ΑκαδημίαΒρείτε μου Broker

Οδηγός προφίλ όγκου καλύτερου ορατού εύρους

Βαθμολογήθηκε το 4.5 από το 5
4.5 από 5 αστέρια (4 ψήφοι)

Αποκαλύπτοντας τις περιπλοκές του Προφίλ όγκου ορατού εύρους στο TradingView, αυτός ο οδηγός καταπέλτης traders από τη σύγχυση στη σαφήνεια, μετατρέποντας τα πυκνά δεδομένα της αγοράς σε χρήσιμες πληροφορίες. Αξιοποιήστε τη δύναμη αυτού του εργαλείου για να αναλύσετε τη δομή της αγοράς και να βελτιστοποιήσετε trade εκτέλεση με ακρίβεια.

Προφίλ όγκου ορατού εύρους

💡 Βασικά Takeaways

  1. Προφίλ όγκου ορατού εύρους (VRVP) είναι ένα εργαλείο στο TradingView που αντιπροσωπεύει τη συναλλακτική δραστηριότητα σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών που εμφανίζεται στο γράφημα. Υπογραμμίζει τις τιμές στις οποίες ήταν σημαντικός όγκος tradeδ, παρέχοντας πληροφορίες για βασικά επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης.
  2. Για αποτελεσματικά χρησιμοποιήστε VRVP, tradeΤο rs θα πρέπει να αναζητήσει περιοχές όπου υπάρχει κόμβος μεγάλου όγκου (HVN) ή κόμβος χαμηλού όγκου (LVN). Ένα HVN υποδεικνύει ένα επίπεδο τιμής με σημαντικό ποσό trades, υποδηλώνοντας μια περιοχή τιμής ή ένα πιθανό σημείο αντιστροφής. Αντίθετα, ένα LVN υποδηλώνει ένα επίπεδο τιμής με ελάχιστη συναλλακτική δραστηριότητα, το οποίο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημείο ρήξης ή επιτάχυνσης όταν η τιμή κινείται μέσω αυτού.
  3. Διαβάζοντας το VRVP περιλαμβάνει τον προσδιορισμό του Σημείου Ελέγχου (POC), το οποίο είναι το επίπεδο τιμής με τον υψηλότερο όγκο στο ορατό εύρος. Το POC χρησιμεύει ως εστιακό σημείο για traders, καθώς οι τιμές συχνά κλίνουν προς αυτό. Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ της δράσης τιμής και των κόμβων όγκου μπορεί να βοηθήσει traders προβλέπουν μελλοντικές κινήσεις και λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις συναλλαγών.

Ωστόσο, η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Ξετυλίξτε τις σημαντικές αποχρώσεις στις ακόλουθες ενότητες... Ή, μεταβείτε κατευθείαν στο δικό μας Συχνές ερωτήσεις με πληροφορίες!

1. Τι είναι το ορατό εύρος προφίλ όγκου;

Η Ορατό εύρος προφίλ τόμου (VPVR) είναι ένας δείκτης συναλλαγών που εμφανίζει τη δραστηριότητα συναλλαγών σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών. Παρέχει ένα ιστόγραμμα στον κατακόρυφο άξονα ενός γραφήματος, που δείχνει το μέγεθος της συναλλακτικής δραστηριότητας που έλαβε χώρα σε κάθε επίπεδο τιμής κατά τη διάρκεια ενός δεδομένου χρονικού πλαισίου. Αυτό διαφέρει από τους παραδοσιακούς δείκτες έντασης που δείχνουν την ποσότητα του όγκου σε μια καθορισμένη περίοδο στον οριζόντιο άξονα.

Το VPVR είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για traders καθώς προσφέρει μια βαθύτερη εικόνα διάρθρωση της αγοράς και  επίπεδα τιμών όπου έχει λάβει χώρα σημαντική εμπορική δραστηριότητα. Αυτοί οι κόμβοι μεγάλου όγκου μπορούν να υποδηλώνουν περιοχές ισχυρής υποστήριξης ή αντίστασης, καθώς υποδεικνύουν τα επίπεδα τιμών όπου traders έχουν δείξει σημαντικό ενδιαφέρον.

Το βασικό χαρακτηριστικό του VPVR είναι ότι προσαρμόζεται δυναμικά για να εμφανίζει δεδομένα όγκου για το εύρος των δεδομένων τιμών που είναι ορατά αυτήν τη στιγμή στο γράφημα. Αυτό σημαίνει ότι ως α trader κάνει μεγέθυνση ή σμίκρυνση ενός γραφήματος, το VPVR υπολογίζει εκ νέου και εμφανίζει το προφίλ όγκου για το συγκεκριμένο εύρος τιμών που προβάλλεται. Αυτή η δυναμική προσαρμογή επιτρέπει traders να αναλύσει αποτελεσματικά τα προφίλ όγκου για διαφορετικά τμήματα της αγοράς και χρονικά πλαίσια.

TradeΟι rs συχνά αναζητούν περιοχές όπου υπάρχει μικρός όγκος trades, γνωστό ως κόμβους μικρού όγκου (LVN), τα οποία μπορούν να υποδεικνύουν ένα επίπεδο τιμών στο οποίο η αγορά κινήθηκε γρήγορα και μπορεί να το κάνει ξανά. Αντίστροφως, κόμβους μεγάλου όγκου (HVN) προτείνουν επίπεδα τιμών όπου η αγορά αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στις συναλλαγές, λειτουργώντας ενδεχομένως ως εμπόδια στην κίνηση των τιμών.

Ουσιαστικά, το VPVR είναι ένα στρατηγικό εργαλείο σε α tradeοπλοστάσιο του r, παρέχοντας μια οπτική αναπαράσταση της συναλλακτικής δραστηριότητας και βοηθώντας στον εντοπισμό πιθανών περιοχών ενδιαφέροντος για εισόδους, εξόδους ή την τοποθέτηση εντολών stop-loss. Η ικανότητά του να προσαρμόζεται στο ορατό εύρος τιμών το καθιστά ευέλικτο και ισχυρό δείκτη για ανάλυση αγοράς.

Ένδειξη ορατού εύρους προφίλ όγκου

2. Πώς να ρυθμίσετε το προφίλ όγκου ορατού εύρους στο TradingView;

Για να ενσωματώσετε το Ορατό εύρος προφίλ τόμου (VPVR) σε ένα γράφημα TradingView, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Συνδεθείτε στο TradingView. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργό λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα TradingView.
  2. Ανοίξτε ένα γράφημα. Επιλέξτε την αγορά ή την ασφάλεια που θέλετε να αναλύσετε.
  3. Πρόσβαση στο μενού Indicators. Κάντε κλικ στο κουμπί «Δείκτες» στην κορυφή του γραφήματος ή χρησιμοποιήστε το / πλήκτρο συντόμευσης για να ανοίξετε το πλαίσιο αναζήτησης.
  4. Αναζήτηση για VPVR. Στη γραμμή αναζήτησης που εμφανίζεται, πληκτρολογήστε "Volume Profile Visible Range" ή "VPVR" για να βρείτε την ένδειξη.
  5. Προσθέστε το VPVR στο γράφημά σας. Κάντε κλικ στην ένδειξη VPVR για να την προσθέσετε στο γράφημά σας. Θα επικαλύψει αυτόματα τα τρέχοντα δεδομένα τιμής.

Ρύθμιση ένδειξης ορατού εύρους προφίλ τόμου

Προσαρμογή ρυθμίσεων VPVR

Μόλις προστεθούν, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις VPVR για να ταιριάζουν στις ανάγκες ανάλυσης:

  • Κάντε δεξί κλικ στο VPVR και επιλέξτε «Ρυθμίσεις» από το μενού περιβάλλοντος.
  • Προσαρμόστε τις παραμέτρους όπως το "Μέγεθος γραμμής", το οποίο καθορίζει την ευαισθησία των δεδομένων τόμου ή το "Περιοχή τιμής", το οποίο υπογραμμίζει το εύρος όπου βρισκόταν ένα καθορισμένο ποσοστό του συνολικού τόμου traded.
  • Τροποποιήστε την εμφάνιση αλλάζοντας τα χρώματα για HVN και LVN ή την αδιαφάνεια του προφίλ έντασης για να διευκολύνετε την ανάγνωση του γραφήματος.
Επιλογή ρύθμισης Περιγραφή Παραδείγματα τιμών
Μέγεθος σειράς Καθορίζει την ευαισθησία των δεδομένων 1, 10, 50 κ.λπ.
Περιοχή Αξίας Καθορίζει το ποσοστό της έντασης προς επισήμανση 70%, 80% κ.λπ.
Προσαρμογή χρώματος HVN/LVN Αλλάζει το συνδυασμό χρωμάτων για ευκολότερη διαφοροποίηση Κόκκινο για HVN, Μπλε για LVN

Ρυθμίσεις ένδειξης ορατού εύρους προφίλ τόμου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τυχόν αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις για να τεθούν σε ισχύ οι προσαρμογές. Το VPVR θα παρουσιάσει τώρα ένα λεπτομερές τοπίο όγκου, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας, έτοιμο να ενημερώσει τις αποφάσεις συναλλαγών σας στο TradingView.

2.1. Προσαρμογή των ρυθμίσεων για βέλτιστη χρήση

Η ακριβής ρύθμιση των ρυθμίσεων VPVR είναι κρίσιμη για την ευθυγράμμιση της ένδειξης με συγκεκριμένες στρατηγικές διαπραγμάτευσης και τις συνθήκες της αγοράς. Μέγεθος σειράς είναι μια καθοριστική ρύθμιση που υπαγορεύει την ανάλυση των δεδομένων όγκου. Ένα μικρότερο μέγεθος σειράς σημαίνει περισσότερη λεπτομέρεια, η οποία μπορεί να είναι απαραίτητη για τον προσδιορισμό των ακριβών επιπέδων στήριξης και αντίστασης. Ωστόσο, ένα μεγαλύτερο μέγεθος σειρών μπορεί να είναι επωφελές σε λιγότερο ασταθείς αγορές ή για μακροπρόθεσμη ανάλυση, παρέχοντας μια ευρύτερη εικόνα σημαντικών περιοχών όγκου.

Προσαρμογή περιοχής τιμών

Η Περιοχή Αξίας Η παράμετρος είναι μια άλλη κρίσιμη ρύθμιση. περιγράφει το ποσοστό του συνολικού όγκου που καθορίζει τη ζώνη αξίας της αγοράς. Από προεπιλογή, αυτό μπορεί να οριστεί στο 70%, αλλά η προσαρμογή αυτού του αριθμού μπορεί να επισημάνει διαφορετικές πτυχές της ψυχολογίας της αγοράς. Για παράδειγμα, ένα υψηλότερο ποσοστό θα μπορούσε να περικλείει περισσότερο όγκο, αποκαλύπτοντας πιθανώς ισχυρότερες ζώνες ενδιαφέροντος.

Προσαρμογή χρώματος HVN/LVN

Η οπτική διάκριση μεταξύ HVN και LVN μπορεί να επιταχύνει την ανάλυση και τη λήψη αποφάσεων. Η προσαρμογή των χρωμάτων για αυτούς τους κόμβους διασφαλίζει ότι ξεχωρίζουν έναντι του γραφήματος τιμών και μεταξύ τους. Αυτό το οπτικό βοήθημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε αγορές που κινούνται γρήγορα, όπου είναι απαραίτητος ο γρήγορος προσδιορισμός των επιπέδων στήριξης και αντίστασης βάσει όγκου.

Πτυχή προσαρμογής Σκοπός
Προσαρμογή μεγέθους σειράς Προσαρμόζει το επίπεδο λεπτομέρειας των δεδομένων όγκου
Ποσοστό περιοχής αξίας Καθορίζει την κύρια ζώνη όγκου της αγοράς
Συνδυασμός χρωμάτων Βελτιώνει την οπτική διάκριση μεταξύ HVN και LVN

 

Προσαρμογή ορατού εύρους προφίλ τόμουΜόλις βαθμονομηθούν αυτές οι ρυθμίσεις, το VPVR δεν χρησιμεύει απλώς ως δείκτης αλλά ως εξατομικευμένος φακός αγοράς, αποκαλύπτοντας αποχρώσεις στη δραστηριότητα συναλλαγών που διαφορετικά θα μπορούσαν να παραμείνουν κρυφές. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι διαμορφώσεις δεν είναι στατικές. θα πρέπει να επανεξεταστούν και ενδεχομένως να αναθεωρηθούν καθώς αλλάζουν οι συνθήκες της αγοράς ή καθώς εξελίσσεται η εμπορική προσέγγιση κάποιου.

2.2. Προσαρμογή της εμφάνισης στον χάρτη σας

Προσαρμοσμένες προτιμήσεις εμφάνισης

Η οπτική παρουσίαση του VPVR στον χάρτη σας δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής. πρόκειται για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που ενισχύει την ικανότητά σας να παίρνετε ενημερωμένες αποφάσεις γρήγορα. Προσαρμογή της εμφάνισης του VPVR περιλαμβάνει μια σειρά προσαρμογών που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα όγκου αλληλεπιδρούν οπτικά με την ενέργεια τιμής στο γράφημά σας.

Προσαρμογές αδιαφάνειας και κλίμακας

Μία από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι η αδιαφάνεια του προφίλ όγκου. Ένα αδιαφανές προφίλ μπορεί να κρύψει το γράφημα τιμών, ενώ ένα διαφανές προφίλ μπορεί να είναι πολύ αχνό. Η εύρεση της σωστής ισορροπίας είναι το κλειδί.

Ρυθμίστε το κλίμακα για να διασφαλίσετε ότι το VPVR δεν κυριαρχεί στο γράφημά σας. Θα πρέπει να συμπληρώνει τα δεδομένα τιμών, όχι να τα υπερκαλύπτει. Η κλίμακα μπορεί συνήθως να τροποποιηθεί απευθείας στο γράφημα σύροντας τις άκρες του VPVR ή μέσω του πίνακα ρυθμίσεων.

Άποψη Σκοπός
Αδιαφάνεια Εξισορροπεί την ορατότητα του προφίλ όγκου και του γραφήματος τιμών
Κλίμακα Διασφαλίζει ότι το VPVR συμπληρώνει το γράφημα χωρίς να κυριαρχεί

Επισήμανση σημαντικών επιπέδων τιμών

Σημαντικά επίπεδα τιμών πρέπει να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Χρησιμοποιήστε χρώματα σε αντίθεση για τις γραμμές επιπέδου τιμής ή προσαρμόστε το πάχος τους για να διασφαλίσετε ότι ξεχωρίζουν. Αυτό δίνει τη δυνατότητα α trader για να εντοπίσετε κρίσιμα επίπεδα με μια ματιά, διευκολύνοντας την ταχύτερη απόκριση στις αλλαγές της αγοράς.

Διαδραστικά Εργαλεία Προσαρμογής

Το TradingView παρέχει διαδραστικά εργαλεία για την προσαρμογή της εμφάνισης των δεικτών. Σύροντας τις άκρες του προφίλ έντασης ήχου ή κάνοντας κλικ σε συγκεκριμένα στοιχεία συχνά αποκαλύπτονται επιλογές άμεσης προσαρμογής. Αυτή η διαδραστική προσέγγιση επιτρέπει τις on-the-fly προσαρμογές, οι οποίες είναι ανεκτίμητες κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνεδριάσεων συναλλαγών.

Συγχρονισμός με θέματα γραφημάτων

Για traders που χρησιμοποιούν πολλαπλά γραφήματα ή συγκεκριμένα χρωματικά θέματα, είναι απαραίτητος ο συγχρονισμός της εμφάνισης VPVR με αυτά τα θέματα. Η συνέπεια στα οπτικά στοιχεία σε διαφορετικά γραφήματα βοηθά στη μείωση του γνωστικού φορτίου, επιτρέποντας πιο αποτελεσματική ανάλυση.

Το VPVR, αφού προσαρμοστεί στις οπτικές σας προτιμήσεις, γίνεται κάτι περισσότερο από απλώς ένας δείκτης—είναι ένα εξατομικευμένο στοιχείο του συστήματος συναλλαγών σας που λειτουργεί σε αρμονία με τις στρατηγικές και την οπτική σας άνεση.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το προφίλ όγκου ορατού εύρους στις συναλλαγές;

Προσδιορισμός Κόμβοι μεγάλου όγκου (HVN) είναι μια κρίσιμη εφαρμογή του VPVR. Αυτές είναι ζώνες όπου έχει σημειωθεί σημαντική εμπορική δραστηριότητα, συχνά ενδεικτική ισχυρή υποστήριξη ή αντίσταση. TradeΗ rs μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις περιοχές για να ορίσει σημεία εισόδου. για παράδειγμα, η είσοδος σε μια θέση long καθώς οι τιμές επανέρχονται σε ένα HVN που προηγουμένως λειτουργούσε ως υποστήριξη.

Ξεσπάσματα συναλλαγών και απορρίψεις

Breakouts μέσω HVN μπορεί να σηματοδοτήσει μια ισχυρή κίνηση καθώς η τιμή καθαρίζει μια σημαντική περιοχή όγκου. Αντίθετα, μια απόρριψη σε ένα HVN μπορεί να υποδηλώνει μια αποτυχημένη προσπάθεια διάσπασης, προσφέροντας πιθανώς μια ευκαιρία trade η ανατροπή. Αυτή η δυναμική παρέχει traders με ξεκάθαρα σενάρια ρύθμισης σταματήστε τις απώλειες or λάβετε επίπεδα κέρδους.

Προσδιορισμός κόμβων χαμηλού όγκου (LVN)

Κόμβοι χαμηλού όγκου (LVN) είναι εξίσου σημαντικές. Αυτές οι περιοχές αντιπροσωπεύουν επίπεδα τιμών που γρήγορα πέρασαν από την αγορά, υποδηλώνοντας έλλειψη ενδιαφέροντος. Μια γρήγορη μετάβαση σε αυτά τα επίπεδα μπορεί να συμβεί ξανά, προσφέροντας μια στρατηγική διαφήμισηvantage για ρύθμιση ξεμπλοκάρισμα trades or επιταχυνόμενους στόχους.

Κενά όγκου

Τόμος κενά, περιοχές στο γράφημα με σημαντικά μειωμένο όγκο, μπορούν να λειτουργήσουν ως μονοπάτια για ταχεία κίνηση των τιμών. TradeΗ rs παρακολουθεί προσεκτικά αυτά τα κενά, καθώς οι τιμές μπορεί να κινηθούν γρήγορα μέσω αυτών μέχρι να συναντήσετε το επόμενο HVN.

Αναλύοντας την περιοχή αξίας

Η Περιοχή Αξίας, συνήθως όπου το 70% του όγκου έχει tradeδ, παρέχει ένα σημείο συγκέντρωσης της δραστηριότητας της αγοράς. Μια τιμή που παραμένει εντός αυτής της περιοχής μπορεί να εξεταστεί σε εξισορρόπηση, ενώ μια απομάκρυνση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη του α τάση. Η προσαρμογή του ποσοστού Value Area μπορεί να βελτιώσει αυτή την ανάλυση.

Στοιχείο προφίλ τόμου Εφαρμογή Συναλλαγών
HVN Πιθανές περιοχές υποστήριξης/αντίστασης για εισόδους/εξόδους
LVN Δείκτες για επίπεδα ξεμπλοκαρίσματος ή γρήγορες κινήσεις τιμών
Κενά όγκου Δρόμοι για γρήγορη κίνηση των τιμών
Περιοχή Αξίας Ενδεικτικό της ισορροπίας της αγοράς ή της έναρξης μιας τάσης

Η χρήση του VPVR απαιτεί συνεχή παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο η τιμή αλληλεπιδρά με τα επίπεδα όγκου. TradeΗ rs πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί καθώς εξελίσσεται το πλαίσιο της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφημίσειςvantage των πληροφοριών που παρέχονται από τη δυναμική φύση του VPVR.

3.1. Προσδιορισμός κόμβων μεγάλου όγκου (HVN) και κόμβων χαμηλού όγκου (LVN)

Προσδιορισμός του συναισθήματος της αγοράς με HVN και LVN

Οι κόμβοι υψηλού όγκου (HVN) είναι ζωτικής σημασίας για την αξιολόγηση του κλίματος της αγοράς και της πιθανής σταθερότητας των τιμών. Αυτές οι περιοχές, που χαρακτηρίζονται από πυκνή εμπορική δραστηριότητα, συχνά γίνονται πεδία μάχης όπου αγοραστές και πωλητές ασκούν σημαντική επιρροή. Οι περιοχές HVN μπορεί να λειτουργούν ως μαγνήτες για την τιμή, έλκοντάς το κατά τη διάρκεια των ανατροπών και παρέχοντας ευκαιρίες για trades βασίζεται στην υπόθεση ότι η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί και να σέβεται αυτές τις ζώνες.

Οι κόμβοι χαμηλού όγκου (LVN), αντίθετα, προσφέρουν πληροφορίες για τις ανεπάρκειες της αγοράς και τα πιθανά σημεία επιτάχυνσης. Η δράση των τιμών σε αυτά τα επίπεδα είναι συνήθως γρήγορη, καθώς αυτές οι ζώνες δεν παρουσιάζουν σημαντικές ροή παραγγελίας να αντισταθεί στην κίνηση των τιμών. Η επισήμανση της τοποθέτησης των LVN σε σχέση με την τρέχουσα δράση τιμής είναι ζωτικής σημασίας για την πρόβλεψη όπου η τιμή μπορεί να αντιμετωπίσει ελάχιστη τριβή.

Τακτική Απασχόληση HVN και LVN

Τύπος κόμβου Χαρακτηριστικά: Τακτική χρήση
HVN Έντονη εμπορική δραστηριότητα Καθορίστε επίπεδα υποστήριξης/αντίστασης
NVG Αραιή εμπορική δραστηριότητα Προσδιορίστε πιθανά σημεία διάσπασης

TradeΟι rs εκμεταλλεύονται συχνά τα LVN υποβάλλοντας παραγγελίες ακριβώς πέρα ​​από αυτά τα επίπεδα, προβλέποντας έλλειψη αντίθετου όγκου για να πραγματοποιηθεί μια διάσπαση ή βλάβη με ορμή. Το σκεπτικό είναι ότι μόλις η τιμή ξεπεράσει ένα LVN, η διαδρομή της ελάχιστης αντίστασης είναι προς το επόμενο HVN, παρέχοντας έναν σαφή στόχο για το trade.

Ανάλυση γραφήματος και αναγνώριση κόμβου

Κατά την ανάλυση ενός γραφήματος με VPVR, η οπτική διάκριση μεταξύ HVN και LVN είναι αμέσως εμφανής. Οι περιοχές HVN είναι παχύτερες στο προφίλ όγκου, αντανακλώντας το μεγαλύτερο τους trade όγκος, ενώ Τα LVN εμφανίζονται ως λεπτότερες φέτες, σχεδόν σαν κενά στο τοπίο όγκου. TradeΗ rs θα πρέπει να σαρώσει το γράφημα για αυτούς τους κόμβους ως μέρος της συνήθους ανάλυσης αγοράς τους, επισημαίνοντάς τους ως πιθανούς τομείς ενδιαφέροντος.

Δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ τιμής και όγκου

Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε τη δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ των κόμβων τιμής και όγκου. Καθώς η αγορά εξελίσσεται, τα προηγούμενα HVN μπορούν να μετατραπούν σε LVN και αντίστροφα, ανάλογα με τη μεταβαλλόμενη δομή της αγοράς. Η ενεργός παρακολούθηση αυτών των μεταβάσεων μπορεί να αποφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τις αναδυόμενες τάσεις ή τις αλλαγές στο κλίμα της αγοράς.

Η ενσωμάτωση HVN και LVN στις στρατηγικές συναλλαγών περιλαμβάνει περισσότερα από την απλή αναγνώριση της παρουσίας τους. Απαιτεί μια λεπτή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο σχετίζονται με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και τη δράση των τιμών. Με τη συνεχή βελτίωση αυτής της πτυχής της ανάλυσης όγκου, tradeΟι rs μπορούν να βελτιώσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να βελτιώσουν το χρονοδιάγραμμά τους στην αγορά.

3.2. Αναλύοντας τον έλεγχο της αγοράς και την αποδοχή τιμών

Δυναμική Ελέγχου Αγοράς

Ο έλεγχος της αγοράς αναφέρεται στην κυριαρχία των αγοραστών ή των πωλητών σε ορισμένα επίπεδα τιμών, τα οποία μπορούν να μετρηθούν χρησιμοποιώντας το Ορατό εύρος προφίλ τόμου (VPVR). Όταν Κόμβοι μεγάλου όγκου (HVN) ευθυγραμμίζονται με τις ανοδικές κινήσεις των τιμών, προτείνει έλεγχος αγοραστή; Αντίθετα, τα HVN που σχετίζονται με πτωτική τάση δείχνουν κυριαρχία πωλητή. Αυτά τα σημεία ελέγχου μπορούν να οδηγήσουν σε αποδοχή ή απόρριψη της τιμής, θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές ενέργειες τιμών.

Ζώνες Αποδοχής Τιμών

Η αποδοχή της τιμής συμβαίνει όταν η αγορά είναι σταθερά trades σε ορισμένα επίπεδα, υποδηλώνοντας συναίνεση ως προς την αξία. ο Περιοχή Αξίας εντός του VPVR είναι κρίσιμο εδώ, καθώς αντικατοπτρίζει το μεγαλύτερο μέρος της συναλλακτικής δραστηριότητας και του όγκου. Μια τιμή που αιωρείται εντός αυτής της ζώνης θεωρείται «αποδεκτή» και το VPVR θα δείξει συσσώρευση όγκου, ενισχύοντας τη σημασία της περιοχής.

Κατάσταση αγοράς Ένδειξη προφίλ τόμου Ερμηνεία
Αποδοχή τιμής Πυκνός όγκος στην περιοχή αξίας Συμφωνία αγοράς για ένα δίκαιο εύρος τιμών
Απόρριψη τιμής Αραιός όγκος εκτός της περιοχής τιμών Διαφωνία, που οδηγεί σε εξερεύνηση τιμών

Απόρριψη τιμής και εξερεύνηση

Η απόρριψη τιμής χαρακτηρίζεται από έλλειψη όγκου εκτός της Περιοχής Αξίας, που σηματοδοτεί διαφωνία μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά σχετικά με την αξία του περιουσιακού στοιχείου σε αυτά τα επίπεδα. Αυτό συχνά οδηγεί σε εξερεύνηση τιμών, όπου η αγορά αναζητά νέα επίπεδα αποδοχής, δυνητικά δημιουργώντας νέα HVN or LVN. Η παρακολούθηση του VPVR για αυτές τις αλλαγές μπορεί να παρέχει πρώιμα σήματα αλλαγών στον έλεγχο της αγοράς.

Προφίλ όγκου και φάσεις αγοράς

Το VPVR όχι μόνο προσδιορίζει τον έλεγχο και την αποδοχή, αλλά προσφέρει επίσης πληροφορίες για τις φάσεις της αγοράς—συσσώρευσηδιανομή, να τάση. Κατά τη συσσώρευση, μια αύξηση του όγκου σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών μπορεί να σηματοδοτήσει τον έλεγχο των πιθανών αγοραστών. στη διανομή, ο αυξημένος όγκος στα ανώτερα επίπεδα μπορεί να υποδηλώνει τον έλεγχο του πωλητή. Όταν η αγορά εισέρχεται σε μια φάση τάσης, ο σταθερός όγκος πάνω ή κάτω από την Περιοχή Αξίας μπορεί να επιβεβαιώσει την κατεύθυνση και τη δύναμη της τάσης.

Αποφάσεις συναλλαγών με βάση τον έλεγχο και την αποδοχή

Traders αξιοποιεί τις γνώσεις σχετικά με τον έλεγχο της αγοράς και την αποδοχή των τιμών για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Τα σημεία εισόδου θεωρούνται συχνά κοντά σε HVN που ευθυγραμμίζονται με την προκατάληψη της αγοράς τους—αγοράζοντας κοντά σε HVN σε ανοδική τάση ή πώληση κοντά σε HVN σε πτωτική τάση. Επιπλέον, η αναγνώριση μιας μετατόπισης από την αποδοχή της τιμής στην εξερεύνηση μπορεί να προκαλέσει traders να προσαρμόσει στρατηγικές, όπως η μείωση των ζημιών στοπ ή η λήψη κερδών πριν η αγορά δημιουργήσει νέα σημεία ελέγχου.

3.3. Αναγνώριση δυνητικών επιπέδων υποστήριξης και αντίστασης

Χρησιμοποιώντας το προφίλ τόμου για αναγνώριση S/R

Το Volume Profile Visible Range (VPVR) χρησιμεύει ως ένα ακριβές εργαλείο για τον εντοπισμό δυνατοτήτων επίπεδα στήριξης και αντίστασης (S/R).. Αυτά τα επίπεδα, ενημερωμένα από τον ιστορικό όγκο, παρέχουν traders με έναν χάρτη των βασικών πεδίων μάχης όπου είναι πιθανό να προκύψουν αντιστροφές τιμών ή συνέχιση.

Τα HVN ως υποστήριξη και αντίσταση

Στο πλαίσιο στήριξης και αντίστασης, Κόμβοι μεγάλου όγκου (HVN) σημαίνουν τομείς όπου έχει πραγματοποιηθεί σημαντικός όγκος συναλλαγών, καθιερώνοντας ένα ψυχολογικό επίπεδο αξίας μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά. Αυτές οι ζώνες συχνά λειτουργούν ως στιβαρό στήριγμα ή αντίσταση επειδή tradeΟι rs τείνουν να υπερασπιστούν τις θέσεις τους γύρω από αυτά τα επίπεδα, οδηγώντας σε αυξημένη ροή παραγγελιών και πιθανή σταθεροποίηση των τιμών.

Τύπος κόμβου Λειτουργία σε S/R Αιτιολογία
HVN Υποστήριξη Η τιμή μπορεί να αναπηδήσει από αυτό το επίπεδο καθώς μπαίνουν οι αγοραστές
HVN Αντίσταση Η τιμή μπορεί να υποχωρήσει από αυτό το επίπεδο καθώς οι πωλητές αναλαμβάνουν τον έλεγχο

Υποστήριξη και αντίσταση ορατού εύρους Προφίλ τόμου

LVN που υποδεικνύουν αδύναμο S/R

Κόμβοι χαμηλού όγκου (LVN), από την άλλη πλευρά, είναι περιοχές με σχετικά μικρή εμπορική δραστηριότητα και μπορούν να υποδεικνύουν επίπεδα όπου η τιμή μπορεί να μην βρει ουσιαστική υποστήριξη ή αντίσταση. Ως αποτέλεσμα, τα LVN μπορούν να θεωρηθούν αδύναμα επίπεδα S/R, όπου η τιμή μπορεί εύκολα να διαρρεύσει ή να επιταχυνθεί κατά την εκ νέου δοκιμή.

Στρατηγική Τοποθέτηση Παραγγελιών

Η ενσωμάτωση του VPVR στις στρατηγικές συναλλαγών περιλαμβάνει την τοποθέτηση εντολών αγοράς κοντά σε HVN που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως υποστήριξη και εντολές πώλησης κοντά σε HVN που λειτουργούν ως αντίσταση. Επιπλέον, η ρύθμιση των απωλειών τερματισμού λίγο πέρα ​​από τα LVN μπορεί να προστατεύσει από το κίνδυνος γρήγορες κινήσεις των τιμών μέσω αυτών αραιά tradeδ ζώνες.

Δυναμικά επίπεδα S/R

TradeΟι rs θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα επίπεδα S/R που προέρχονται από προφίλ όγκου δεν είναι στατικά. εξελίσσονται καθώς ενσωματώνονται νέα δεδομένα όγκου με κάθε συνεδρίαση. Η συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση αυτών των επιπέδων το διασφαλίζει tradeΗ rs μπορεί να αντιδράσει στις αλλαγές της αγοράς σε πραγματικό χρόνο και να διατηρήσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

Διακυμάνσεις HVN και LVN

Δράση στην αγορά Επιπτώσεις στα επίπεδα S/R
Συσσώρευση νέου όγκου Μπορεί να δημιουργήσει νέα HVN ή να ενισχύσει τα υπάρχοντα
Μείωση όγκου σε προηγούμενα HVN Μπορεί να μετατρέψει το ισχυρό S/R σε πιο αδύναμες ζώνες

Κατά την εφαρμογή του VPVR για ανάλυση S/R, tradeΟι rs πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση, παρατηρώντας πώς αυτά τα επίπεδα αλληλεπιδρούν με τη δράση των ζωντανών τιμών για να βελτιώσουν αποτελεσματικά τα σημεία εισόδου και εξόδου στην αγορά. Η δυναμική φύση των επιπέδων S/R που βασίζονται σε όγκο απαιτεί μια προσαρμόσιμη προσέγγιση, με την κατανόηση ότι τα προηγούμενα τοπία όγκου μπορούν να προβλέψουν τη μελλοντική συμπεριφορά των τιμών.

4. Πώς να διαβάσετε το ορατό εύρος του προφίλ όγκου για την ανάλυση αγοράς;

Η ανάγνωση του ορατού εύρους του προφίλ όγκου (VPVR) για ανάλυση αγοράς περιλαμβάνει μια λεπτομερή αξιολόγηση της κατανομής όγκου σε ένα καθορισμένο εύρος τιμών και χρονικό πλαίσιο. Το VPVR αντιπροσωπεύει γραφικά τη συναλλακτική δραστηριότητα, προσφέροντας πληροφορίες για πιθανές μελλοντικές κινήσεις με βάση τον ιστορικό όγκο.

Πλαίσιο αγοράς μέσω VPVR

Η ανάλυση του VPVR ξεκινά με τη διάκριση του τοποθεσία και μέγεθος των HVN και LVN σε σχέση με την τρέχουσα τιμή. Οι περιοχές HVN υποδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον, με τα επίπεδα τιμών πιθανόν να λειτουργήσουν ως βαρυτικό κέντρο για τη μελλοντική κίνηση των τιμών. Σε αντίθεση, Τα LVN προτείνουν μεταβατικά επίπεδα τιμών που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ταχεία δράση τιμών κατά την επανεξέταση.

Βασικός δείκτης Επιπτώσεις για την Ανάλυση Αγοράς
Κόμβοι μεγάλου όγκου Υποδείξτε έντονο ενδιαφέρον και πιθανές ζώνες S/R
Κόμβοι χαμηλού όγκου Επισημάνετε τομείς ταχείας κίνησης των τιμών

Ερμηνεία Φάσεων Αγοράς

Τα πρότυπα διανομής όγκου μπορούν επίσης να υποδεικνύουν τη φάση της αγοράς. Ένα ισορροπημένο προφίλ σε σχήμα καμπάνας υποδηλώνει α αγορά περιορισμένης κλίμακας, ενώ ένα προφίλ λοξό προς τη μία πλευρά μπορεί να υποδηλώνει την έναρξη του α τάση. Τα λοξά προφίλ με εκτεταμένες ουρές αντανακλούν συσσώρευση ή διανομή φάσεις, υπονοώντας μια πιθανή αντιστροφή ή συνέχεια.

Κόμβοι όγκου και ανάλυση τάσεων

Οι τάσεις μπορούν να προβλεφθούν παρατηρώντας τη μετανάστευση των HVN. Εάν αρχίσουν να σχηματίζονται HVN πάνω ή κάτω από την τρέχουσα τιμή, μπορεί να σηματοδοτήσει μια μετατόπιση του κλίματος και την πιθανή έναρξη μιας ανοδικής ή καθοδικής τάσης. ο πάχος των HVN σε σχέση με την κατεύθυνση της τάσης μπορεί να επικυρώσει τη δύναμη και τη βιωσιμότητα της κίνησης.

VPVR και ροή παραγγελίας

Για μια πιο αναλυτική ανάλυση, traders εξετάζει το VPVR παράλληλα δείκτες ροής παραγγελιών να επικυρώσουν τις υποθέσεις τους. Μια αύξηση του όγκου προσφοράς ή ζήτησης σε βασικά επίπεδα VPVR μπορεί να επιβεβαιώσει την πιθανή υποστήριξη ή αντίσταση.

Χρονοδιάγραμμα Είσοδοι και Έξοδοι

Ο χρονισμός εισόδων και εξόδων από την αγορά με χρήση του VPVR περιλαμβάνει ταυτοποίηση συμβολή μεταξύ HVN/LVN και άλλων τεχνικών δεικτών. Για παράδειγμα, μια ανατροπή τιμής σε HVN που συμπίπτει με α Fibonacci Το επίπεδο επαναφοράς μπορεί να προσφέρει υψηλότερη πιθανότητα εισόδου.

Με την ανατομή του VPVR με ακρίβεια, tradeΟι rs μπορούν να εξάγουν χρήσιμες πληροφορίες, διαμορφώνοντας την ανάλυση αγοράς και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η δυναμική φύση του προφίλ όγκου απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και ερμηνεία, καθώς αντικατοπτρίζει το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του κλίματος και της δραστηριότητας της αγοράς.

4.1. Κατανόηση της σημασίας της περιοχής αξίας

Η Περιοχή Αξίας εντός του Ορατού Εύρους Προφίλ Όγκου (VPVR) αντιπροσωπεύει πού έχει λάβει χώρα η πλειονότητα της συναλλακτικής δραστηριότητας, που συνήθως περιλαμβάνει 70% του tradeδ όγκος για το επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο. Αυτός ο τομέας είναι ζωτικής σημασίας επειδή αντικατοπτρίζει το εύρος τιμών που θεωρείται εύλογη αξία από την πλειονότητα των συμμετεχόντων στην αγορά, όπου η τιμή έχει την τάση να επιστρέφει και να ενοποιηθεί.

Προσδιορισμός της εύλογης αξίας της αγοράς

Traders εξετάζουν εξονυχιστικά την περιοχή αξίας καθώς απεικονίζει το εύρος τιμών όπου η αγορά έχει ξοδέψει σημαντικό χρόνο και προσπάθεια, δημιουργώντας μια συναίνεση για την αξία. Αυτή η κοινή αντίληψη της αξίας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορεί να υπαγορεύσει τη μελλοντική συμπεριφορά της αγοράς.

Έννοιες προφίλ αγοράς

Όρος Ορισμός
Περιοχή Αξίας Το εύρος τιμών όπου ένα σημαντικό μέρος των trade ο όγκος έχει συμβεί
Σημείο Ελέγχου (POC) Το επίπεδο τιμών εντός της Περιοχής Αξίας με τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών

Η Σημείο Ελέγχου (POC), το επίπεδο εντός της Περιοχής Αξίας με τον πιο σημαντικό όγκο, χρησιμεύει ως εστιακό σημείο για traders. Συχνά, το POC λειτουργεί ως μαγνήτης για την τιμή, επαναφέροντάς το σε αυτό το επίπεδο αντιληπτής εύλογης αξίας.

Συμπεριφορά τιμών γύρω από την περιοχή αξίας

Η ενέργεια της τιμής σε σχέση με την περιοχή αξίας μπορεί να υποδεικνύει το κλίμα της αγοράς. Μια παρατεταμένη τιμή εντός της Περιοχής Αξίας υποδηλώνει ικανοποίηση με τα τρέχοντα επίπεδα, ενώ μια απομάκρυνση από αυτήν θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια μετατόπιση του συναισθήματος και τη δυνατότητα ανάπτυξης τάσεων. Ως αποτέλεσμα, α tradeΤο r μπορεί να θεωρήσει μια διάσπαση από την περιοχή τιμών ως ένδειξη δύναμης ή αδυναμίας, ανάλογα με την κατεύθυνση της κίνησης.

Προσαρμογή της περιοχής αξίας για τις συνθήκες της αγοράς

Η προσαρμογή του ποσοστού περιοχής τιμών επιτρέπει traders να προσαρμοστεί στις ποικίλες συνθήκες της αγοράς. Μια μεγαλύτερη περιοχή αξίας μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερο όγκο και να παρέχει μια ευρύτερη εικόνα της συναίνεσης της αγοράς, ενώ μια μικρότερη περιοχή αξίας θα μπορούσε να προσφέρει μια πιο ακριβή κατανόηση της τρέχουσας συναλλακτικής δραστηριότητας.

Κατανοώντας τις επιπτώσεις της Περιοχής Αξίας, tradeΟι rs αποκτούν εικόνα για το πού να εστιάσουν την προσοχή τους. Η αναγνώριση των ορίων αυτής της περιοχής μπορεί να καθοδηγήσει τη λήψη αποφάσεων, ιδιαίτερα στον εντοπισμό πιθανών σημείων αντιστροφής ή στην επιβεβαίωση της ισχύος μιας ανερχόμενης αγοράς.

4.2. Ερμηνεύοντας τα κενά όγκου και τις επιπτώσεις τους

Τα κενά όγκου ως μονοπάτια για την ορμή

Τα κενά όγκου χαρακτηρίζονται από αισθητή απουσία trades εντός ενός συγκεκριμένου εύρους τιμών, δημιουργώντας ένα κενό στο προφίλ όγκου. Αυτά τα κενά χρησιμεύουν ως κρίσιμοι τομείς για traders, καθώς συχνά προηγούνται σημαντικών κινήσεων τιμών. Όταν η τιμή εισέρχεται σε ένα χάσμα όγκου, τείνει να κινείται γρήγορα, λόγω της έλλειψης ιστορικής εμπορικής δραστηριότητας να λειτουργήσει ως τριβή.

Κατανόηση των επιπτώσεων των κενών όγκου

Οι επιπτώσεις των χασμάτων όγκου είναι διπλές. μπορούν είτε να λειτουργήσουν ως ζώνες επιτάχυνσης για τιμή ή ως σημεία αναστροφής. Όταν μια τιμή πλησιάζει ένα χάσμα, tradeΗ rs πρέπει να αξιολογήσει τις συνθήκες της αγοράς για να καθορίσει το πιθανό αποτέλεσμα.

Κατάσταση αγοράς Σημείωση κενού όγκου
Ανοδική τάση Ζώνη Επιτάχυνσης
Πτωτική τάση Πιθανό σημείο αναστροφής

Σε μια ανοδική τάση, ένα χάσμα όγκου πάνω από την τρέχουσα τιμή μπορεί να υποδηλώνει ότι μόλις ξεπεραστεί το χάσμα, θα υπάρξει μικρή αντίσταση για να σταματήσει η ταχεία άνοδος της τιμής. Αντίθετα, σε μια πτωτική αγορά, ένα χάσμα όγκου κάτω θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η τιμή μπορεί να πέσει γρήγορα σε αυτήν την περιοχή εάν αποτύχουν τα επίπεδα υποστήριξης.

Τακτικές προσεγγίσεις στα κενά όγκου

TradeΟι rs χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές όταν πλησιάζουν τα κενά όγκου. Κάποιοι μπορεί να τοποθετήσουν εντολές ξεμπλοκαρίσματος στην άκρη ενός κενού, προσδοκώντας μια γρήγορη κίνηση μέσα από το κενό. Άλλοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν το κενό ως στόχο λαμβάνει κέρδη επίπεδα, αναμένοντας ότι η τιμή θα διασχίσει το χάσμα πριν βρεθεί η επόμενη περιοχή σημαντικού όγκου.

Παρακολούθηση κενών όγκου για στρατηγικές διαφημίσειςvantage

Η παρακολούθηση της εμφάνισης και της επίλυσης των χασμάτων όγκου μπορεί να προσφέρει μια στρατηγική διαφήμισηvantage. TradeΗ rs θα πρέπει να παρακολουθεί την ανάπτυξη νέων κενών καθώς μπορούν να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες συναλλαγών. Ομοίως, η κάλυψη ενός υπάρχοντος κενού μπορεί να σηματοδοτήσει μια αλλαγή στο κλίμα της αγοράς, οδηγώντας δυνητικά σε παύση ή αντιστροφή της επικρατούσας τάσης.

Ερμηνεύοντας τα κενά όγκου στο πλαίσιο των τρεχουσών τάσεων και συνθηκών της αγοράς, tradeΟι rs μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους για ενημέρωση trade εκτέλεση. Αυτά τα κενά αντιπροσωπεύουν περιοχές όπου η αγορά δεν έχει ακόμη δημιουργήσει αξία, προσφέροντας έναν χάρτη για την πλοήγηση στο έδαφος της μελλοντικής δράσης των τιμών.

4.3. Χρήση του Προφίλ τόμου για επιβεβαίωση σπασίματος

Επιβεβαίωση σπασίματος με το προφίλ τόμου

Το Volume Profile είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την επιβεβαίωση των ξεσπάσματα, καθώς παρέχει σαφείς οπτικές ενδείξεις σχετικά με τη δύναμη και την εγκυρότητα μιας κίνησης τιμής. Ένα ξεμπλοκάρισμα που συνοδεύεται από αύξηση του όγκου σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τιμής σηματοδοτεί την πεποίθηση, υποδηλώνοντας ότι η διάσπαση είναι γνήσια και έχει τη δυνατότητα να διατηρηθεί.

Εκτίμηση όγκου σε σημεία διάσπασης

Όταν ένα επίπεδο τιμής υπερβαίνει ένα NVG, tradeΤο rs θα πρέπει να αναζητήσει αντίστοιχη αύξηση του όγκου. Αυτή η αύξηση επιβεβαιώνει ότι η αγορά αποδέχεται το νέο επίπεδο τιμών και η δυναμική είναι πιθανό να συνεχιστεί.

Τύπος διάσπασης Επιβεβαίωση τόμου Αναμενόμενο αποτέλεσμα
Bullish Υψηλό κύμα όγκου Διατηρούμενη ανοδική τάση
Bearish Υψηλό κύμα όγκου Παρατεταμένη πτωτική τάση

Ένα ξεσπάσματα με χαμηλή ένταση είναι ύποπτο και μπορεί να είναι επιρρεπές σε ανατροπή, καθώς δεν διαθέτει τη συμμετοχή στην αγορά που απαιτείται για την επικύρωση της κίνησης.

Ο ρόλος των HVN στην επικύρωση ξεσπάσματα

HVN επίπεδα κοντά σε ένα σημείο διάσπασης χρησιμεύουν ως λυδία λίθος για τη νομιμότητα του ξεσπάσματος. Μια διάσπαση που εμφανίζεται με ισχυρό όγκο και καταφέρνει να διατηρηθεί πάνω ή κάτω από ένα HVN υποδηλώνει μια αλλαγή στον έλεγχο της αγοράς, ενισχύοντας την αξιοπιστία του ξεμπλοκαρίσματος.

Προφίλ τόμου και στρατηγική διάσπασης

TradeΟι rs προσαρμόζουν συχνά τις στρατηγικές τους με βάση το Προφίλ τόμου κατά τη διάρκεια των επισκέψεων. Για παράδειγμα, μπορεί να ορίσουν εντολές διακοπής λίγο πέρα ​​από ένα LVN ενώ στοχεύουν το επόμενο HVN για αποκομιδή κέρδους ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Προφίλ όγκου για να προσαρμόσουν το μέγεθος της θέσης τους με βάση την ισχύ του σήματος διάσπασης.

Με τον έλεγχο του Προφίλ τόμου κατά τη διάρκεια ενός ξεσπάσματος, traders αποκτούν βαθύτερη κατανόηση της πρόθεσης της αγοράς, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις για tradeμικρό. Η ανάλυση της κατανομής του όγκου σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων στιγμών μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της σύλληψης μιας νέας τάσης ή του να πέσεις θύμα μιας ψευδούς έκρηξης.

5. Ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές για συναλλαγές με προφίλ όγκου ορατού εύρους;

Fade Trades Γύρω από την περιοχή αξίας

Συμμετοχή σε εξασθενίσει trades κοντά στα όρια της Περιοχής Αξίας μπορεί να είναι αποτελεσματική, ιδιαίτερα όταν η τιμή αγγίζει τα ανώτερα ή τα κατώτερα όρια και παρουσιάζει σημάδια αντιστροφής. Αυτή η στρατηγική βασίζεται στην επιστροφή της αγοράς στην περιοχή αξίας μετά από μια επέκταση, με trades τοποθετείται εν αναμονή της επιστροφής στο εύρος τιμών που επικρατεί.

Trade Χαρακτηριστικά Ενέργειες λογική
Fade Αγορά κοντά στο χαμηλότερο όριο Περιοχής Αξίας Αναμένεται η επιστροφή της τιμής στη μέση τιμή της περιοχής αξίας
Fade Πουλήστε κοντά στο ανώτερο όριο Περιοχής Αξίας Προβλέποντας την επιστροφή στην περιοχή αξίας

ξεμπλοκάρισμα Trades Πέρα από τα HVN και τα LVN

Λήψη ξεμπλοκάρισμα trades όταν η τιμή κινείται πέρα ​​από τα καθιερωμένα HVN ή LVN μπορεί να είναι μια στρατηγική προσέγγιση. Αυτή η μέθοδος βασίζεται στην παραδοχή ότι μόλις ξεπεραστεί ένα σημαντικό όριο όγκου, η τιμή είναι πιθανό να συνεχίσει προς την κατεύθυνση της διάσπασης.

Trade Χαρακτηριστικά Ενέργειες λογική
ξεμπλοκάρισμα Αγορά πάνω από HVN ή παρελθόν LVN Οι προβλέψεις συνεχίστηκαν ανοδικά
ξεμπλοκάρισμα Πουλήστε κάτω από HVN ή παρελθόν LVN Πρόβλεψη περαιτέρω καθοδικής κίνησης

Scalping μεταξύ HVN και LVN

scalping μεταξύ καλά καθορισμένων HVN και LVN επιτρέπει traders να κεφαλαιοποιήσει τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών. Οι Scalpers στοχεύουν σε μικρά κέρδη με είσοδο και έξοδο trades εντός των στενών περιοχών τιμών όπου ο όγκος υποδηλώνει πιθανή υποστήριξη και αντίσταση.

Τοποθέτηση με κενά όγκου

αξιοποιώντας κενά όγκου για τη στρατηγική τοποθέτηση μπορεί να αποφέρει ουσιαστικές κινήσεις. TradeΟι rs μπορεί να εισέλθουν σε θέσεις λίγο πριν από ένα κενό, αναμένοντας δυναμική για να μεταφέρουν την τιμή γρήγορα στην αχαρτογράφητη περιοχή ή μπορεί να περιμένουν να καλυφθεί ένα κενό και να σταθεροποιηθεί πριν εισέλθουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Συρροή ροής παραγγελίας για είσοδο και έξοδο

Συνδυασμός ανάλυσης VPVR με μετρήσεις ροής παραγγελίας παρέχει μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση για τα σημεία εισόδου και εξόδου. Αυτή η συρροή δεδομένων διασφαλίζει ότι οι ενδείξεις προφίλ όγκου επιβεβαιώνονται από την πίεση αγοράς ή πώλησης σε πραγματικό χρόνο, ενισχύοντας την πιθανότητα επιτυχούς trade.

Εφαρμόζοντας αυτές τις στρατηγικές με το προφίλ όγκου ορατού εύρους, tradeΗ rs μπορεί να περιηγηθεί στις αγορές με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική σχετικά με τη δυναμική του όγκου, που οδηγεί σε μεγαλύτερη ακρίβεια trade εκτέλεση. Το κλειδί βρίσκεται στην ευθυγράμμιση των πληροφοριών προφίλ όγκου με άλλους τεχνικούς δείκτες και δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση συναλλαγών.

5.1. Ενσωμάτωση Προφίλ τόμου με Τεχνική Ανάλυση

Το Volume Profile συμπληρώνει το παραδοσιακό τεχνική ανάλυση προσθέτοντας μια διάσταση βάθους στα γραφήματα τιμών, αποκαλύπτοντας όχι μόνο πού ήταν η τιμή, αλλά πού traders έχουν δεσμεύσει κεφάλαιο. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κλασικά τεχνικά μοτίβα, το Volume Profile μπορεί να ενισχύσει την προγνωστική δύναμη των σχηματισμών γραφημάτων.

Συνδυασμός Προφίλ τόμου με Μοτίβα Κηροπήγιου

Τα μοτίβα κεριών σηματοδοτούν πιθανές ανατροπές ή συνέχιση, αλλά η αξιοπιστία τους αυξάνεται όταν επιβεβαιώνεται από τα δεδομένα Προφίλ τόμου. Για παράδειγμα, α bullish engulfing μοτίβο σε ένα HVN υποδηλώνει ένα ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον που θα μπορούσε να υποστηρίξει μια αντιστροφή. Αντίθετα, α μελανοταινία σε ένα LVN μπορεί να υποδηλώνει έλλειψη υποστήριξης, αυξάνοντας την πιθανότητα πτωτικής συνέχισης.

Συνέργεια με δείκτες τάσης

Συνδυασμός Προφίλ όγκου με δείκτες τάσης όπως κινητούς μέσους όρους μπορεί να αποσαφηνίσει τη δύναμη μιας τάσης. Μια τιμή που διατηρείται πάνω από μια ανοδική κλίση κινητός μέσος όρος και ένα HVN μπορεί να σηματοδοτήσει ένα ισχυρό ανοδικό συναίσθημα. Η παρουσία ενός LVN κάτω από έναν καθοδικό κινητό μέσο όρο μπορεί να υποδηλώνει έλλειψη ζήτησης, ενισχύοντας τις πτωτικές τάσεις.

Τεχνικός Δείκτης Insight προφίλ τόμου Επιπτώσεις στην αγορά
Κινούμενων Μέσων Ευθυγράμμιση με HVN Ισχυρή τάση
Ευθυγράμμιση με LVN Αδύναμη τάση

Προφίλ όγκου και Ταλαντωτές ορμής

ορμή ταλαντωτές, σαν το RSI or Στοχαστική, μπορεί να είναι παραπλανητικό σε περιόδους ενοποίησης ή αποκλίσεων. Το Προφίλ όγκου βοηθά σε αυτά τα σενάρια επισημαίνοντας εάν η δυναμική των τιμών υποστηρίζεται από σημαντική συναλλακτική δραστηριότητα σε συγκεκριμένα επίπεδα, παρέχοντας μια πιο ολιστική εικόνα της δυναμικής της αγοράς.

Βελτίωση μοτίβων γραφημάτων με προφίλ τόμου

Κλασικά μοτίβα γραφημάτων όπως κεφάλι και ώμοιτρίγωνα, ή σημαίες αποκτήστε πρόσθετο πλαίσιο με το Προφίλ τόμου. Ένα HVN που σχηματίζεται στη «λαιμόκοψη» ενός σχεδίου κεφαλιού και ώμων θα μπορούσε να υποδεικνύει μια πιθανή ζώνη αναστροφής. Τα τρίγωνα που συμπίπτουν με τη στένωση του όγκου στα HVN υποδηλώνουν συσσώρευση ενέργειας για πιθανή έκρηξη.

Προφίλ όγκου στο Harmonic Pattern Trading

Τα αρμονικά μοτίβα, τα οποία βασίζονται σε αναλογίες Fibonacci για την πρόβλεψη πιθανών αντιστροφών, μπορούν να τεκμηριωθούν περαιτέρω προσδιορίζοντας τα αντίστοιχα HVN ή LVN. ΕΝΑ Μοτίβο Gartley που ολοκληρώνεται σε ένα HVN μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη πιθανότητα trade ρύθμιση, καθώς η ένταση επιβεβαιώνει το σημείο αντιστροφής του μοτίβου.

Η ενσωμάτωση του προφίλ όγκου στην τεχνική ανάλυση δεν αφορά απλώς την προσθήκη ενός άλλου επιπέδου δεδομένων, αλλά τον εμπλουτισμό της ερμηνείας της δυναμικής της αγοράς. Δίνει τη δυνατότητα traders να μετρήσουν την πεποίθηση πίσω από τις διακυμάνσεις των τιμών και να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους ώστε να ευθυγραμμιστούν με τα σημεία όπου έχει σημειωθεί σημαντική εμπορική δραστηριότητα ή είναι ιδιαίτερα απούσα.

5.2. Συνδυάζοντας το προφίλ όγκου με τη ροή παραγγελιών και την ενέργεια τιμής

Το προφίλ όγκου, όταν συνδυάζεται με τη ροή παραγγελιών και τη δράση τιμών, προσφέρει μια πολυδιάστατη άποψη της δυναμικής της αγοράς, παραχωρώντας tradeΕίναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην αποκρυπτογράφηση της ροής κεφαλαίων και των προθέσεων των συμμετεχόντων στην αγορά. Αυτή η συγχώνευση δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την αξιολόγηση της ισχύος των κινήσεων των τιμών και τη μέτρηση της εγκυρότητας των πιθανών ευκαιριών συναλλαγών.

Ανάλυση ροής παραγγελίας

Η ροή παραγγελιών παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την πίεση αγοράς και πώλησης σε διάφορα επίπεδα τιμών. Αποκαλύπτει την επιθετικότητα των συμμετεχόντων στην αγορά μέσω μετρήσεων όπως π.χ βάθος της αγοράςtrade τόμος, να μέγεθος παραγγελίας. Η ενσωμάτωση αυτού με τα δεδομένα Προφίλ τόμου επιτρέπει traders για να επιβεβαιώσετε ή να αμφισβητήσετε την ισχύ ενός επιπέδου τιμής. Για παράδειγμα, ένας μεγάλος αριθμός εντολών αγοράς σε ένα HVN θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ένα ισχυρό επίπεδο υποστήριξης, ενώ οι ελάχιστες εντολές σε ένα LVN μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα σημείο ασθενούς αντίστασης επιρρεπές σε σημαντική πρόοδο.

Επιβεβαίωση Ενέργειας Τιμής

Η δράση των τιμών, η άμεση απεικόνιση της κίνησης της αγοράς, δίνει άμεση ανατροφοδότηση για το συναίσθημα και τη δυναμική. Όταν η δράση τιμής σχηματίζει α κερί απόρριψης σε ένα σημαντικό HVN, το προφίλ όγκου ενισχύει τη σημασία της περιοχής ως πιθανό σημείο καμπής. Ομοίως, ένα ισχυρό ανοδικό κερί που κλείνει μετά από ένα LVN μπορεί να υποδηλώνει ξεσπάσματα με πεποίθηση, ειδικά εάν τα δεδομένα ροής παραγγελιών δείχνουν σημαντικό όγκο αγορών.

Στοιχείο δράσης τιμής Παραγγελία ένδειξης ροής Επικύρωση προφίλ τόμου
Κερί απόρριψης Μειωμένες παραγγελίες πώλησης Παρουσία HVN
Κερί ξεμπλοκαρίσματος Αύξηση στις παραγγελίες αγοράς Παραβίαση του LVN

Τακτικός Trade Εκτέλεση

Στην πράξη, tradeΗ rs μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη συνδυασμένη ανάλυση για τακτική εκτέλεση. Εισάγοντας α trade καθώς η ενέργεια της τιμής επιβεβαιώνει μια απομάκρυνση από ένα HVN με ισχυρά σήματα ροής παραγγελιών μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα επιτυχούς trade. Ομοίως, οι έξοδοι μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια παρατηρώντας μια πτώση του όγκου ροής καθώς η τιμή φτάνει σε ένα αντίθετο HVN, υποδεικνύοντας πιθανή εξάντληση της κίνησης.

Ανάλυση συναισθήματος σε πραγματικό χρόνο

Η πτυχή της ροής παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο συμπληρώνει το ιστορικό πλαίσιο που παρέχεται από το Προφίλ τόμου. Παρατηρώντας τις ζωντανές συναλλαγές και πώς συσχετίζονται με καθορισμένες περιοχές όγκου, tradeΟι rs μπορούν να αντιληφθούν αλλαγές στο κλίμα της αγοράς καθώς συμβαίνουν, επιτρέποντάς τους να αντιδρούν γρήγορα σε νέες πληροφορίες.

Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη χρήση του Προφίλ όγκου, της ροής παραγγελιών και της δράσης τιμών δεν εγγυάται την επιτυχία, αλλά παρέχει μια ισχυρή βάση για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων συναλλαγών. Λαμβάνοντας υπόψη τη συρροή αυτών των εργαλείων, tradeΤο rs μπορεί να διακρίνει υψηλή πιθανότητα trade ρυθμίσεις και διαχείριση κινδύνου με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

5.3. Εφαρμογή προφίλ όγκου σε διαφορετικές συνθήκες αγοράς

Sideways Markets: Volume Profile Strategies

In πλαγιές ή κυμαινόμενες αγορές, το Προφίλ τόμου συχνά αποκαλύπτει α καμπύλη σε σχήμα καμπάνας, με το μεγαλύτερο μέρος της εμπορικής δραστηριότητας να επικεντρώνεται στο κέντρο. Εδώ, τα HVN γίνονται εμφανή, υποδεικνύοντας ζώνες ισχυρής υποστήριξης και αντίστασης. TradeΗ rs μπορεί να κεφαλαιοποιήσει αυτό τοποθετώντας trades γύρω από το POC, αναμένοντας ότι η τιμή θα επανέλθει σε αυτήν τη μέση τιμή μετά την επίτευξη των ακραίων εύρους.

Αντίθετα, σε τάσεις των αγορών, το Προφίλ τόμου μπορεί να εκτείνεται, με τα HVN και τα LVN να υποδεικνύουν σημεία διάσπασης ή βλάβης. TradeΗ rs θα πρέπει να παρακολουθεί για αλλαγές στο POC. μια κίνηση στο POC προς την κατεύθυνση της τάσης μπορεί να είναι σημάδι συνέχισης της τάσης. Η χρήση των HVN ως τελικών σταθμών ή ως στόχοι για μερική λήψη κερδών μπορεί να είναι αποτελεσματική καθώς προχωρά η αγορά.

Ευμετάβλητες αγορές: Θέματα προφίλ όγκου

Κατά τη διάρκεια της ασταθείς συνθήκες της αγοράς, το Προφίλ τόμου μπορεί να εμφανίζει μεγάλα κενά όγκου. Αυτά τα κενά μπορεί να είναι στρατηγικά σημεία εισόδου traders ψάχνει για υψηλή ορμή trades, με την προειδοποίηση ότι πρέπει να δοθούν εντολές stop-loss για τη διαχείριση του αυξημένου κινδύνου. Η ανάλυση του προφίλ όγκου θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλους δείκτες για να επιβεβαιωθούν οι εισόδους και οι έξοδοι σε τέτοια απρόβλεπτα περιβάλλοντα.

Αγορές χαμηλού όγκου: Τακτικές προσεγγίσεις

In αγορές χαμηλού όγκου, tradeΗ rs θα πρέπει να είναι προσεκτική, καθώς η έλλειψη όγκου μπορεί να οδηγήσει σε ασταθείς κινήσεις των τιμών. Σε αυτά τα σενάρια, τα LVN μπορούν να υποδείξουν πιθανές περιοχές όπου η τιμή μπορεί να επιταχυνθεί λόγω του μικρού όγκου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να περιμένετε για πρόσθετη επιβεβαίωση, όπως μια απότομη αύξηση trade όγκο ή ένα σημαντικό συμβάν ροής παραγγελίας, πριν λάβετε μια θέση.

Αγορά Άνοιγμα/Κλείσιμο: Χρονισμός με Προφίλ όγκου

At αγορά ανοίγει ή κλείνει, το Προφίλ τόμου μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αρχικών περιοχών ισορροπίας και των πιθανών επεκτάσεων εύρους. TradeΗ rs μπορεί να αναζητήσει αποκλίσεις από την αρχική ισορροπία και να χρησιμοποιήσει το προφίλ όγκου για να βρει επίπεδα στα οποία η αγορά θα μπορούσε ενδεχομένως να σταθεροποιηθεί ή να βρει αντίσταση ή υποστήριξη.

Κατάσταση αγοράς Στρατηγική προφίλ τόμου
Πλαγίως Trade γύρω από τα άκρα POC και εμβέλειας, χρησιμοποιώντας HVN ως υποστήριξη/αντίσταση
Τάσεις Χρησιμοποιήστε μετατοπιζόμενα POC και HVN για ενδείξεις συνέχισης της τάσης και τελικές στάσεις
Πτητικός Χρησιμοποιήστε τα κενά έντασης για την είσοδο, συνδυάστε με άλλους δείκτες για επιβεβαίωση
Χαμηλή ένταση ήχου Να είστε προσεκτικοί, περιμένετε για επιβεβαίωση όγκου πριν από τις συναλλαγές γύρω από τα LVN
Αγορά Άνοιγμα/Κλείσιμο Προσδιορίστε τις περιοχές αρχικής ισορροπίας, παρακολουθήστε τις επεκτάσεις εύρους και χρησιμοποιήστε το Προφίλ έντασης για πιθανή σταθεροποίηση

Εφαρμόζοντας αυτές τις προσαρμοσμένες στρατηγικές σε διαφορετικές συνθήκες της αγοράς, tradeΗ rs μπορεί να χρησιμοποιήσει το Προφίλ τόμου για να λαμβάνει πιο ενημερωμένες αποφάσεις και να τις διαχειρίζεται καλύτερα trades σε πραγματικό χρόνο.

📚 Περισσότεροι πόροι

Παρακαλώ σημειώστε: Οι παρεχόμενοι πόροι ενδέχεται να μην είναι προσαρμοσμένοι για αρχάριους και μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για traders χωρίς επαγγελματική εμπειρία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προφίλ όγκου ορατού εύρους, επισκεφτείτε το Tradingview Και Μέτριας Δυσκολίας.

❔ Συχνές ερωτήσεις

τρίγωνο sm δεξιά
Τι είναι το ορατό εύρος προφίλ όγκου;

Η Ορατό εύρος προφίλ τόμου (VPVR) είναι ένα προηγμένο εργαλείο χαρτογράφησης στο TradingView που εμφανίζει τη δραστηριότητα συναλλαγών σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών. Οπτικοποιεί την ποσότητα του όγκου συναλλαγών που συνέβη σε διαφορετικά επίπεδα τιμών ιστορικά, που εμφανίζεται ως οριζόντιο ιστόγραμμα παράλληλα με τα επίπεδα τιμών.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ορατό εύρος προφίλ όγκου στο TradingView;

Για να χρησιμοποιήσετε το VPVR στο TradingView:

  1. Ανοίξτε το διάγραμμα που επιθυμείτε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Δείκτες» στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Αναζητήστε το "Volume Profile Visible Range" ή "VPVR" και επιλέξτε το.
  4. Το VPVR θα εμφανιστεί στο γράφημα, εμφανίζοντας ράβδους έντασης στα επίπεδα τιμών στα οποία αντιστοιχούν.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς να διαβάσετε το Ορατό εύρος του προφίλ τόμου;

Ανάγνωση του VPVR περιλαμβάνει την αναζήτηση κόμβων υψηλού όγκου (HVN) που είναι επίπεδα τιμών με σημαντική συναλλακτική δραστηριότητα και κόμβων χαμηλού όγκου (LVN) που υποδεικνύουν λιγότερη δραστηριότητα συναλλαγών. Τα HVN μπορούν να λειτουργήσουν ως πιθανές περιοχές υποστήριξης ή αντίστασης, ενώ τα LVN μπορεί να υποδεικνύουν επίπεδα τιμών όπου το περιουσιακό στοιχείο θα μπορούσε να κινηθεί γρήγορα λόγω χαμηλότερης συναλλακτικής δραστηριότητας.

τρίγωνο sm δεξιά
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ορατό εύρος προφίλ όγκου για συναλλαγές;

Traders χρησιμοποιούν το VPVR για τον εντοπισμό πιθανών επιπέδων υποστήριξης και αντίστασης. Μια κοινή στρατηγική είναι να αναζητήσετε δράση τιμών κοντά σε HVN για πιθανά σημεία αντιστροφής ή ενοποίηση. Αντίθετα, η κίνηση των τιμών προς τα LVN θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια ρήξη ή κατάρρευση. TradeΗ rs παρακολουθεί επίσης κενά όγκου, που είναι περιοχές με πολύ χαμηλό όγκο που μπορεί να υποδηλώνουν ταχεία κίνηση των τιμών.

τρίγωνο sm δεξιά
Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του προφίλ όγκου ορατού εύρους στις συναλλαγές;

Τα οφέλη της χρήσης VPVR συμπεριλαμβάνω:

  • Βελτιωμένη ανάλυση αγοράς: Προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση της δομής της αγοράς.
  • Προσδιορισμός βασικών επιπέδων τιμών: TradeΤο rs μπορεί να εντοπίσει σημαντικές ζώνες στήριξης και αντίστασης.
  • Βελτιωμένα σημεία εισόδου και εξόδου: Παρατηρώντας περιοχές υψηλής και χαμηλής έντασης, traders μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα trades.
  • Μετρητής συναισθήματος αγοράς: Παρέχει πληροφορίες για το ανοδικό ή πτωτικό συναίσθημα σε διάφορα επίπεδα τιμών.
Συγγραφέας: Arsam Javed
Ο Arsam, Trading Expert με πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας, είναι γνωστός για τις διορατικές του ενημερώσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές. Συνδυάζει την εμπορική του εμπειρία με τις δεξιότητες προγραμματισμού για να αναπτύξει τους δικούς του Expert Advisors, αυτοματοποιώντας και βελτιώνοντας τις στρατηγικές του.
Διαβάστε περισσότερα για τον Arsam Javed
Αρσάμ-Τζάβεντ

Αφήστε ένα σχόλιο

Top 3 Brokers

Τελευταία ενημέρωση: 06 Μαΐου. 2024

markets.com-λογότυπο-νέο

Markets.com

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (9 ψήφοι)
81.3% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Vantage

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (10 ψήφοι)
80% της λιανικής CFD λογαριασμοί χάνουν χρήματα

Exness

Βαθμολογήθηκε το 4.6 από το 5
4.6 από 5 αστέρια (18 ψήφοι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

⭐ Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το άρθρο;

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Σχολιάστε ή βαθμολογήστε εάν έχετε κάτι να πείτε για αυτό το άρθρο.

Φίλτρα

Ταξινομούμε με την υψηλότερη βαθμολογία από προεπιλογή. Αν θέλεις να δεις άλλα brokers είτε τα επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού είτε περιορίστε την αναζήτησή σας με περισσότερα φίλτρα.
- ρυθμιστικό
0 - 100
Τί ψάχνεις?
Χρηματιστές
Ρυθμιστικές Αρχές
Πλατφόρμα
Κατάθεση / Απόσυρση
Τύπος Λογαριασμού
Office Location
Broker Χαρακτηριστικά