dax Spread: 1.5 Πόντοι
Ελάχ. Προκαταβολή: 100€
νόμος
Κανονισμός: CySEC, ASIC
laptop
Πλατφόρμα: MetaTrader 4, ΜέταTrader 5
πίτα γραφήματος 36
Διαθέσιμα Στοιχεία: 10000
ανάπτυξη γραφήματος
Μόχλευση: 1: 500
Γραφείο: Εκτός Ε.Ε
βέλος δεξιάΔιαβάστε αναθεώρησηβέλος δεξιάΕπίσκεψη Broker
70.70% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Ποιες broker δέχεται πιστωτικές κάρτες;

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τρόπους πληρωμής όπως π.χ Visa, Mastercard και Maestro, Brokercheck μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια αξιόπιστη συναλλαγή broker που αποδέχεται αυτές τις μεθόδους. Το εργαλείο σύγκρισης μας σάς επιτρέπει να συγκρίνετε, να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε εύκολα brokers βασίζεται σε trader αξιολογήσεις, προμήθειες, διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία, ελάχιστη κατάθεση και άλλα σχετικά χαρακτηριστικά.

Με αυτές τις ευρέως αποδεκτές μεθόδους πληρωμής, μπορείτε να απολαύσετε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές. Brokercheck διευκολύνει την εύρεση μιας συναλλαγής broker που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποδέχεται τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε, χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Φίλτρο πιστωτικής κάρτας

Στο οποίο broker μπορώ να καταθέσω με Paypal;

Brokercheck είναι ένα εργαλείο σύγκρισης που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε μια αξιόπιστη συναλλαγή broker που δέχεται PayPal ως τρόπο πληρωμής. Η φιλική προς το χρήστη βάση δεδομένων σάς επιτρέπει να συγκρίνετε, να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε brokers από διάφορα χαρακτηριστικά, όπως π.χ trader αξιολογήσεις, προμήθειες, διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία, ελάχιστη κατάθεση και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το PayPal επιτρέπει ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές. Brokercheck κάνει την εύρεση μιας συναλλαγής broker που δέχεται το PayPal απλό και χωρίς άγχος.

Φίλτρο για Paypal

Στο οποίο broker μπορώ να καταθέσω με Bitcoin;

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη διαπραγμάτευση broker που δέχεται Bitcoin πληρωμές, Brokercheck μπορεί να σας βοηθήσει. Το εργαλείο σύγκρισης μας σάς επιτρέπει να συγκρίνετε, να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε εύκολα brokers βασίζεται σε χαρακτηριστικά όπως trader αξιολογήσεις, προμήθειες, διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία και η ελάχιστη κατάθεση.

Με το Bitcoin, μπορείτε να απολαύσετε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές. Brokercheck διευκολύνει την εύρεση μιας συναλλαγής φιλικής προς το Bitcoin broker που καλύπτει τις ανάγκες σας, χωρίς προβλήματα.

Φίλτρο Bitcoin

Εξαιρετικά ρυθμιζόμενο Brokers

Εάν δίνετε προτεραιότητα στην ασφάλεια στο δικό σας trades και προτιμούν να εργάζονται με brokerρυθμίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Brokercheck μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό broker. Το εργαλείο σύγκρισης μας σάς επιτρέπει να συγκρίνετε, να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε εύκολα brokerβασίζονται σε βασικά χαρακτηριστικά, όπως το ρυθμιστικό τους καθεστώς.

Με ένα ρυθμιζόμενο broker, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα χρήματά σας προστατεύονται και ότι το broker λειτουργεί υπό τον έλεγχο και την επίβλεψη μιας αξιόπιστης οικονομικής αρχής.

Εμφάνιση ρυθμισμένη brokers

Brokerμε γραφεία στην Ε.Ε

Εάν προτιμάτε να συνεργαστείτε με ένα broker που έχει ένα γραφείο στην Ευρώπη, Brokercheck μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό broker. Το εργαλείο σύγκρισης μας σάς επιτρέπει να συγκρίνετε, να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε εύκολα brokerβασίζονται σε βασικά χαρακτηριστικά, όπως η τοποθεσία των γραφείων τους.

Η κατοχή γραφείου στην Ισπανία μπορεί να είναι επωφελής traders που προτιμούν την τοπική υποστήριξη. Επιπλέον, συναλλαγές με α broker που έχει φυσικό γραφείο στην Ε.Ε μπορεί να προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Broker στην Ε.Ε

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

τρίγωνο sm δεξιά
Τι είναι BrokerCheck και πώς μπορεί να με βοηθήσει;

BrokerCheck είναι μια ολοκληρωμένη broker ιστοσελίδα σύγκρισης που σας βοηθά να βρείτε και να συγκρίνετε διάφορα brokerμικρό. Προσφέρει λεπτομερείς κριτικές και αξιολογήσεις σε διάφορα brokerβασίζεται σε διάφορα κριτήρια, όπως χρεώσεις, χαρακτηριστικά πλατφόρμας, εξυπηρέτηση πελατών και πολλά άλλα.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς χρησιμοποιώ BrokerCheck να συγκρίνω brokers?

Χρησιμοποιώντας BrokerCheck είναι εύκολο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας ή να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σύγκρισης όπου εισάγετε τις απαιτήσεις σας και θα παρέχουμε μια λίστα με τα κατάλληλα brokerμικρό. Μπορείτε να τα συγκρίνετε δίπλα-δίπλα για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

τρίγωνο sm δεξιά
Υπάρχει χρέωση για χρήση BrokerCheck?

Όχι, οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες. Παρέχουμε αμερόληπτες, αξιόπιστες πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο broker για τις ανάγκες σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς λειτουργεί BrokerCheck βγάζω λεφτά?

Ενώ οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για τους χρήστες, παράγουμε έσοδα μέσω συνεργασιών, αποζημίωσης συνεργατών και διαφήμισης. Ωστόσο, αυτές οι συνεργασίες δεν επηρεάζουν τις αξιολογήσεις μας ή την κατάταξη των brokerστον ιστότοπό μας καθώς αφήνουμε τους χρήστες να ψηφίζουν ελεύθερα.

τρίγωνο sm δεξιά
Ποιοι παράγοντες κάνουν BrokerCheck λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση brokers?

Βαθμολογούμε brokerβασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η χρηστικότητα της πλατφόρμας συναλλαγών τους, η εξυπηρέτηση πελατών, τα είδη των προσφερόμενων επενδύσεων, η τιμολόγηση, η ασφάλεια και οι κριτικές χρηστών. Στόχος μας είναι να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη κατανόηση του τι να περιμένετε από το καθένα broker.

τρίγωνο sm δεξιά
Είναι το brokers αναγράφεται στο BrokerCheck ρυθμιζόμενο;

Ναι, διαθέτουμε μόνο ελεγχόμενο brokerείναι στην πλατφόρμα μας. Είναι σημαντικό για την προστασία σας να επιλέξετε ένα ρυθμιζόμενο broker.

τρίγωνο sm δεξιά
Μπορώ να εμπιστευτώ τις κριτικές BrokerCheck?

Ναι, οι κριτικές μας είναι αμερόληπτες, εμπεριστατωμένες και βασίζονται σε αυστηρή έρευνα. Λαμβάνουμε υπόψη τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα του καθενός broker για να σας δώσει μια ισορροπημένη επισκόπηση. Πολλοί άλλοι ιστότοποι σύγκρισης δημοσιεύουν μόνο θετικές πληροφορίες, τις οποίες αρνούμαστε αυστηρά.

τρίγωνο sm δεξιά
Πόσο συχνά είναι οι πληροφορίες BrokerCheck ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ?

Προσπαθούμε να διατηρούμε τις πληροφορίες μας όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες. BrokerΑλλάζουν συχνά τους όρους και τις προσφορές τους και ενημερώνουμε τον ιστότοπό μας ανάλογα για να αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες θα είναι πάντα ενημερωμένες, όπως ορισμένοι brokerαλλάζουν πληροφορίες χωρίς να τις ανακοινώνουν ή ακόμη και να τις ενημερώνουν μυστικά.

τρίγωνο sm δεξιά
Μπορώ να ανοίξω ένα brokerλογαριασμό ηλικίας απευθείας από BrokerCheck?

Αν και δεν μπορείτε να ανοίξετε απευθείας λογαριασμό από τον ιστότοπό μας, παρέχουμε συνδέσμους προς τους επίσημους ιστότοπους της brokerόπου μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό. Σας ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο, καθώς μπορεί να λάβουμε αποζημίωση από τους συνεργάτες μας με αυτόν τον τρόπο. Είναι ο μόνος τρόπος, πώς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δωρεάν. Δεν υπάρχουν αρνητικές συνέπειες σε καμία μορφή για εσάς.

τρίγωνο sm δεξιά
Έχω ένα πρόβλημα με το α broker βρήκα επάνω BrokerCheck Μπορεις να βοηθησεις?

Ενώ δεν μπορούμε να επέμβουμε σε διαφωνίες μεταξύ εσάς και σας broker, είμαστε εδώ για να παρέχουμε καθοδήγηση. Μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας για να ενημερώσετε άλλους χρήστες και εξετάστε το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε στον ρυθμιστικό φορέα που επιβλέπει broker για περαιτέρω βοήθεια.

Σας αρέσει το δικό μας broker σύγκριση?

Συνολική Βαθμολογία

4.5
4.5 από 5 αστέρια (28 ψήφοι)
Άριστη82%
Πολύ καλή4%
Μέτρια4%
Φτωχό3%
Απογοητευτικό7%

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών
Μην χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών

Τα αγαπημένα μας με μια ματιά

Επιλέξαμε την κορυφή brokers, που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
ΕπενδύστεXTB
4.4 από 5 αστέρια (11 ψήφοι)
Το 77% των λογαριασμών λιανικών επενδυτών χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFDs με αυτόν τον πάροχο.
TradeExness
4.5 από 5 αστέρια (19 ψήφοι)
BitcoinCryptoAvaTrade
4.4 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
Το 71% των λογαριασμών λιανικών επενδυτών χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFDs με αυτόν τον πάροχο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά